"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *109*"
Raspunsuri - Pagina 23
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Mdaaaaaaa, am avut ozi de kko si vad ca nu se dezminte nici acum, la final. Din cauza ca nu a dormit cat trebuia de dimineata toata ziua a fost compromisa, a fost maraita, abia a mancat, a dormit numai in brate, a urlat de oboseala....etc... Acum vad ca a reusit sa doarma bine, de la 4 am reusit sa o adorm, poate se trezeste mai bine dispusa, desi nu e ora ei de somn....uuuuf ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Alex tare imi pare rau ca esti posomorata. Iti trimit un sa iti mai treaca.
Suede am reusit sa-l adorm la 5 fara 10 zi a reusit performanta sa doarma si el jumatate de ora.
Va urez o seara placuta ca vine sotul si nu mai pot sta la calc.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
septoct2009 spune:
gata, va asteapta cald-caldut
110
elle
PS: parola de pe dc nu s-a schimbat. e cea veche. numai la contul de yahoo si webshots e parola noua.
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina_ana
Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha!!!!!!!!!!!!! N-am apucat sa citesc ce ati mai scris, dar am vazut asta si am crezut ca lesin de atita ras!!! Unde ai gasit mai Techiluto, povestea aia? E inventata de tine? Si ce fascinate sunt putzele!!!!!!! Cred ca incremenisera de frica, micutii de ei!!! Oricum, super, super tare!!!!!!!!!!! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
ntz ntz ntz....Hans Christian Anderesen - Vraiasa Zapezii
si le place foarte foarte mult sa le citesc, asa stau si o ora...sunt fascinati...si zic si ei...ingana acolo...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.