LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (136)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
pisikuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia la ce desene s-o fi uitat Teo de i-a zis lui bunica-su "nu ma mai F*** ma la cap!!!" ![]() ![]() Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
la alea la care s a uitat si nora de a zis taci in...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pisikuta spune:
ddana, prima mea reactie, una fireasca, umana: m a umflat rasul. a doua, imediata, in magazin, a fost sa schimb vorba, evitand sa atrag atentia la ce a spus. cu vocea tremurand inca de ras, si fara s o privesc ca ma tavaleam pe acolo, i am zis ca iesim imediat spre magazinul de jucarii(diverta), sa vedem ce carti cu puzzle au mai adus.
iar a treia, mai tarziu, i am spus ca fetitele cuminti nu vorbesc asa si atat. ca poate uita repede.
despre icapatanarea cu NU, tipica varstei: am remarcat demult ca nora este un copil bun, poate prea obedient uneori, care cedeaza repede. aplic inca mici trucuri gen distragerea atentiei, momeli usoare si, in cel mai rau caz, "plange mama". la asta cedeaza instant( dar ma gandeam sa incep s a evit, sa n o sensibilizez prea tare, nu suporta sa ne vada suparati si sufera ptr noi demult).
dar cel mai usor cedeaza la distragerea atentiei - o provoc la joaca ptr juma' de minutel, la gadilat, si i trec bazdacii.
dar sint si situatii in care cedez eu si fac cum vrea ea: sarafanul rosu nu l imbraca ptr nimic, asa ca i fac placerea si i dau altceva. uneori nici nu mi bat capul, daca NU vrea, fie voia ei, n o s o tina o viata. sa aiba si ea satisfactia ei inca de acum.
menuet spune:
Fetele vin si eu of topic cu o intrebare.Oscilam intre bicicleta si tricicleta(din aceea de plastic) pentru Veve.Unele pers imi spun ca bicicleta, altele ca tricicleta ca e prea micuta pentru bicla, ca o sa oboseasca repede si mai mult o sa impingem noi de la spate.
Nu stim ce sa facem!Vrem cadou pentru ziua ei ...
ralualexandrei spune:
La multi ani Ian si Timeea!!!
La multi ani Eliana,Lauramar si Claudi@!!!
Ane fa-te-ncoa cu lista de dorinte
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
ddana spune:
Menuet, depinde mult de copil, tu stii cel mai bine cum e Veve. Dragos se da cu bicicleta cu roti ajutatoare din vara trecuta. Tricicleta e demult in dizgratie. Oricum, ce cred eu e ca asta ar cam fi ultimul sezon cu tricicleta, cam pt toti. Asa ca, daca vrei o investitie pe termen lung (atata cat rezista) eu votez bicicleta.
Siuta spune:
La multi ani Timmea si Ian!!!!
Azi e ziua mamicilor asa ca LA MULTI ANI Elyanne, Lauramar si Claudia!
Am ras de m-am umflat de Nora si Teo dar zau ca nu prea as vrea sa fiu in pielea mamicilor. Mai scapa si Sia cate un "imbecilule" pt ca asa ii spune capitanul Hook piticului sau cate un " prostavane" pt ca asa ii zic eu pisoiului...inca stam bine la capitolul asta.
Pisikuta, Nora e asa draguta cu zulufi !
De distrus, nu as putea spune ca le face praf dar nici bine nu arata dupa ce scapa jucariile din mainile ei. Papusile sunt cam toate dezbracate si dupa cum le descrie chiar ea, "extrem de jumulite ".
Ddana, faza cu "o oala" e bestiala. O sa o adopt si eu ca de..imi mai scapa cateodata ...
Intre trotineta si bicicleta, si eu votez tot bicicleta.Anastasiei ii place mai mult pe bicicleta .
Mai avem putin si vine Iepurasul.
Imi aduc aminte ca de Paste ai mei imi luau vesnicii pantofiori de lac si rochita( eventual rosie ).Pentru copiii vostri cu ce va veni?
stupul
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
pisikuta spune:
rozi, si eu as opta ptr investitia intr o bicicleta. daca e sa i intrebi pe ei, te va surpeinde cu un raspuns care poate nu ti convine pe moment.uite, de pilda:
dimineata i am zis nanei sa iasa afara cu bunicul cu trotineta si mi a replicat ca e ptr fetite mai mari, nu ptr copii mici ca ea. desi in vara urlase ca vrea trotineta, si noi i am luat.
ea inca merge pe trici fericita, pe bicicleta nu vrea ptr ca i este mai greu. zice ea, ma rog...
acuma, si mie mi convine tricicleta ptr ca nu fige atat de repede de langa mine si o stapanesc mai usor.
dar, cunoscand o atat de bien pe ana, tu ti dai seama cel mai bine ce i se potriveste ptr anul asta.
ref role, asta vara era o pustoaica de 2 ani jumate care mergea perfect pe ele. cred ac en capul nostru ca s mici, dara si asa eu nu am curajul sa i iau.
pisikuta spune:
siuta, as vrea sa completez decorarea camerei ei inceputa la aniversare. sa mai iau niste mickey mouse de perete, un covoras cu echipa lui mickey, niste rame foto ca sa i pun muuulte poze si sa i intimizez spatiul(mai ales ca ieri mi a zis ca i place de nana-imaginea ei pusa de mine ntr o rama).
nu mai cumpar jucarii de interior ptr ca de ziua ei a primit iar o multime si, daca se incalzeste, prefer sa stam afara.
si eu imi amintesc de pantofiorii negri de lac primiti la fiecare paste al copilariei, rochita noua, ciorapiorii albi. de jucari...nu mi amintesc decat de cele de craciun. mai degraba de oul de ciocolata impachetat cu funda mare.
(multumesc ptr aprecierile norei. si eu remarcasem demult ce ochi deosebiti are sia, cu genele ei fantastice. nu stiu de ce nu ti o fi transmis asta pana acum... )
anaalina spune:
Bzzzzzzzzzzz ce mult ati bazait azi!! V-ati incalzit de la soarele asta cu dinti?
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!
Andra esti cea care se ocupa cu cadourile?? Sa-ti trimitem si lista noastra?
Menuet ai noi ne-am propus tot bicicleta , dar uite stand asa pe scaun m-a fulgerat un gand , daca se loveste ?, daca isi juleste genuchii?, daca ??? cred ca sunt cam paranoia ...
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
BiancaM spune:
Wow cat ati scris!
LA multi ani tuturor sarbatoritilor, cu mic si mare!
Ha, the terrible twos, daca e dupa mine Amalia e campioana, atata incapatanare eu n-am vazut in viata mea. Si noi suntem caposi, si cel mai cel mai e socru-meu, de unde cred eu ca Amalia a 'absorbit' tot ce se putea. Crize cu dat cu fundu de pamant, are si ea, dar incercam sa o lasam sa se calmeze si dupa discutam cat de cat omeneste cu ea. Oricum stie ca daca tipa si tropaie pt ceva nu il va primi, si pedeapsa cea mai grava pentru ea e sa nu se uite la desene a doua zi. In general ne intelegem cu ea, bineinteles cu NU la tot ce zicem noi. Asta e varsta, ce sa-i facem... Cat despre rabdarea Dianei, jos palaria mamico, eu nu pot asa ceva, nu am timp de asa ceva, cand tre sa-i imbrac pe amandoi si sa ma imbrac si eu, pai imi ia 30 de min pana iesim din casa pt o plimbare la fel de lunga. Are 2 optiuni, ori cum ii zic eu ori sta acasa.
Cu olita, noroc cu mama ca mi-a obisnuit-o cu pisu, ca dupa aia la kk m-am enervat intr-o zi pe ea ca tocmai facuse si isi daduse scutecul jos;si bineinteles a mazgalit parchet covor, si am zis gata! LA somnul de pranz am luat scutecele(care le purta doar la facut kk si noaptea) si le-am ascuns si i-am zis ca au venit zanele bune si le-au luat, ca ea e fetita mare si trebuie sa faca in olita. Vreo saptamana facea kk cam la 2 zile, ca il tinea bine, sa nu cumva sa-i scape, dar daca a vazut ca nu are de ales, si-a dat drumul si a stat pe olita dupa aia. MAi rau a fost acum cand a fost bolnavioara ca incepuse sa o usture funduletul de la atata treaba si nu mai voia sa stea.
Viata dupa bebe 2 inca nu stim ce e aia ca nu avem o noapte in care sa dormim cap coada impreuna in pat. Ori e Andrei intre noi, ori e el la Amalia. Dar noi speram la vremuri mai bune
Va pup, acum, ma duc sa-mi spal gramada de vase
Mami de Amalia si Andrei