LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (136)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana_jors/diana_jors.jpg)
diana_jors spune:
Cu optiuni de genul "ori vii ori stai acasa" nu pot sa risc, e in stare si sa ramana singur acasa ... si imi aduc aminte cand am fost eu mica si mi-a zis mama ca ori o ascult, ori plec de acasa, si am plecat fara sa ma uit inapoi, de a apucat-o groaza. Asa ca atentie la astfel de optiuni
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gaia.nevia spune:
bicicleta-tricicleta-trotineta... cred ca depinde tare de copil, cat si de rabdarea parintilor.
Teo nu merge pe tricicleta, nu vrea sa atinga pedalele. Asta era situatia anul trecut, iar in toamna am testat niste biciclete mici mici cu roti ajutatoare la Decathlon, nici acolo n-a vrut sa puna picioarele pe pedale.
Duminica am iesit in Herastrau si am luat, intr-o doara, trotineta cu noi. Adica intelegeti... avem tricicleta... avem si trotineta de la ziua lui de cand a facut doi ani... si au zacut neatinse. Ei, intr-o suta de metri atata s-a enervat TL cu el, ca mai avea putin si plangea copilul, clar nicio sansa sa mearga cu trotineta in urmatorul veac dupa cum mergea treaba.
Asa ca l-am trimis pe TL cu caruciorul cu Radu si am ramas eu cu Teo, pe o alee la soare, si cu trotineta. M-am dat si eu pe ea, imaginati-va 80kile calare pe Spiderman... cert e ca a mers pe ea continuu 90min, si duminica, si luni, si azi, singur, dupa ce s-a prins cum functioneaza.
Daca ar fi sa mai investesc intr-un vehicul pentru el, as lua o masinuta la care impingi pedalele, asa ca pentru lenesi, sfert de tura, sau am mai vazut o dracie pe care sezi si se deplaseaza miscand volanul repede stanga - dreapta.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Lumi_Nag spune:
La multi ani!!! Timeea, Ian si mamicilor Eliana, Claudia si Lauramar
Ooooo! Laina ce mandrete...
Bine ai revenit draga
Tzuna, imi pare rau ca a suferit micuta..dar bine ca a trecut. Cat despre socri...no comment
Ddana...
Citat: |
asa-i ca ezista viata si dupa asta? |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Roxanici....avaaaai ai dreptate..vezi daca scriu un mesaj in juma de zi??? Incurc borcanele si literele din tastatura
![](icon_smile_blush.gif)
![](pupic.gif)
Kittyyyyy nebunatica mica...ce fata sugubatza aveai
![](icon_smile_big.gif)
Luminita, mami de ingerasul mult iubit
![](copilas.gif)
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kitty/Kitty.jpg)
Kitty spune:
Mei...la voi a venit primavara, zumzaitoarelor?
De subiectul cu vorbitul..mai controversat. Am un cupilut cumintel -Raul - care nu numai ca nu a vorbit urat niciodata, dar ne si face observatie chiar pt un nevinovat "du-te-n branza". In schimb...domsoara..ooof-ooof maaai-maaai... Cand a fost bolnava smiorcaia noaptea si am intrebat-o ce te doare? Outzele (numai ca nu a folosit termenul asta...si nu diminutiv, le-a spus de-a dreptul.) Dimineata o intreb: dar unde sunt..."oole"? Ea: Si le-a dus Raul la scoala.
In rest..daca ii schimbi programul la tv...biiiip.
Cand a fost Ane la noi de cate ori Raul facea pipi ea tinea sa mentioneze ca sunt oarecare deosebiri intre instalatiile pompieristice din dotare.
Si daca cineva face greseala sa mearga la baie la noi, la iesire este intampinat de o privire suava si de intrebarea "te-ai kkt?"
Incercam sa o ignoram, incercam sa nu radem. Cred ca ne simte, totusi. Nu stiu...CE OALA MEA sa mai fac?
Laura de prea multe lucruri te lasi deodata si avand in vedere ca suma viciilor e constanta ma intreb oare de ce te-ai apucat?
Mai sa nu va mai aud cu ...daca se juleste, cade...si deastea. Eu sunt fan jucarii pt aer liber. Vreau trotineta, role...tot ce prind. Si ma buuuucur tare ca i-au ramas rolele mici la Raul, i-am luat altele lui si mie mi-au ramas celelalte. Fereeeaaaaa ca vine hipopotamaaa pe roleee!!
gaia.nevia spune:
Nu se spune hipopotama ci hipopotmama si aia sunt eu.
Incep si eu sa ies cu rolele, o sa incerc si varianta role+carucior, ferea, deci...!!!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi
gaia.nevia spune:
www.plasmacar.com/store/customer/index.php" target="_blank">Plasma Car
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi
gaia.nevia spune:
Ce mai face Rein? Stie cineva?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi
BiancaM spune:
citat din mesajul lui diana_jors Cu optiuni de genul "ori vii ori stai acasa" nu pot sa risc, e in stare si sa ramana singur acasa ... si imi aduc aminte cand am fost eu mica si mi-a zis mama ca ori o ascult, ori plec de acasa, si am plecat fara sa ma uit inapoi, de a apucat-o groaza. Asa ca atentie la astfel de optiuni ![]() Diana ![]() ![]() "If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek) |
Deocamdata functioneaza...Si de ramas singura nu sta nici picata cu ceara, nici la ea in camera nu sta singura sa se joace, de aia folosesc argumentul. Si deocamdata cand asta mic urla in carucior si ea urla ca nu vrea haina groasa, la mine nervii se scurtcircuiteaza, si nu functioneaza nimic altceva. In viitor poate o sa fie altfel, sper si eu.
Mami de Amalia si Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kitty/Kitty.jpg)
Kitty spune:
gaia.nevia Publicat la - 16/03/2010 : 17:56:25 -------------------------------------------------------------------------------- Ce mai face Rein? Stie cineva? |
Stiee io, stie iooooo. Rein e......draguta.
![](olala.gif)
Acum pe bune, sunt bine Reinisorii. Ii asteptam cu drag inapoi.
Hahaaa...mooor de ras, HIPOPOTMAMA...facem un club? Sa strigam fereaaaa in grup!
![](punk.gif)
Lumi_Nag spune:
Nu sunteti normaleee
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007