Fulgusori de nov-dec2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 6
broscuta_80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Tocmai am incercat-o din nou, dar casca ochii la avion, nu gura. Ma distreaza copios, incerc sa pun o poza. Totusi, na, ca sa nu par tuta grupului de aici, am facut si o investitie inteligenta. O salopeta care la picioruse are niste pisici, cu care povesteste de cateva ore. Na... Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
Asteptam poze cu pisici si avioaneeee
broscuta_80 spune:
citat din mesajul lui ionelamaria
la premium care ( pampers) 4 e de la 7 la 18 kg . Mihnea are aproape 7 ( sau , ma rog... nu stiu cu exactitate ca nu l-am cantarit de la 2 luni, dar pe acolo cred ca suntem) Pampers alea verzi au alte grupe la kg din ce am retinut. Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 ) aniversarea nuntii POZE |
Si eu am cantarit-o pe Iulia si..... sa spun ca are aprox 6,5 Kg.
Hm, nu stiu ce sa zic, poate ii trebuie un nr. mai mare... o sa cumpar macar de curiozitate, ca oricum o sa ii trebuiasca mai tarziu...
broscuta_80 spune:
Daca sunteti in pana de idei...
Doua rate ciufulite
Au plecat sa se marite
Si gaina de sub pat,
Merg si eu la maritat!
Dar cocosul din gradina
Ce ai gaina, esti nebuna!
Esti bolnava de ficat,
Si iti arde de maritat.
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui broscuta_80Asteptam poze cu pisici si avioaneeee |
broscuta_80 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj
foarte interesanta lingurita zburatoare Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
Ma gandeam ca poate ii e frica sa nu ii intre in gurita chiar avionul....
Lumi_Richard spune:
RamonaC,te asteptam cu vesti....sper ca Domi se va face bine cat mai repede! Multa putere si rabdare,mamico! Va pup pe amandoi
Lavi,si voua va doresc sanatate si sper sa va treaca repede.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Lili,ador glumitele tale!!!
He he he...pampersii! Noi folosim nr 4 (7-18 kg) de cand avea 6 kg,din motive de `bulane supraponderale`.
Laurairina,fetele noastre sunt la fel de `mari`: 7,6 kg ! Cati cm are? A mea are 66
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
laurairina13 spune:
Lavi, stii retetele de raceala, da?? Oscilo, paracetamol, ceiut cu lamaie, miere , stodal de tuse, homeogene 9 pt dureri gat, ca tot au discutat fetili pe aici..
Hai pupici muulti sa treaca repede si tie si la strumfu mic!!
Dana, da ce ginerel ochios si hlizit am, mai mai..da nu creste rechinasa si incepe sa dea si ea atentie la pozici, sa vezi atunci ce o sa il mai prezint pe Davidutu
RamonaC, sunt cu gandul la voi, of..mamica incercata mai esti..intai cu ochisorii, acum cu raceli nasoale ..Sper sa treaca cu bine Domi zilele astea la spital, si sa ajungeti repede repejor acasa, sanatosi tun!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
A_driana spune:
'seara
ali,dankutza vazut poze, tare frumoase
andre, avion ai vrut mama, avion ai.....da vreau si o poza cu piciorusele de pisicuta care vb cu pitica
evy30 unde-s pozele cu gogosii?
si david mai face kk pana pe spate, dar nu stiu daca neaparat pampersul este de vina sau faptul ca sta pe spate si numa bine il ,,zmotoceste'' acolo sub el.....eu nu-mi fac pb, spalam hainele, noi acuma suntem la nr.3, are vreo 6,700 kg...
pe mine parca m-a lovit 2 accelerate, pe langa ca-s racita cobza...mai facui acuma seara o criza de colecist, de era sa ajung iar la urgenta unde 100% de data asta faceam cunostiinta cu cutitu lu' nenea doctoru' .....dupa bagat medicamente, varsat, iar medicamente, iar varsat, ma simt ceva mai bine...
A_driana, de David-Andrei
ali762000 spune:
FETELOR eu va zic noapte buna, ma duc sa ca azi noapte nu am rea dormit din cauza lui Mihai.
ALI mama lui MIHAI