Fulgusori de nov-dec2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
lili_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Evy30 Gogosi la cuptor. MENTIUNI: -sunt bune tare! -eu nu am gasit gem de prune si am pus ce aveam prin casa. DE asta in poze nu apar ca avand mult gem. Dar daca aveti un gem mai tare, puneti mai mult. Am facut cateva si cu ciocolata. |
Care poze? Unde poze?
mami de Mariuca
lili_a spune:
lavi multa sanatate!
andre esti tare Vezi ca la carte zice ca nu e bine sa inveti copchilu sa se joace cu mincarea, sa te vad eu cum faci avionu cind o trebui sa-i dai vreo 50 de lingurite de piure Sint sadica, nu? italiencele
mami de Mariuca
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui lili_aandre esti tare Vezi ca la carte zice ca nu e bine sa inveti copchilu sa se joace cu mincarea, sa te vad eu cum faci avionu cind o trebui sa-i dai vreo 50 de lingurite de piure Sint sadica, nu? italiencele |
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui broscuta_80 Eu nu inteleg o chestie cu pampersii. De ce scrie ca "nr.3 = 3-9 Kg."? cand ei de fapt nu mai sunt buni pe la 6-7 kg? As fi tare curioasa la Andre_lina sa ne zica cate kg. are bebe patriot? ionelamaria poti sa spui de la cate kg. scrie la pampersii cu nr.4? Si tot asa, cate kg. are Mihnea? Multumesc. Mami de Iulia Emanuela 26.11.2009 |
la premium care ( pampers) 4 e de la 7 la 18 kg . Mihnea are aproape 7 ( sau , ma rog... nu stiu cu exactitate ca nu l-am cantarit de la 2 luni, dar pe acolo cred ca suntem)
Pampers alea verzi au alte grupe la kg din ce am retinut.
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
Andrecluj spune:
Am trimis si tura a doua de retete pe mail, contine piure de cartofi, cartofi cu morcovi si cartofi cu mazare. Cu dedicatie pentru Dymomo , stie ea de ce. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
dankutza spune:
Andre trebuie ca sunt foarte frumoase linguritele alea. Papa Chiara de placere. O poza, te rog, ca sa vedem avionul in functiune pilotat de mami.
Andrelina vezi ca la Cora au la oferta un steamer de la Philips. Costa 170lei. Dienutze mersi de pont. Cel din revista Superbebe costa 270. Deci asta e mai ieftin. Intra pe siteul Cora si cauta la catalogul pt copii sau cam asa ceva (unde sunt numai produse de copii). Mareste poza si vezi daca iti place. Dienutze are si a gatit la el. Zice ca e fain.
Fetelor am pus poze noi la semnatura cu Pinky la 3 luni.
VA pupapcesc.
Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
broscuta_80 spune:
citat din mesajul lui laviniablaga Multumesc si Broscutzei! Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu Mama, ideal de femie, fermecator si venerat! (Lev Nicolaevici Tolstoi) |
N-ai pt. ce. Aveti grija la sanatate!
broscuta_80 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Sa va povestesc despre lingurite ... i-am cumparat niste lingurite care au avioane montate pe ele. Imi spunea farmacista ca ajuta la parintii care se joaca de-a avionul care aduce papa la gura bebeilor. Avioanele astea se misca pe lingurita si suna intr-un fel. Eu, incantata de creativitatea unora, le-am cumparat. Ei, pitica mea, care casca gura la orice ii ajunge in zona, a fost atat de fascinata de avion, ca nu a mai cascat gura la Vigantol. Asa ca a trebuit sa demontez avionul, sa ii dau Vigantolul, apoi sa remontez avionul. Cine n-are de lucru, sa-si faca, nu? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
ce tare.....ce m-ai amuzat. Deja mi te inchipuiam mesterind la lingurita. Bine ca se de si re - monteaza, ca altfel trebuia sa le strici
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui broscuta_80 ce tare.....ce m-ai amuzat. Deja mi te inchipuiam mesterind la lingurita. Bine ca se de si re - monteaza, ca altfel trebuia sa le strici |