Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
lorex spune:
Bine ati revenit Floricel si Suzy
_
AMR 8..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex intrebarea nr 6 (pt fetele cu ceza): cat timp ati mai purtat pansament la operatie dupa ce v-ati scos firul? _ AMR 8..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
EU AM PURTAT PANSAMENT NUMAI IN ZIUA OPERATIEI SI A JUMATE DIN A DOUA ZI, IN REST NICI UN FEL DE PANSAMENT....
Si firu....e o chestie de nylon , matase nu stu ce ca nu am simtit cand a scos, si daca era dat cu lubrifiant si tot simteam ceva dar nu am simtit nimic si dupa fir am pus la loc chilorul de BUMBAC e f imp sa porti bumbac 00% in primele zile dupa op. Si apoi aks a zis sa mai continui 2 zile curatatu cu betadina dupa fiecare dus si gata. Asta cu betadina dupa dus am facut-o si in zilele anterioare pana la scoaterea firului
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cristies Si vroiam sa mai zic ceva... apropo de traitul in orase mici. Eu am locuit in unul si am ramas cu sechele si acum. De multe ori ma surprind punandu-mi intrebarea "ce va zice cutare?" - si cutare nu e apropiat sau familie. Complexul mi-a facut bine intr-un fel, pentru ca imi doream ca lumea sa vorbeasca de bine si am fost intr-o permanenta competitie obositoare multi ani. Si mi se parea esec de cate ori nu ieseam prima din ea. . Foarte multa energie am consumat inutil in viata mea... Si multe fire albe se datoreaza orasului natal. Acum sunt mult mai detasata, nici nu mai cunosc multi oameni si au inteles si ai mei ca nu ma intereseaza parerea nimanui... dar a fost greu. Cred ca Freud putea sa scrie o mare carte cu mine. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
eu am trait in bucuresti dar deh daca suferi de narcisism pai ai piticu asta cu ce zice lumea si in New York, SUA cel putin asa cred eu....eu mereu m-am ghidat dupa ce zice lumea si am avut un pitic : sa ma placa toti! da toata lumea si de multe ori trebuia sa impac si capra si varza , trebuia sa imi placa cafeaua si dulce si amara ca sa fiu pe placul tuturor...etc...nu ai idee acest a fi pe placul tuturor cat timp iti consuma
de Yannis
lorex spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Eu am mai purtat 2 zile...adica pana am avut voie sa fac dush. Dupa aia nu mi-am mai pus, dar am avut grija ca lenjeria sau hainele sa nu apese fix pe operatie...si n-am avut nici o problema. deja arata super operatia mea, abia daca se mai vede...e o dungulita subtire roz. Ma temeam de cicatrice, credeam ca n-o sa mai pot purta pantaloni cu talie joasa sau ca se vede la costumul de baie...dar e super ok, se vede doar daca umblu la 'fofoloanca' goala, dar n-am de gand sa merg la nudisti... Lorex ai PM, scuze ca abia acum am vazut. mami de strumfita scumpa Daria-Ioana pozicile mele |
ce chestie..eu am facut dus cum am ajuns acasa, mi s-a spus ca am voie sa fac dus, cu pansamentul, apoi sa-l schimb si asa am facut!
acum dupa ce mi-a scos firul...nu mai stiu cat sa mai tin pansament...o pr de-a mea mi-a spus ca l-a tinut o luna!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
EU AM PURTAT PANSAMENT NUMAI IN ZIUA OPERATIEI SI A JUMATE DIN A DOUA ZI, IN REST NICI UN FEL DE PANSAMENT.... Si firu....e o chestie de nylon , matase nu stu ce ca nu am simtit cand a scos, si daca era dat cu lubrifiant si tot simteam ceva dar nu am simtit nimic si dupa fir am pus la loc chilorul de BUMBAC e f imp sa porti bumbac 00% in primele zile dupa op. Si apoi aks a zis sa mai continui 2 zile curatatu cu betadina dupa fiecare dus si gata. Asta cu betadina dupa dus am facut-o si in zilele anterioare pana la scoaterea firului de Yannis |
betadina? nu stiu ce-i aia, eu m-am dezinfectat doar cu iod...
2 zile pansament? pai mi-l scot si eu ca ma enerveaza...
_
ayanna_xem spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lorex
betadina? nu stiu ce-i aia, eu m-am dezinfectat doar cu iod... 2 zile pansament? pai mi-l scot si eu ca ma enerveaza... _ AMR 8..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
tot iod.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele
ayanna_xem spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lorex
betadina? nu stiu ce-i aia, eu m-am dezinfectat doar cu iod... 2 zile pansament? pai mi-l scot si eu ca ma enerveaza... _ AMR 8..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
Deja ne-am lamurit cu faza 'cati medici atatea pareri'. Mie la inceput mi-era frica sa stau fara pansament, credeam ca fac vreo infectie ceva, dar de fapt a fost mult mai bine ca si pielea respira si s-a vindecat mai usor operatia. Si cu betadina (iod) la fel ma dadeam dupa dush.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cristies Cris.mario, ce frumusel e Mario. O sa fie un mare smecher!!! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
esti o scumpa.Mersi mult!
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui mariucasara Fetele care se plangeau de migrene, voi aveti laptic? M-am trezit cu o durere groaznica pe jumatate de cap, masele( 2 ambele fara nerv), ureche, si tampla si surpriza...A DISPARUT LAPTELE!!! Dimineata am alaptat copilul, saracul urla si tragea de 2-3 ori si mai urla putin. Intr-un final a adormit si s-a trezit dupa o jumatate de ora, iar aceeasi poveste. La pranz am cedat si i-am dat lapte praf. A baut 150ml in cateva minute si a dormit apoi 4 ore. Am incercat sa ma mulg, pauza. 20 ml din amandoi sanii intre alaptari, asta in conditiile in care dupa alaptat scoteam 50-90 ml. Acum a papat din rezerva de noapte dar eu nu vreau sa pierd lapticul de tot. Ce ma fac? Cum scap de migrena? Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
imi pare sincer rau...sper sa treaca repede migrena si sa revina laticul...bea multe lichide
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
cred ca o sa adorm aici pe birou ... pe tastatura
am terminat cu baitza puilor si a mea ...sunt epuizata,am avut o zi super plina
suzy,floricel,catalutza bn ati revenit
multumesc fetelor care m-au adaugat in lista de prieteni
cristies...asa e aici la mn...cutare se intereseaza de cutare...etc toti sunt curiosi si sunt numai tate
ma retrag,o noapte necolicioasa va doresc
o printesa grabita...