Locul fetelor Nou-Venite (77)
Raspunsuri - Pagina 11
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo lia acum te intelegem ca dupa ce ai venit de la maslu sa nu fii rea, dar maine te asteptam sa "scuipi"veninul asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
cata dreptate ai
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
aleesicoo spune:
lia esti sup p mine?nu vb si cu mine?
polo eu inainte de eco 22 d sapt am visat ca imi daduse sotul un trandafir rosu si mareeeeeeee(cica e fetita cand visezi, mama a visat cu mine maci)
ia fa tu un test impreuna cu d-nul sobo, ca daca iese poz iti zic eu ca il iei pe sobo in pat de fericire
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
polo spune:
MVB, in momentul in care am avut primele picaturi, am simtit ca un cutit in zona buricului. Cei drept eram cam agitata si nervoasa si am zis ca din cauza asta. Dureri de spate sau alte dureri ca la menstruatie nu am avut mai mult de 5 minute in 3 zile, 5 min cumulat
http://community.webshots.com/user/diove
trutzi spune:
Si eu stiam de visul cu sobolani dar, am visat de atatea ori si nik Nu mai cred In schim visez tot timpul ca am copii. Se zice ca ar trebui interpretat invers (ca nu o sa am) dar, refuz interpretarea asta
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
Lia73 spune:
polo: baga mama testul
sa vezi daca e sau nu
si baga si utrogestan
ca yo o sa-mi smulg parul din cap toata viata ptr greseala pe care am facut-o
ca nu am mai luat utrogestan
binenteles ca nu am luat ca mi s-a zis sa nu mai iau
dar mare greseala am facut
si sper sa nu platesc toata viata
mvb spune:
Polo eu zic ca ai toate sansele sa fii ...pe bune...daca te mai incearca crampele, ia un no-spa......crampele pe care le simti e f posibil sa fie usoare contactii ale uterului
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
trutzi spune:
Of, lia imi pare rau
Nu am vrut sa rascolesc amintiri neplacute. Iarta-ma
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 polo: baga mama testul sa vezi daca e sau nu si baga si utrogestan ca yo o sa-mi smulg parul din cap toata viata ptr greseala pe care am facut-o ca nu am mai luat utrogestan binenteles ca nu am luat ca mi s-a zis sa nu mai iau dar mare greseala am facut si sper sa nu platesc toata viata Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
aleesicoo spune:
polo crampe ca la ciclu am avut si eu si tot imi era frik k o sa imi vina, le am avut si cu o sapt inainte de ciclu dar si dupa ce am aflat ca sunt
eu scot majoretele de la naftalina
tu fugi la baie cu testul
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
polo spune:
Trutzi, stai linistita scumpo, daca nu vroiam sfat nu il ceream. Doar ca voi sunteti singurele cu care pot discuta. Prietenele mele fie au copii prea mari ca sa isi mai aduca aminte, fie nu au si nu isi doresc, asa ca nu sunt interesate de aspectele astea. Chiar asta imi doresc sa pot vorbi cu cineva care cunoaste sentimentele mele. Sotul si-ar da si el cu parerea, dar nu prea are idei legate de subiectul asta.
http://community.webshots.com/user/diove
Lia73 spune:
alle nu sunt pui suparata pe u
c sa fiu
n-am raspuns pe mess ca nu eram in stare
ma apuca boceala
si jelesc singura in legea mea