Fulgusori de nov-dec2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 19
na_bo spune:
salutare
fetele cu dintisorii sa aveti cat mai putine probleme, eu nu am observat inca nimic la Amalia
se pare ca in sudul tarii e mai cald, la noi a iesit putin soarele dar e racoare bine
apropo de greutate,voi va faceti probleme cu bebei de 6-7 kg, amalia are numai 5,350 si imediat 4 luni dar daca e vesela si nu plange inseamna ca asa e ea...sper eu
Pupici si plimbari placute
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dymomo77 Fetili pt cele interesate de luni reincepe la Jurnalul National editarea celei de a doua parti a colectiei Cele mai frumoase povesti. Cartea este impreuna cu un CD audio. Eu i-am luat lui Danut cateva numere din prima parte si sunt f frumoase. mami fericit de Dan Mihail |
super...ce bine ca am aflat de la tine, eu am colectia trecuta...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui Ramonika neata, laura - trimite pe mailul comun ce ai despre impletit. chiar impletesti cu andrele sau cu crosetul? si ce fel de ate folosesti? |
Ramo, am pus pe mailul nov.dec2009@yahoo.com documentele in ale crosetatului , uite ca nu mi-a dat prin cap sa le trimit la adresa noastra.. Aviz si pt restul fetelor care macar is curioase
Ei asa am vazut si eu cine e interesata de crosetat
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
Lidia74 spune:
LAURAIRINA unde ai pus doc despre crosetat? Ca am intrat pe casuta de mail da' nu vazui
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui Lidia74 LAURAIRINA unde ai pus doc despre crosetat? Ca am intrat pe casuta de mail da' nu vazui Lidia |
acu am intrat si am verificat, e pe nov.dec2009@yahoo.com..ciudat..zici ca nu gasesti???
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
grigore_tina spune:
ralu,
unde ai avut botezul?la ce biserica?
eu am botezat pe 06.02 la biserica sf.gheorghe cel nou de pe grivita si bebicul tau seama cu unul din cei multi care au fost botezati odata cu fi-miu.
mami de bebe stefan (15.11.09)
roxyaly spune:
Dam de baut
Azi Matei a implinit 4 lunite asa ca va invitam la chef.
Nici bebele me nu mai mananca asa bine in ultima vreme.sper sa fie ceva trecator.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
grigore_tina spune:
nici al meu.
de la 8 mes a ajuns la 5-6 pe zi.
dar mai nou mancam 20 de minute la o masa in loc de 5-6 ca pana acum.
grigore_tina spune:
sa va spun cate ceva despre mine.
sunt satena,am ochi caprui-vezi,1.61m inaltime.
grigore_tina spune:
sunt casatorita din 27.07.08 dupa o relatie de 5ani.
in februarie anul trecut am ramas insarcinata iar din nov suntem fericitii parinti ai unui baietel minunat