Fulgusori de nov-dec2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Mario cum am mai spus a inceput sa roada la 4 luni si i-a iesit primul dintisor la 10 luni, sau parca 9 luni si ceva

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Betty si in cele 5 luni cum s-a comportat?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

destul de rau...rodea tot

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Monis,suntem in aceeasi situatie. Dupa ce au trecut cele trei zile groaznice de dupa vaccin,a iceput sa manance si sa doarma relativ bine....acum au inceput din nou problemele Refuza sa manance,musca,roade jucariile,e agitata,plangacioasa,nervoasa.... Si astazi,ca si Iuli, a mancat la 9 si la 13, dupa cate aprox o ora de chin sa o hranesc!!!
Cred ca sunt dintisorii....

imi pare rau ca sunteti necajite. sa treaca repede, cu dinti sau fara. Cum sunt gingiile? si ce-ai facut, i-ai dat ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

buna fetelor

noi nu mai stim ce sa facem . Gabi ar manca din ora in ora . A mancat la 19 , acum a cerut iar , cu urlete si plansete , i-am dat si s-a culcat . sper sa se trezeasca sa ii fac baita .

nasa mea doreste sa achizitioneze acest produs . bebele are 1.5 luni si stau la curte . i-am spus ca nu ma pricep , dar intreb . si bineinteles ca m-am gandit la voi .
ce parere aveti ?
http://simplex.shopmania.biz/product.html?p=187974

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Doamnelor, va invitam la tortulet

http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/Monica_8002#5448192218014097618, , .

dulce toti fulgusorii si mamicutele lor

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

ah, am uitat sa va spun ce am citit in Dr. Spock despre oua

Cica, "desi s-a crezut multa vreme ca e f importanta introducerea galbenusului in dieta bebelusilor, cercetarile recente au aratat ca fierul continut in galbenusul de ou este absorbit foarte putin in intestinul sugarului. S-a descoperit de asemenea, ca galbenusul poate interfera cu absorbtia fierului provenit din alte surse alimentare, daca oul nu este consumat impreuna cu un aliment bogat in vitamina C." In plus, mai zice si de continutul lui ridicat in colesterol si de albus care este alergen....

Desi si mie mi-a ajuns de cate chestii contradictorii am tot citit , de-mi vine sa-mi iau campii pe luna, sa traiesc cu heliu , am scris totusi asta, poate e de retinut pentru cand vom ajunge la galbenus si vom avea ceva dubii legate de fier, anemii etc... zic si eu...

Chiar ca o sa ajungem sa ne luam campii. Eu stiu ca vitamina C faciliteaza absorbtia fierului...Si cand te gandesti si la ouale astea provenite de la gaini "stresate"...pai nu mai mancam nimic. Chiar ca ne mutam pe luna. Si taranii care folosesc tot felul de chimicale sa arate fructele si legumele ca cele din supermarketuri... Mai bine nu ma mai gandesc...
Multumim de info.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/Monica_8002#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Fetelor , bune sunteti voi la casa omului. Multumim pt complimente. Acus acus fac 30 de ani ...prag psihologic

Monica, multumim de tratatie. pt Maria.

Lumi fetita cuminte sa treaca orice durere.

Noi am scapat tare usor de colici dar cand ma gandesc la dintisori...

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui floricik
Eu stiu ca vitamina C faciliteaza absorbtia fierului...

pai asta zice si el in carte

galbenusul poate interfera cu absorbtia fierului provenit din alte surse alimentare, daca oul nu este consumat impreuna cu un aliment bogat in vitamina C

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

Doamnelor, va invitam la tortulet

http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/Monica_8002#5448192218014097618, , .

dulce toti fulgusorii si mamicutele lor

Maria!!

multu de tort, arata f bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Dymomo, imi pare bine ca te-ai bagat ca "musca in lapte" referiotr la hidrasec. Doar din astea a gasit mama la cele 3 farmacii din catunul nostru. Chiar am citit si eu pe prospect si am vazut ce mi-ai zis si tu, de aceea ziceam ca le tin in dulapior, ca soricelul meu nu are diaree si nici nu vomita(abia daca are un scaun pe zi). Cred ca de data asta l-au ajutat mult niste probiotice(biotics baby) ce i le-am dat eu cand am inceput tratamentul cu antibioticele. Oricum le tin in casa, daca tot am dat pe 16 pliculete 20 lei si sper sa nu am vreodata de ele pana expira. Acum ca stiu cum se numesc cele de la Humana, daca o fi vreodata sa mai am nevoie luam atunci, chiar daca o fi sa ma duc iara prin nush ce oras ca aici nu gasesti mai nimic...
Azi a fost tot un zambet piciul meu mucos, care apropo...nu a mai scos atat de multi m..., a luat siropelele ceva mai bine, fara sa le scuipe si a papat aproape 400 ml. Maine sper sa fie ultima zi de antibiotic si luni in loc sa trecem pe la farmacii dupa medicamente, sa ne ducem in kaufland sa ne luam pampersi si bacardi si musai raffaello...ca je is mare fan. De 8 martie, normal ca nu am avut de la cine sa primesc asa ca m-am dus singura si am luat doua cutii...cica una pt mama si una pt mine, dar am ajutat-o si pe mama cu a ei

Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput