LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (136)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

La multi aaaaaani, Raul!

Deci declar oficial: o urasc pe Laina Si pe amica mea ce a nascut in urma cu 2 saptamani si are burta scobita. Nu plata, scobita!!!
Si tot oficial: ma declar cu de la mine putere hipopotmama sefa. Ca am sanse mari de avansare pe alte pozitii, cu si mai multa greutate.

Noi ieri am facut circ la magazin... Daca v-ati ratacit prin Seychelle-ul lui Kitty si ati ajuns in Auchan, si ati vazut lume buluc noi eram. Lui D. i-au cazut ochii pe o minge. Si, pentru ca mai are cinspe acasa, il ia tare pe taica-so: "Sa stii ca nu egzista minge mai frumoasa decat asta". Evident ca i-a luat-o, inima slaba. Si evident ca D. a incins un fotbal prin magazin. Culmea, numai in preajma raionului cu oo si cu sticle cu bauturi... Eu m-am tinut departe, ceva in genul "nu-s cu mine, nu-i cunosc, mi-e mila de ma-sa". Cand sunt doar eu cu el, e absolut ok. Cand e cu taica-so, il speculeaza de numa numa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

ddana

sa va povestesc si eu de matei, ieri la gradi. face doamna un experiment: aduce zapada de afara, pune in eprubeta si le arata cum se topeste, le explica ceva despre circuitul apei in natura ... bla bla. se termina experimentul, se apuca de colorat. matei se trezeste: Doamneee!! abia astept!! doamna: ce? el: sa te duci afara sa iei zapada multa si faci tu cum faceai si sa ploua si la noi in clasa.

alta de saptamana trecuta: au doamna de dans, separat. vine doamna de dans si le pune muzica, ei danseaza si in timpul asta mai vorbea si cu doamna educatoare. doamna educatoare zice: sunt obosita, m-am trezit cu noaptea in cap si am facut mancare. in SOAPTA!! matei in mijlocul dansului, striga in gura mare: ce mancare ai facut? sa-i zic si lu' mamaia mea sa faca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

ddana mi-am adus aminte de o faza am intrat intr-un magazin cu parfumuri in mall cu Arianna de manuta si in 2 secunde a atins o sticla de 100ml cu parfum a cazut si s-a facut tandari si mirosea asa de frumos,am crezut ca mor de rusine,am vrut sa platim dar ni-i s-a spus ca trebuie completata doar o declaratie cu ce s-a intamplat ca au camere video si s-a vazut ca a fost un accident si din fericire era un tester

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani Raul! Sa cresti mare si sa fii sanatos !!
Ddana, deci voi erati in Auchan cu lumea buluc in jurul vostru ! Am vazut eu ceva dar mi-a fost frica sa ma apropii ca sa nu se ia si la fii-mea( idem suntem si noi la cumparaturi: eu singura si ea cu tac-su, treaba lor, nu ii cunosc )
Ioana , bestial Matei... ce mancare a gatit mamaia pana la urma ??
Cu gradi, noua ne-a spus dna directoare sa ne prezentam dupa Paste sa mai stam de vorba... ma agit sa ajung si eu pe la cineva de la etajul 9, dar e cam complicat...Poate ne descurcam fara etaje superioare..
eu ma chinui cu o cura de slabit, asa ca sunt cam neplacuta( asa mi-a zis Anastasia azi, inainte sa plec la serviciu ) .

stupul

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Multumim de urari.

Eu sunt la servici acum, dar acasa pregatirile sunt in toi. Aseara am stat pana la 10 jumate sa fac torturile. De ce doua? Pai sa apuc si eu sa mananc ceva din ele . Mama se ocupa de restul preparatelor pana ajung eu acasa, cand preiau partea artistica. Poze...maine.

Elyanne - tare draguti teroristii tai cum stau ei imbratisati. Si vad ca ai facut si tortul amandina. Yamm yamm. Ce zici, daca iti trimit o felie de diplomat, imi dai si mie o felie din tortul tau?

Diana - felicitari pentru condusul in Bucuresti. Eu desi am carnet de 5 ani, nu am mai condus de la examen. Cand ma fac mare si imi iau masina rosie la care visez (auzi Andra? ), o sa ma apuc si eu de condus.

Dana - chiar asa, si mie mi-e mila de mama copilului

Ioana - super fazele cu Matei. Chiar asa, ce a gatit doamna? Ca poate ne da si noua idei.

Kitty - auzi, sigur nu mai ai vre-o prezentare de facut? Sau macar s-o mai aranjezi pe asta. Bafta la prezentare, desi sigur mai vorbim noi pana atunci, dar, asa, preventiv.

Si daca tot vorbeam de "magica varsta de trei ani", am gasit pe net articolul www.sheknows.com/articles/813862/your-3-year-old-development-behavior-and-parenting-tips-1" target="_blank">asta

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

LA MULTI ANI! draga noastra ELYANNE. Sa fii sanatoasa si fericita. Imi cer scuze pentru intarziere.

ANNE2200- si eu credeam ca am scapat ieftin cu varsta de 2 ani si jumatate ca Maria a fost chiar cumintica. Si stiam ca de la 3 ani e si mai bine.... Prostii. Maria acum se crede probabil de 2 ani si ceva si acum e ca si picii vostri mai rebela. Ce facem cu Nu-ul.... Pai depinde de situatie, de nervii mei , de ai ei.... Fie ii dau sa aleaga intre mai multe variante (si functioneaza in 70% din cazuri), fie o iau cu vorba, fie o santajez (asta nu e frumos dar functioneaza in multe cazuri-"nu vrei sa te imbraci, nu-i nimic nu mai avem timp sa mergem afara si ne vom juca in casa", " nu te culci la timp?maine nu mergi cu mine la gradinita ci vei sta acasa iar eu ma duc sa-i vad pe copiii din grupa ta"etc. ) fie in cazuri extreme ies din camera si face ce vrea ea, dar nu-i mai vorbesc. Si atunci conflictul se aplaneaza.

MENUET- da, la noi tricicleta nu e cine stie ce. O imping eu. E si de prosta calitate... Nu stiu ce sa spun... Poate dc era mai buna si mergea mai bine pedala si singura.

PROSTII- inca nu spune.sau spune f rar -"spanac" ca-l mai aude pe taica-su care saracul nu mai are voie sa spuna nimic. A botit putin masina duminica si nu a spus nici pas. Din fericire nici la gradi nu spun copiii (inca). Chiar si baiatul cel mai obraznic o place pe Maria asa ca ea e ferita de palmele lui. Norocul nostru ca la sclifosita cum e nu cred ca mai vroia la gradi prea curand. Si apropo de asta.... A venit caldura si se agita astia mici de m-au terminat astazi. Chiar si copiii cuminti fac numai trasnai: se imping, se musca, se pocnesc, se cearta....

SIUTA- cadouri Paste- NIMIC.I-am luat saptamana trecuta niste blugi bufanti subtiri si foarte comozi. Sper sa nu cada sa-i rupa din prima. Mergem la mama si va primi o multime si noi oricum ii tot luam cate ceva- ba un catelus/animalut de la littlest pet shop, ba carioci, acuarele (ca astea se termina in fiecare saptamana la noi...). iar de la mama va primi bocanci, adidasi, rochita de printesa, rochita de balet si nu stiu ce jucarii. Eu cred ca-i ajung si va fi si super incantata.

Despre socri..... in general nu ma agit prea tare ca ne vedem rar. Teoretic noi ne intelegem foarte bine, ne facem cadouase, ne vorbim deosebit de politicos. Eu sunt privita ca un musafir cand merge acolo.... Deci chestii de astea f reci. Pe de o parte ma gandesc ca sunt prea aspra si ar tb sa-i iau asa cum sunt mai ales ca nu-mi fac rautati cum li s eintampla altora. Nu se baga intre noi ca soti, nu ne instiga la cearta etc. Dar nu se pot abtine sa-si spuna parerea lor neavizata legata de Maria. Oricum ati fost toate niste dragute. Va multumesc!

BIANCA- eu o am numai pe Maria dar rar dorm cap-coada toata noaptea fara macar o trezire de pipi, un bocet ca a visat urat sau mai nou ca ii e foame si nu vrea lapte ca asa ma mai scoteam si eu. Acum 3-4 nopti a vrut snitel la 4 am iar azi dimineata la 4 a vrut prajitura de la bona (ea care nu mananca dulciuri). O las in pace ca acum mananca si ea mai bine dupa boala, cred ca o mai roade si stomacul de la antibiotic.... Ii dau ecoflorina si speram sa-i treaca.

KITTY- bafta la prezentarea lucrarii. Sigur te vei descurca foarte bine.

LAURA- inventiv Edi al tau.Ne anunti ce ai pus in scena in seara asta.

CRINA- si Maria vorbeste asa uneori, nu tot timpul. Ma gandesc ca-i va trece. deocamdata nu ma tsresez. In acelasi timp am un copil de clasa I la scoala care vorbeste asa si nu inteleg chiar tot ce spune.

ABSOLUTA- la gradinita inscrierile se fac luna viitoare.

LUMI_NAQ- pai asta cu laptele in bibe poate sa tina mult si bine ca eu in Italia am vazut copii de vreo 6 ani cu biberon dupa ei. Parerea mea e ca la un moment data va trebui dezvatat. Cand? Tu stii mai bine. Eu i-am scos Mariei biberonul de noapte acum aproape 2 luni ca tot asa ziua accepta latele in canita dar erau nopti cand pe la 5 imi cerea lapte. I-am spus ca a crescut ca numai bebelusii au biberon ca-i dau laptele din canita dc vrea. A protestat 2 nopti si gata acum fie se trezeste si bea din cana fie nu cere deloc. Dar s-a imbolnavit, nu manca nimic si asa i-as fi dat un biberon cu lapte in noptile alea... Dar abia o dezvatasem. Nu avea rost sa ii amintesc iar de el.

IOANARADU- destept Mateiul vostru. Pacat ca nu v-ati luat casa in zona noastra... Se cunosteau mai bine si strumfii nostri.

ELYANNE- foarte dragute torturile si cred ca si foarte gustoase. Iar poza in care-i tii pe gemeni lipiti de fata ta e superba. Cata fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna seara stup zumzaitor

nu sunteti zdravene...am ras cu lacrimi

am uitat si ce am citit o sa o iau pe portiuni..citesc apoi scriu..ca nu ma tine memoria azi

nervii nu ma prea tineau ieri cand am prins un hot ( inca unul) in magazin cu bluza sub bluza lui...asa imi venea sa il scarpin olecuta pe schinare cu umerasul de lemn asa cum se face la noi in "Dubai"dar ... am zis sa fim corecti sa vina Politia.

sa incep cu ce tin minte si mai revin pe parcurs cu completari:

Edy inca bea cu bibe noaptea laptele si dimineata ..nu stiu daca e de bine sau nu ..dar eu nu vrea sa ii scot inca bibele motivul: din cana nu imi bea 300 ml lapte niciodata, oricat ar manca la cina bea si sticla de lapte, din castronel papa lapte cu cereale sau cu piscoturi , din canita/pahar bea lapte/ceai/ apa daca papa de ex sandvici cald sau alta mancare si vrea sa bea lapte.deci puteti sa dati cu cate rosii vreti dar io nu vreau sa ii scot inca bibele.suzeta nu tine de la 6-7 luni, de pampi am scapat face si la wc si la olita, mai doarme cu mine in pat si bea din bibe.in afara de lapte si iaurt( cand are el chef) alte lactate nu mananca.lapte bea si el de la cele 2 vaci legate in gradina de la bloc, pe care le mulg in fiecare dimineata si seara si pe care le cheama Tnuva sau Danone Casa buna de 1.5. asa ca avem si noi vacile noastre.

Elyane...vazut pozele cu mandretile tale .

Kit...am ras cu lacrimi de Giulica si poza ta e misto ...destrabalare.

Ioana...Matei nu se dezminte e genul care tace si asculta si cand iti e lumea mai draga le arunca de te lasa paf???si chiar ce a facut de mancare duamna?

ma lasa memoria ...recitesc si revin

Mergi la inceput

Pisi si Gaia ...bre ai vostrii l-au luat pe Edy...recunosc asa "perle" inca nu a scos decat una mica despre care nici in ziua de azi nu stiu de le ce sau de unde a auzit...vroia sa asculte melodia cu "M.u.e." 'M.u.e!!!" de fata cu tatal meu..la care tata a ramas interzis si uitandu-se la mine ma intreaba...ce muzica ascuta copilu la voi acasa??"

Tzuna...in seara asta am scapat nu a mai trebuit nici sa rag, nici sa grohai nici sa macan a trebuit doar sa ii repar cate o jucarie cu conditia ca daca ii repar el ma lasa la calculator si renuta el la desene la pc.copilu meu cuminte.

Kit... nu m-am apucat inca de nimic.ba da mint...m-am apucat de apa plata si ceai ...apa plata nu puneam gura si ceai beam doar daca eram bolnava, gata cu acidul, fara cola si alte prostii, fara cipsuri.si multaaa

Hipopotmama ...intru si eu in clubul vostru pana redevin cea de acum 5 ani asa la vreo 65 kile cu talie de vespe.

trimit si mai revin

Mergi la inceput

revin maine ca acum tre sa o mulg pe Tnuva si sa culc copilu ca dimineata iar trag de el sa se trezeasca.

eu am fata rosie ca focul am impresia ca iau foc doar la fata atat.

va doresc o noapte linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

adevarul este ca nu stim ce a gatit doamna. oricum n-ar fi contat pt ca matei mananca in acelasi stil ... adica: orez si supa galbena (taitei sau galusti). f rar iese din "ritmul" lui. mai mananca uneori lapte cu cereale. e mandru ca a invatat sa pronunte corect "cherios" si "chocapic" asa ca le mananca pe astea. paine cu unt cu gem/almete, cascaval "panet", cartofi prajiti si ... cam atat.

Mergi la inceput