LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (136)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

si cand duci copilu la gradinita di pe ulita din Seychelles si ploua iti pui galosi sau nu? cat ii glodu'? la noi in "Satu Rahova Care Este" glodu' trece de glezne ... deci de-aia se inscriu multi copii la gradi ca dc se mai impiedica prin glod sa ajunga macar jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Apropo de lapte...eu inca ii mai dau lapte junior 2+, pe care il bea doar noaptea dintr-o sticla sport.Ideea e ca nu trece o noapte fara sticla de lapte, oricat de bine ar manca seara inainte de culcare. Am incercat sa nu-i mai dau, dar se trezeste pe la 5 si nu poate adormi la loc pana nu-i dau laptele.
Am vrut sa il invat sa-l bea din cana dar nu vrea si pace. Are un stil...laptele il bea numai din sticla aia si apa o bea cu cana.
Stie cineva pana cand o sa vrea lapte noaptea?

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Cu cizmile de guma draga lelii, ca numa delea se gasesc la noi la chiatza, mancu-tzi gura ta.

Lapte, io dau di la vaca di la magazin, Milli 3,5 o chiama. Mai traje si din sticla da mai rar, din ulcica ...PREPONDERENT.
(Din cana cu Snoopi, CLAR?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Dea, asa face Timeea cand vrea ceva : "mami vrei sa fiu eu prietena ta, da mami? "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Sunteti dementiale
La mine in Berceni glodul ar fi ok, daca n-as parca masina pe coclauri... acolo e de cateva degete Alex incearca "solul" cu varful piciorului cand coboara din masina, sa vada cam cat se scufunda

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

dea ... adica suntem prietene?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Pt. d-na Kitty cu dedicatie... fara numar, fara numar ... ca sa nu ma mai traga de maneca am pus o poza in sfarsit
http://entertainment.webshots.com/photo/2754764840096653195CFnPvg

Si altele in albumul propriu si personal... pt. cine vrea sa vada teroristii
http://picasaweb.google.ca/elianacalin/Martie2010#

N-am reusit sa citesc din urma... poate mai incolo

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

noo, ca nu sinteti zdravene azi...

kit, la tine acasa i oricum circus, noroc cu raules ca va mai potoleste..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Buna ziua!

ANE, mi se pare de foarte mult bun simt abordarea ta. Si eu incerc ca o fac sa ceara frumos de fiecare data cand vrea ceva. Asta nu inseamna ca imi iese de fiecare data, dar perseveram.

ROZI, si eu votez bicicleta. Ii pui roti ajutatoare si te folosesti de ea si sezonul viitor, fara acele roti. Tricicleta - nu stiu, nu mi se par deloc solide, si in nici un caz nu le dezvolta simtul echilibrului. Eu ii voi lua bicicleta cand se va mai incalzi, sper cat mai curand!!!

Pai, ANAALINA, dar asta o s-o faca o viata intreaga! O sa se catere pe cine stie pe unde, o sa cada, o sa se bata cu alti copii etc. Nu ii putem tine in custi de sticla, trebuie sa ii lasam sa se mai descurce si singuri. Ah, la capitolul asta, Antonia m-a disperat pur si simplu, toate vrea sa le faca singura, cu exceptia actiunilor pe care vreau eu sa le faca singura, de exemplu mancatul. Daca ii zic "mami trebuie sa spele vasele acuma" , ea de colo "EU spal vasele!" "EU pun la locul lor!" "EU dau drumul la caldura!" (la repartitoare adica)

Vaiii, da, nici la noi nu merge chestia cu "ori vii ori stai acasa". E incapatanataaaaaaa, tauroaica pura. Mai merge puterea exemplului "vezi, si mami a pus bluza/haina/ghetele etc"

LUMI, multam de aprecieri!

HIPOPOTMAMA nu ma bag, mie mi s-a zis ca sunt inca la liceu, am fost intrebata "cati ani ai, fetito?", deci asta e.

DA, DA, vreau si eu daca mai ezista linkul ala cu exercitii de dictie, ca Antonia nu spune "s, f, v" nici picata cu ceara. Poate nu s-a prins ea cum sa tina gura/limba/buzele pentru sunetele alea.

DISTRUS jucarii... Antonia chiar nu strica nimica, decat cand vrea sa-mi atraga mie atentia, si atunci face tot ce stie ca nu e voie, dar TOT. In rest se poarta foarte frumos cu ele, sub sanctiunea ca daca le strica, le aruncam si nu le mai are. La animalele de plus sau papusi stie ca le doare daca trage, rupe si altele asemenea. Este sensibila la durerea altora, foarte atasata de animale. Ma gandesc sa mai treaca vreo 2 ani si sa-i iau o pisica ceva...mie mi-e frica de caini, deci asta iese din discutie.

DIANA, felicitari pentru reusita in sofat!! Eu nu am carnet, nici perspective, cu toate ca mi-as dori.

LAPTE ... Antonia bea de la vaca Milli 1.5. De fapt, e un fel de-a zice ca bea, ca nu mai vrea ea lapte gol de 100 de ani. O pacalesc doar dintr-o anumita cana sa bea putin, si in rest cu cereale de la Nestle cu miere, ineluse din alea. Cereale de bebe nu mai vrea de mult. Faza e ca noi trebuie sa urmam un ritual al meselor, ca ea e constipacioasa si ne-a zis o dr. sa ii dau dimineata masa de fructe pe stomacul gol. Deci micul dejun la noi sunt fructele. Si vad ca functioneaza.

O zi buna la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

la multi ani, raul!! sa creasca mare blondinul cu chip delicat si bucle de poveste!
anneshoara, sa ti traiasca mandrul, sa l vezi barbatel!

Mergi la inceput