Fulgusori de nov-dec2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 16
Lidia74 spune:
E foarte trist ce s-a intamplat cu Carmen si sunt multi oameni in situatia asta, in care muncesc pana nu mai pot pt a-si pastra locul de munca.
dymomo77 spune:
Monisule m-ai bagat in ceata cu oul. Da tare ... si ma mai uit si la trenul vietii si ascult cum ca sarea asta din comert nu buna... Pai si pe Danut il inscriu la masa tot la cantina Nimic...
Ramona am citit mesajul tau cu sufletul la gura. Ce veste buna ca Domi papa si mai ia si siropelele . Eu am mai scris candva ca dupa antibiotic eu i-am dat lui Danut probiotice sub f-ma de picaturi care se numesc Protectis si au avut efect super ca acuma tolereaza laptele de soia. Acum facem a doua cura asa ca bine faci ca ii dai,
Andre si la voi ma bucur ca a revenit Chiara la sentimente mai bune fata de papa. Danut cred ca a supt azi vreo 6 ore. Acum inainte sa il culc i-am dat si 100 de ml de LP ca nu se mai putea cu el. Si cica dr mi-a zis sa ii distantez mesele
Grigore_Tina bune venit la noi. Au zis fetele deja scrie si tu cate ceva despre tine pana faci nr de mesaje sa treci de moderare.
Monica merci de tort dar daca tot esti contaranca cu mine io vreau una felie reala nu virtuala. printesica sa creasca mare si las ca la prima intalneala face Danut cinste cu praji..
mami fericit de Dan Mihail
dymomo77 spune:
Bine zis Lidia. Urata situatie mai ales pentru cei doi copilasi. Condoleante familiei.
mami fericit de Dan Mihail
Evy30 spune:
in acest moment la Realitatea tv este editie speciala despre acest caz .
am plans de m-am umflat
dumnezeu sa o odihneasca in pace si sotului sa ii dea putere sa creasca copilasii .
floricik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
pai asta zice si el in carte galbenusul poate interfera cu absorbtia fierului provenit din alte surse alimentare, daca oul nu este consumat impreuna cu un aliment bogat in vitamina C monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
Da da intelesesem din prima.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
DianaR spune:
Seara buna. Sunt pe ultra fuga ca trebuie sa-mi bag puii mari in pat si sunt singurica cu ei toti in seara asta.
Cristina eu nu m-as panica ptr trombocite. 1. nu sunt deloc semnificativ crescute si 2. este ceva f frecvent la sugari, 10% din sugari au la analizele de control trombocitele crescute, mai ales cei cu greutate mica la nastere. La ei cresc usor, reactiv dupa o infectie (ex raceala), in anemia feripriva, traumatisme (poate chiar vaccinul) etc. So no stress.
Este teribil ce s-a intamplat cu mamica de gemeni... Trebuie sa fie extraordinar de greu ptr tatic si puiutii mici... Din ce am citit in stiri se pare ca a facut o miocardita virala si stopul cardiac a aparut pe fondul asta offff...
Gata ca nu mai au rabdare. Pupici si noapte buna!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
floricik spune:
Si eu ma uit la Realitatea. Este trist ca 2 copii au ramas fara mama.
Lili asa sunt eu, mai calma. Greu ma scoti din ale mele. Offf dar si cand ma enervez...
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
monis5 spune:
Andre - ce scuze sunt astea? bineinteles ca orice solutie este de notat... cine stie cand si cum va folosi cuiva? tare ma bucur ca sunteti mai bine, stii doar
Broscuta - cred ca toate ne intrebam asta mai devreme sau mai tarziu, intr-o masura mai mica sau mai mare . Dar mai cred ca asta vine la pachet cu bucuria pe care o aduce un copil in viata noastra si depinde doar de noi sa mergem mai departe pe cea mai buna cale pe care o gasim
ah, si succes la morcovi (mai bine pe balcon decat in fund... zic si eu )
Lili - scz, nu retinusem intrebarea dar nu, ieri nu se simtea nika, azi nu am mai incercat. De fapt, nici nu ma intereseaza f tare, ca dintii, nah, tot tre sa iasa cumva, asa ca daca ii simt eu, nu stiu cu ce il incalzeste pe el. Preocuparea mea este sa treaca usor peste partea asta (si eu implicit ) si sa scap fara sa-l 'dopez' (tare aiurea m-am simtit aseara cand i-am dat nurofen, ca pana acum, inafara de un supozitor cu paracetamol dupa plasetele de la vaccinul de 4 luni, nu a primit nici un medicament si sper sa ramana asa).
mai dar despre ce mall tot vb voi acolo?
pentru mamica de gemanasi, plecata dintre noi
Ramona - ce ma bucur de tare pentru vestile bune despre Dominic si sper ca maine vor fi si mai bune, iar luni sa rapotezi 'rafaelourile' halite
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
many_bani spune:
Monis, mall-ul "mic de cartier" despre care vorbeam eu cu Lili este cel din Vitan.
Lili incapem mama cu carucioarele, eu am batut toate mall-urile din Buc. cu carutul. Daca mergem in cursul sapt. putem face chiar curse
Incerc sa ma bag la , sunt varza
NB
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
lylyana.ion spune:
seara buna si de la noi!
trist ce s-a intamplat cu mamica de gemenasi unde o sa ajungem? Dumnezeu s-o ierte!
Coque nici Alex nu a luat fantastic in greutate, in luna 2 si 3 cate 500 gr, iar acum abia are 150 in plus, vedem miercuri la dr ce mai spune. nu te panica atat timp cat este in grafic
va plangeti deja de dintoci??? copilul de 9 luni care era nu noi in salon n-avea niciun dinte...
sarbatoritilor de astazi
Monica bun tort
somn linistit tuturor!
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes