Fulgusori de nov-dec2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 17
lili_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui broscuta_80 Ca o concluzie legat de diversificare : nici un produs nu mai este natural, toate sunt pline de chimicale, si daca ar fi naturale de fapt nu fac bine copilului ( ale naibii de oua ). Deci copilul va manca nimic. |
broscuta aferim!
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 LAURA IRINA... nu ma mai ”laud” cu nimic.... Am avut mici probleme de sanatate pe care sper sa le rezolv pana raman insarcinata (Doamne ajuta). In rest...nimic nou... (doar o realizare in plan profesional: am reusit sa public la Cambridge :)). Ce e cu SHTEPHY?! |
Lidiuta acum esti bine, da? Ca gasca de 100 de matusi de aici nu mai are rabdare Zi si la fata cu Cambridge-ul ca ma roade curiozitatea -felicitari!
Shtephy ne-a transmis ca n-are niste zile prea bune, si ne agitam si noi pe aici cu ginduri bune si pupici de la distanta
monis vaz ca ti-a raspuns many care e mall-ul nostru din cartier ( e asa, ca gostat-ul pe vremuri ) Noi vrem sa ne punem blanurile si caruturile Vuiton si sa facem pe pitzipoancele cu pui. Te bagi la o tura cind o fi o zi mai far-de-soare?
Hai ca ma duc si eu la nanel, va doresc o noapte fara dinti
mami de Mariuca
monis5 spune:
Dymomo - sa stii ca si Iuli manca asa des, cum ziceam mai devreme, si chiar ma intrebam cum va fi cand va veni timpul diversificarii, dar iata ca azi a papat doar de 5 ori si cred ca e inceputul... sunt convinsa ca stiu ei micutii ce si cum sa faca. Eu am incredere in ei
Many - am inteles acum, nu stiu pe unde nu am fost atenta si mi s-a parut ca ziceti de altul
Lylyana - nu stiu daca vorbim toate de dinti, dar daca nu avem pe ce da vina ii banuim si noi pe ei ca astia vin la rand . Voi ce mai faceti? cum sunteti?
fetelor asta e un camp de flori pentru comentariile voastre de la poze (eu abia acum am vazut ce multe sunt )... nu mi-as fi imaginat niciodata ca pot fi atat de mandra de copilul meu (de fapt nu mi-am imaginat nici macar ca voi avea un copil...).
acuma plec la somn ca puiutul doarme reglementar de la 11 si nu mi-a cerut nici un medicament , doar s-a draganit la san ceva mai mult
(sper ca ati prins Dogville in seara asta pe Procinema - pentru mine a fost o revelatie filmul asta prin 2003 cand l-am vazut)
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
monis5 spune:
aaaaa, am uitat, scuzati
Lidia - pentru tine niste flori mai speciale
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
Lumi_Richard spune:
Dymomo,si a mea plange prin somn....Sper ca Danut sa se linisteasca,el e mai `tanar`,si a trecut saracutul prin atatea,macar acum sa aiba o perioada fara dureri....
Monis,trebuie sa iasa si dintii astia,ce sa facem...
Cum se mai simte Iuli? Sper ca si voi sunteti mai bine
Floricik,pupam fetele frumoase
Andre,eu nu m-am gandit la medicamente,inca...dar,daca e cazul,bineinteles ca nu voi lasa copilul sa se chinuie.Multumim pt retete si informatii in leg cu produsele pe care le folositi voi,in caz de nevoie. Pup italiencele frumoase si sper ca junioara sa treaca cat mai usor peste `proba dintisorilor`
Nu prea(a se citi deloc) ma pricep la gingii,se vad mugurasi albi, gingiile au forma `viitorilor` dinti (nici nu stiu cum sa spun),nu i-am dat nimic (in afara jucariilor pt dentitie). A fost foarte amuzanta cum incerca sa muste cu disperare,cand nu reusea,incepea sa tipe,enervata...si eu,ca o mama denaturata ce sunt,ma amuzam pe seama ei
Si a inceput sa vorbeasca din nou. In seara asta a vorbit mai tare ca niciodata,pacat ca-mi era descarcata camera,dar banuiesc ca va continua si maine.
Broscuta
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
coquelicot spune:
Neatza,
Ma pregateam sa va scriu si va multumesc pentru incurajari, scrisesem ceva...am vazut bannerul din dreapta sus si am realizat ca fata care a murit cu gemeni era o colega de servicu...Ma rog, nu o cunosteam, suntem 600 de angajati, o stiam insa din vedere si o vazusem intr-un supermarket cu copilasii ei gemeni.
Sunt socata.
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
coquelicot spune:
Asadar,
Multam tuturor, chiar daca parea un strigat de deznadejde, ma tin tare, nu cedez asa usor...
Monis, Dymo- Am goigalit rapid pe net si sunt multe legume cu vitamina c, celel mai multe din astea verde inchis (brocolli, spanac, patrunjel) sau rosii (ardei rosu si tomate). Nu sunt astea legume de inceput, insa presupun ca poti combina spanacul cu galbenusul.Nu stiu cat se poate adauga o picatura de suc de patrunjel verde in galbenus.
Oricum, de discutat... EU am alti pitici cu ficatul care absoarbe toxine si mega recomandat bblusilor.
Bine ca ai spus ca o doza de 1.5 ml. functioneaza la bb. Mie imi recomandase medicul sa dau, la o greutate de 6,900 3 ml.Cred ca se calculeaza un 0.5 kg/corp.
Nici eu nu il am in casa...
Apropos de Dogville, l-am revazut un pic a treia oara ieri, Lars von Trier este regizorl meu preferat. MAi nou am facut o pasiune si pentru fratii Cohen. Daca nu ati vazut, este un super fim Dancer in the dark cu Bjork. SI daca aveti putere, sa vedeti si Antichrist- eu l-am vazut cand eram gravida (este despre demoni lumesti, nu este cu tema religioasa, daca va da reticente titlul)
Parca vroiam sa mai zic ceva...
Aaa, RamoC- . Esti tare!
Fug ca s-a trezit.DE FAPT GANGURESTE IN PATUT.
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
broscuta_80 spune:
Neatzaaa!
Va doresc o zi placuta, la noi e o vreme ideala de plimbare!
Maimuta mea interioara(care, ca tot veni vorba, arata mult mai bine decat asta de pe DC) imi spune ca azi ne vom plimba.
Nu uitati sa faceti poze!
dymomo77 spune:
Coquelicot chestia asta cu oul cred ca e cunoscuta de mult ca nu degeaba cand eram mici eram "infundati" cu ou cu spanac... Stiau ele mamicile noastre ce stiau.
Monisule(apropo cred ca avem acelasi prenume) ma bucur ca a scapat Santi fara nurofen . Mie doctorul lui mi-a zis ca acum ca am trecut de marele hop si are zile cand papa 100% san ar trebui usor distantate mesele in vederea diversificarii(ca el suge si de 30 de ori pe zi) si in consecinta cupilul a marit timpul unei mese iar ieri a stat ore intregi la san. O fi faimosul puseu de crestere...
Lumi imi pare rau ca si printesa noaptea. Eu la Danut zic ca e de a colici( si asta noapte a avut 2 reprize iar la 5.30 a durat cam mult pana s-a potolit) deoarece plansul e urmat de gaze iar dupa ce scape de ele nu mai plange.
mami fericit de Dan Mihail
laura - andreea spune:
Bine v-am regasit, am reusit cu greu sa tin pasul cu cititul!
Incep aleatoriu in ordine dezordonata
Desi a mea zambilica nu a avut colici deloc, acum nu stiu ce are ca se trezeste noaptea din cauza unor parturi sincron, sa le zicem. Eu care am mancat absolut de toate acum am inceput sa-mi fac liste cu ce mananc, gandindu-ma ca de la mancarea mea este, desi ma indoiesc f tare. Deci, ultima strigare a colicilor carora le trimit o sa ne lase bebeii sa doarma.
Se discuta mult am observat de greutate si nr meselor. Eu una stau super calma pt ca atata vreme cat mananca cel putin cinci biberoane (noi suntem nedespartite de pompa ), este super activa, doarme relativ bine, adica cu maxim doua treziri pe noapte, consider ca asta este ritmul ei si basta. Voi vorbiti de sapte-opt kg, eu ma rog sa fi trecut de sase
Alt subiect hot ar fi rosul manutelor-aparitia dintilor. Deci, a mea roade intr-o veselie si baleste evident, ca doar sta cu gura deschisa insa in cazul ei nu cred ca are legatura cu aparitia dintilor. Am citit si mi-au spus pediatra si fizioterapeuta (Giulia face fizioterapie in urma unui blocaj vertebral datorat pozitiei din burtica) ca rosul manutelor inseamna in primul rand inceptul coordonarii, gasirea echilibrului corporal.
De asemenea, ca tot s-a vorbit despre pros and cons premergator, cred ca nici eu nu-i voi cumpara(desi eu am avut cand eram mica si nu m-au primit aia la balet ) pentru ca aveti dreptate, copilul tb sa invete sa calce nu sa stea pe varfuri. Tot la fizioterapie mi s-a spus ca pana la varsta de 9 luni tb evitate pozitiile in sezut (ma refer la pozitiile de tinut in brate asezat) si ca atata vreme cat coloana este dreapta nu conteaza daca sta la 30 sau 45 grade. Deci faza cu sprijinit in perne (scuze ca nu mai stiu cine intreba) pica deocamdata.
Trimit si mai postez, ca sa nu obosim retina