LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (136)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Carmen94, Laina.... nu mai tiu minte cine-s...tre sa ma uit pe listuta sa vad ce cupii au...

Lumi, Stefimic are fata si baiet, di ce zici tu acolo numa de baieti?

Ddana poate te simti tu stinghera ca de fapt sun 4 burti crescande... ia vezi pe prima pagina.
Io zic ca daca supravietuiesti momentului investirii o sa ai parte de un mandat cu multe revolte sociale, manifestatii de tot felul... poate totusi scapati de 'crize'....dar pana atunci...greturi usoare

am vazut poze de tot felu.... nu mai stiu care o fost mai frumoase ca altele, sau care copii mai nazbatiosi ca altii; mi-au placut toti.

Gaia prevenar am facut lu rares- no side effects.
Si adica cum Teo face in pampersi?!... tztztztztz
si de mult ma manca limba sa te intreb de la ce vine numele tau...de gaia...ca ma gandesc numa aiurea cand il citesc; e de la expresia aia ca te manca gaia? sau de la pasarea aia de ii zice gaie? sau de la mitologia nush care?

lu rares ii siroiesc niste muci....nu stiu ce ne paste...

gata, ca am comentat destul si fara rost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

ROXI ca de obicei ma faci sa rad esti tare

TZUNA multa sanatate la Mariuca in continuare,referitor la sfaturi eu primesc de genul asta de la mama mea e o femeie f buna dar pisaloagaaaa

Am pus cateva poze noi in albumul de la semnatura care doriti sa ne mai vedeti,pana la aniversare mai avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

tzuna pupam pe maria. stai linistita in ceea ce-i priveste pe socrii ... tu faci foarte bine ce faci!!

nu stiu dc am apucat sa felicit pe castigatoarea mandatului ddana. dc nu: felicitari si pupaciuni. eu nu stiu dc exista viata dupa al 2-lea dar ma "uit" la andra si sunt deja convinsa ca DA.

roxanes ceva babesti ai incercat? niste infuzie de-aia de marar uscat cum face mama crinei? la noi a functionat.

pana vine ada sa-ti spuna fix pe fix de numele ei, pot sa-ti spun eu ca gaia este zeita pamantului in amintirile mele. cu nevia am eu niste dileme, dar poate mi le lamureste ada.

gabi ce-ai facut la dizertatie?

sa aveti o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna siara!
La asa bazaiala vin si eu.

Absoluta ce curajoasa esti ca ai tinut ziua Timeei acasa, noi ne-am lasat de sportul asta pe cand avea Raul 4 ani cred...n-am mai rezistat.

Ada marisor bebedoiu. Sper sa se adapteze repede cupiii si sa-ti iasa morcovoiu. ( macar e tanar?)

Lauramar ce e acolo la voi la Timisoara? S-au adunat toti agresivii? Ca si Winnie a Karrei din pricina asta n-a mai vrut la gradi. Bine ai revenit! Frumusica tare domnisoara!

Laina iti doresc sa te bucuri de timpul pe care il petreci acasa cu puiul tau atat cat vrei tu si apoi sa-ti gasesti un loc de munca bun! Nu stiu de ce te plangi de cum mananca Antonia, ca arata foarte bine!

Pisika+Kitty=Love
Melcul suparat a fost si melodia preferata a Giuliei...de aceea e tortul melc.

Tzuna din pacate te inteleg muuult prea bine, cu privire la socrii. Eu, din respect fata de Calin incerc sa ignor toate necazurile pe care ni le fac si care par sa nu se mai termine.
Eu consider ca esti o mama admirabila, imi place foarte mult cum o cresti!
Si la fel te inteleg cu privire la boala asta ciudata...care a parut ca trece si apoi a revenit in forta. Din fericire a trecut.

Ddana eu spun ca da...exista viata si dupa. Cel putin eu ma simt extrem de vie, bine, ca e greu, vreau si nu se poate, vreau si nu am cu cine sa-i las, vreau si nu nu nuuuu. Dar si cand apuc... (Sa se consemneze ca n-am pus mana....doar de amorul pozei am facut gestul....denaturare, denaturare, dar nici chiar asa..)
Si da, exemplul Andrei e graitor, exista viata dupa!

Siuta nu mai stiu daca ti-am multumit de dedicatia pt Giulia, am pus melodia ta la status! Si parul Giuliei e foarte slab si ne chinuim cu el, dar mi-e mila mai tare de par decat de diminetile mele chinuite..

Bine ca spui, Jo, uite, am si uitat de dizertatia lui Gabi!! Cum a fost?

Roxicuu .....dar NU mi-a fost dor de tine! Ca n-am apucat...ca io am parte de tine! (Asa, m-am laudat!)

Io-s cu stresu dupa mine, cu lucrarea despre copii abandonati pe care trebuie sa o prezint la sfarsitul saptamanii in fata la 120 persoane, scriu, sterg...ma enervez, ma stresez, ma agit. Si desi pe Raul il cert cand face asta, imi gasesc orice alta ocupatie. Uite ce mesaj luuuung am scris cu ocazia ca n-am timp nici sa mor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Gaia muma pamantului. Nevia suna bine. Cautam doua nume feminine cu posibila rezonanta latina, citeam Danila Comastri Montanari, saga senatorului Publius Aurelius Statius, cam asa le chema pe femei in Roma antica.

Morcov cum imi aleg din piatza... ca alt fel... din an in paste mai prind un pat fara vreun copil chitzaind in el. Dar da, exista viata dupa. Sau,... da si cand exista....!

Teo da, face pe el cu obstinatie. NU VREAU!!! sa spun ca am facut, sa fac pe oala, etc. Nu prea stiu ce o sa facem, dar suntem abia la pampers 4, mai este 4+, 5, 6. Apoi Seni.
Normal ca nu asta e ideea.... s-or aranja ele toate. Cu forta nu merge. Singura ocazie in care merge, e dimineata la sculare. Pisu. Foarte mandru, are oala care canta. Dar trebuie sa fiu pe faza sa-l asez repede si sa-l pacalesc sa stea. E bine ca are oala un tunel de trec masini pe sub ea. Altfel nici atat nu statea.
Alta ocazie nu mai am, urla, se zbate, da din picioare si nu-l pot aseza pe oala in cursul zilei. Avem probleme si cu spalatul de fapt.
Radu e in aceeasi faza, urla daca il asez.
Ce am obtinut de la Teo si vad ca sunt luni bune de cand n-a dat gres: nu faci caca pe strada/in masina. Doar cand ajungem acasa/la hotel, etc, unde te pot spala.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Ei.. lasa Gaia..sigur ca o sa se aranjeze toate.Fiecare copil cu ritmul lui.Tin minte cand a venit Paxela la noi prima data, avea Deliuta 1 an si un pic si bea din pahar fara nici o problema pe cand Ana nici cu paiu nu bea..era inca la bibe,si uite ca acum in diminetile de weekend ne bem ''cafelutza'' impreuna cu cescute.
Fu asa un exemplu..
Kitty cand ma uit la pozele voastre, am asa un feeling ca Giulia o sa iti calce pe urme cu dezlantuiala Are ea asa ceva in ochisori care ma face sa cred asta..
Tzuna-
Laina Nu cred ca o sa regreti vreodata hotararea de a sta acasa cu Antonia.Nu exista altceva mai frumos decat dragostea neconditionata a mamei pentru pruncul ei...ptiu..hai ca o dau in filozofii..dar chiar cred ce am afirmat mai sus!

Pupici!

Mergi la inceput

Timeea
Ian

Mergi la inceput

La multi ani, Elyanne!!

Sa-ti pastrezi spiritul tanar si puterea de a trece peste toate cu un zambet!
Sa ai o zi frumoasa langa dragii tai!

Si sa pui poze in albumul de 3 ani, ca te ubesc io...dar nu te iert!

Mergi la inceput

La multi ani, Claudi@!!
La multi ani, Lauramar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

La multi ani, copilasi si mamici! Sa fiti sanatosi, veseli si fericiti!
Distractie placuta celor care chefuiesc!

Mergi la inceput