"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *109*"
Raspunsuri - Pagina 22
Ioanna81 spune:
sunt un vulcan care sta sa erupa! dupa ce adormise si copilul meu la 2 (doua) minute hoasca de deasupra si-a blocat usa la intrare si a chemat 'al mai mare lacatus din univers, un retard evident, care sa gandit sa repare usa lovind cu putere in ea (in usa nu in hoasca)... mai nene, se cutremura blocul!!!! evident ca s-a trezit copilul, evident ca a plans de-i sarea camasa de pe el 45 de minute, evident ca mie imi vine acuma sa ma duc sa-i dau una dinazaurului
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
alex25 spune:
Mamaaaaaa, ce am facut??? Mai fetelor, am iscat o duscutie despre alaptat pe care nici prin gand nu imi trecea. Mi s-a parut haioasa faza povestita de Cristina si de ai am zis ca plang, adica imi pare rau ca se poate intampla la mine, dar nu am vrut sa insinuez nimic. Serios, fiecare e cu decizia lui si mi se pare corect. Eu spre ex nu am putut alapta mai mult din vina mea: copila nu sugea si adormea iar eu tampita aveam obsesia ca nu mananca suficient, ca nu stiu dca se satura, ma mulgeam si nu iesea si ziceam ca eu nu am lapte...deci pentru mine a fost un chn si de aia am decis sa ma mulg 3 luni, apoi nu am mai avut putere....deci nici eu nu am simtit sentimentele acelea inaltatoare despre care se vorbeste...dar mi se paruse frumos cum se inindea cea mica cu gura deschisa spre tzitzi, atat si nimic mai mult. Ma iertati daca am suparat pe cineva, ca nu am vrut.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
cristina_ana spune:
Alex, stai linistita, mami, ca eu am iscat discutia cu pricina, nu tu! Ca eu am fost aia care a pus paie pe foc si a zis ca nu simte nimic inaltator cand alapteaza!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
suede spune:
Ioana care din cei doi este dinozaurul?
Sa vin sa te ajut ca sunt mai inalta ?
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
Lali_mete spune:
Ioana evident ca toate babele cretine pot sa stea numai la bloc...De ce nu or sta frate la tara , in camp( fetelor care mereu spun ca stau in camp,la marginea civilizatiei),sa nu le auda nici dracu' atunci cand piseaza usturoi,bat cuie,muta mobila,sparg nuci ,sparg usi,si ce chestii zgomotoase mai fac ele... Parca-s turbate majoritatea.A mea de deasupra arunca inainte resturi de mancare pe geamul de la balcon,fix pe hainele mele puse la uscat.Dupa ce am gasit orez lipit de scutecele baiatului imediat dupa ce am nascut,m-am dus cu scutecul in mana la ea si i-am spus ca i le bag pe gat daca mai gasesc asa ceva pe hainele mele .Am fost rea,dar a avut efect ...
Lali Lacra de
Paul-Iulian
suede spune:
BRAVO!!!
Imi plac femeile cu atitudine!!
Si eu as fi facut la fel! (adica i le bagam )
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Ioana evident ca toate babele cretine pot sa stea numai la bloc...De ce nu or sta frate la tara , in camp( fetelor care mereu spun ca stau in camp,la marginea civilizatiei),sa nu le auda nici dracu' atunci cand piseaza usturoi,bat cuie,muta mobila,sparg nuci ,sparg usi,si ce chestii zgomotoase mai fac ele... Parca-s turbate majoritatea.A mea de deasupra arunca inainte resturi de mancare pe geamul de la balcon,fix pe hainele mele puse la uscat.Dupa ce am gasit orez lipit de scutecele baiatului imediat dupa ce am nascut,m-am dus cu scutecul in mana la ea si i-am spus ca i le bag pe gat daca mai gasesc asa ceva pe hainele mele .Am fost rea,dar a avut efect ... Lali Lacra de Paul-Iulian |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
alex25 spune:
Ma bag la capitol!
Later edit: nu imi merge parola, a schimbat-o careva?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
alex25 spune:
Mdaaaaaaa, am avut ozi de kko si vad ca nu se dezminte nici acum, la final. Din cauza ca nu a dormit cat trebuia de dimineata toata ziua a fost compromisa, a fost maraita, abia a mancat, a dormit numai in brate, a urlat de oboseala....etc... Acum vad ca a reusit sa doarma bine, de la 4 am reusit sa o adorm, poate se trezeste mai bine dispusa, desi nu e ora ei de somn....uuuuf
Ellenuta spune:
stati cumintele sa fac casuta noua?
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun