Locul fetelor Nou-Venite (77)
Raspunsuri - Pagina 3
Arianna11 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
azi sunt z 25 duminica z 27....ar trebui sa vina rusi luni sau marti....sa mai astept putin...o fi prea devreme duminica pt test? |
Bafta la test,poate o sa vezi si tu II
DD ne-a daruit o minune 7+
mvb spune:
Sun hai cu bebelul ca vreau sa te trec pe listuta
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
nike974 spune:
alessico,
eu nu spun decat ceea ce mi-a spus dr.
1. habar nu am ce si cum trebuie sa se vada la eco pt ca eu citeam cu o luna in urma.
2.prima eco am facut-o la alt dr,pt ca dr la care am fost acum(ecografistul meu de ani buni), nu era in tara.
3.nu e nimic cusut cu ata alba alessico.faptul ca un dr iti spune ca nu a vazut copil mai sanatos,tine de contextul acestui copil: putea sa aiba o groaza de chestii avand in vedere antecedentele materne .dosarul meu cu toate analizele incepe cu declaratia notariala data pe 10 martie prin care imi asum riscul de a muri in timpul sarcinii sau la nastere.in acest context, acest copil este o minune.
nu e nimic cusust cu ata alba.
daca dr a vazut coitele si sexul, nu e vina mea.repet,evit sa citesc toate cele.nu are 60 de gr, ci 75.astea-s masuratorile.nu mai fi asa dura in ton,pt ca nimeni nu are interes sa coasa nimic cu ata alba.
ceea ce mi-a spus si scris ecografistul,am spus eu.
restul e literatura.
nike974 spune:
si sa nu uit:bebele a fost conceput pe 6 dec,dar pe 19 dec am avut ciclu,iar la calcularea datei sarcinii a fost luat in calcul ultimul ciclu,chiar daca era o alarma falsa.
deci, nu e nicio ata alba.
e doar un bebe sanatos si voinic.
si nu il simt de la 6 sapt.asta e o ironie care nu isi are locul.
saptamana trecuta scriam exact varsta dictata de ultimul ciclu,nu cea reala a bebelului.analizele au fost primele care au ridicat semnul de intrebare si s-a dovedit ca bebele era mult mai in varsta.
nu stau cu ochii pe ecran sa vad cati mm a trebuit sa creasca azi,daca i-a mai aparut un fir de par sau alte cele.
translucenta nucala e fff buna,toate organele sunt la locul lor,analizele sunt bune,ii multumesc lui Dumnezeu!la ce sa nu cred ca am un bebe perfect sanatos , alessico?
tu ce ai crede in locul meu?
eu sunt optimismul personalizat,iar viata mi-a demostrat ca am dreptate.
nu suport panicarile absurde, din senin, inutile, consumatoare de energie!
mi-am facut flowcilometria tumorala, imunofetiparea, toate analizele, 160 d emil vechi, platite de statul elvetian.toate sunt perfecte, mai putin problema cu mastocitoza si alergiile.
deci, de ce sa imi fie rau,cand poate sa imi fie bine?
bebele meu e perfect sanatos,iar mami e super optimista,zambareata si plina de viata.
aleesicoo spune:
nu am fost dura in ton absolut deloc , nu am cum sa scriu si cu intonatie doar mi am spus parerea.
repet ma bucur din tot sufletul ca este bine, iar cand m am referit ca nu poate stii dr daca e sanatos acestea sunt vb dr meu care la fel mi a zis si el, ca el imi poate spune doar daca e dezvoltat normal restul nu poate stii daca vreun organ este afectat doamne fereste
poate ca ti am parut dura din ce am zis dar nu intelesem mai nimic din ce ai zis tu concret nsa eu ti am zis sa nu te culci pe ureke ca ramane baietel 100% si sa fii dezamagita si sa plangi cum am plans eu cand am aflat ca e fetita ca deh imi spusesera 2 dr k e baiat
inchid acest subiect si va doresc din tot sufletul sa fiti sanatosi amandoi si sa ii ramana coitele mari si frumoase la locul lor
divergente din astea se intampla des pe forumuri pt ca nu poti scrie si cu intonatie sau sa fii ff explicita
Citat: |
citat din mesajul lui nike974 alessico, eu nu spun decat ceea ce mi-a spus dr. 1. habar nu am ce si cum trebuie sa se vada la eco pt ca eu citeam cu o luna in urma. 2.prima eco am facut-o la alt dr,pt ca dr la care am fost acum(ecografistul meu de ani buni), nu era in tara. 3.nu e nimic cusut cu ata alba alessico.faptul ca un dr iti spune ca nu a vazut copil mai sanatos,tine de contextul acestui copil: putea sa aiba o groaza de chestii avand in vedere antecedentele materne .dosarul meu cu toate analizele incepe cu declaratia notariala data pe 10 martie prin care imi asum riscul de a muri in timpul sarcinii sau la nastere.in acest context, acest copil este o minune. nu e nimic cusust cu ata alba. daca dr a vazut coitele si sexul, nu e vina mea.repet,evit sa citesc toate cele.nu are 60 de gr, ci 75.astea-s masuratorile.nu mai fi asa dura in ton,pt ca nimeni nu are interes sa coasa nimic cu ata alba. ceea ce mi-a spus si scris ecografistul,am spus eu. restul e literatura. |
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Sun hai cu bebelul ca vreau sa te trec pe listuta MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Doamne ajuta
aleesicoo spune:
dar eu n am spus draguta sa nu crezi ca este sanatos doamne fereste si nu doresc nici unui copilas din lume sa aiba probleme ca nu sunt nebuna la cap am zis doar ca sa nu te culci pe ureke ca este adevaratul sex atat tot am zis ca sa nu fii deceptionata
nu cred ca te am sfatuit sa te otravesti, tot pt binele tau am zis sa te gandesti si daca isi va skimba sexul k cel mai bun exemplu sunt eu , zic eu
hai nu te enerva ca n ai dc , si ii faci rau lu bebe
acum am inteles fiecare ce trebuia
asa creste bebicu
aleesicoo spune:
legat se simtitul bebelusului chiar si mai mare cu o luna aici tin sus si tare k nu il poti simti la 14 respectiv 16 sapt
si aici iti pot spune multe alte pers , doar daca nu esti la prima sarcina
si nu a fost o ironie k il simti la 6 sapt ca vad ca stiu si alte fete k asa ai zis sau cel putin neuronul meu asa isi aduce aminte?
si cred k si celelalte fete stiu k asa ai zis
asa creste bebicu
aleesicoo spune:
fetele eu mai stau un pic si o sa plec in cora sa imi fac card de fidelitate si sa vad ce cadou imi da pt bebeca am inteles ca sunt promotii si sa vad ce mai achizitionez
asa creste bebicu