"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *109*"
Raspunsuri - Pagina 13
kawaichan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
de-aia e bine sa vorbesti numai din experienta, ca asa sa ne dam cu parerea e fain si usor..... Fiecare sa manance bors cu ceea ce i s-a intamplat ....nu cu CE CREDE ca s-ar putea intampla. Sunt de acord cu toate fetele ...si stiu ca fiecare trece prn momente mai grele sau mai usoare..... Sunt multe care nici macar nu povestesc cate trag dar stiu sigur ca sunt. Ideea e sa fii masurat in vorbe si in cuvinte si sa RESPECTI deciziile fiecaruia, fara a-l judeca......dar asta e tare greu frate..... Hai va pup ca deja am tras de timp cat am putut eu. Eu seara tarziu sunt dar nu mai e nimeni....si mie imi place sa vorbesc in timp real....dar ce sa fac ? Va mai pup un pic Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
mai,sper ca n-am facut-o lata si am spus vreo prostie...daca da,iarta fata,ca n-a fost cu intentie
ziceam ca eu ma simt vinovata ca nici macar nu imi pare rau acum ca nu mai alaptez,imi pare bine si intr-adevar contrasteaza mult cu imaginea pe care o aveam eu in timpul sarcinii...dar deh,pana nu esti acolo nu ai cum sa stii cum e.faza cu ntz-ul am bagat-o pt ca mi-am adus aminte ca odata am judecat-o pe o prietena de aici care si-a alaptat baietelul doar pana la 3 luni.Nu mi-a zis de ce a renuntat(lapte avea) si eu am tras concluzia ca voia sa slabeasca Dar asta era acu' 3 ani si habar n-aveam eu de multe pe atunci.
So..pe scurt,tu ziceai niste chestii pe care mi le doream si eu acu juma de an dar n-a fost sa fie...si pt asta te cam invidiez:D
Stiu ca sunt fete care au fost in aceeasi situatie cu mine si au continuat(primul exemplu care-mi vine in minte e Raluk si parca si Ioanna avea probl) si le admir sincer,eu n-as fi putut.Tot respectul
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured."
kawaichan spune:
Citat: |
Kawa sunt de acord cu tine pe tema botezului si eu simt la fel. Stii vorba aia 'e ca apa sfintita', nu face rau, dar nici nu te pune pe picioare. Si fiecare copil are ingerasului lui pazitor inca de la nastere, indiferent de religie. Dovedit stiintific _ Mami de baietel scump Victor Adrian (02.10.2009) O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
ce scumpa ai fost:)) si ia zi,cum s-a dovedit?
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured."
happy_uka spune:
Hapilico, te-am suparat cu ceva? Vad ca ma ignori si vreau si eu atentie..
Daca nu vrei tu, pune-o pe Maia sa-mi scrie catva randuri...
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
suede spune:
Apropo de discutia despre .
Noi suntem in continuare doar pe lapte de la mami,desi si noi am avut multe probleme.De nenumarate ori am fost la un pas de a renunta,ba din cauza ca nu mai stiam ce sa mananc ca sa nu-i fac rau,ba ca am avut probleme cu stomacul,acum sunt racita.Dar ce sa va zic,am continuat si mi-am dat seama ca indferent cat imi este de greu cu alimentatia,trebuie sa hranesc baiatul.
Si multumesc lui Dumnezeu,mai avem un pic si trecem si noi pe diversificare!
Imi place sa-l alaptez,imi da o satisfactie deosebita,iar dupa ce papa zambeste de fericire,nu mai am nevoie de nimic.
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
hepilica spune:
citat din mesajul lui happy_uka Hapilico, te-am suparat cu ceva? Vad ca ma ignori si vreau si eu atentie.. Daca nu vrei tu, pune-o pe Maia sa-mi scrie catva randuri... Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
tu esti in permanenta cu mine in gand, ingeras .
da, tot ziceam sa-ti spun ceva. da' nu stiu ce. incepi tu?
maiei nu-i place sa tasteze, da' a zis ca-ti trimite o scrisoare....a inceput sa scrie deja.
incepe asa:
draga simpatica uka
mama de pitica carinuka
daca mami pe tine te place
eu sa stii te chem incoace.
eu am fructe, legume multe
doar carina sa se-nfrupte
si cu ea eu sa merg la joaca
pana iesim din iernoaca
si ei cainii sa-i prezint
cu ei sa ne dragalim
si cand o-i veni la tine
pe stabilobod sa ne jucam bine.
cu drag,
maia
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
citat din mesajul lui Fragutza Duamna Hepilica, am trimis acum link pe mailul comun. If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
mai fragutza - pozele tale cred ca sunt frumoase, da' eu nu pot sa deschid linku' asta. mai incerc. o fi de la mine.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
monikus spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Fetelor, sunt pe picior de plecare in Cora. Am o intrebare: stie cineva la ce raion gasesc lipii in Cora? Ca parca la paine nu am vazut si sa nu ma invart pe acolo degeaba. Vreau sa prestez o shaorma. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
cred ca gasesti vis-a-vis de branzeturi, unde sunt si salate si icre. cred.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
tu esti in permanenta cu mine in gand, ingeras . da, tot ziceam sa-ti spun ceva. da' nu stiu ce. incepi tu? maiei nu-i place sa tasteze, da' a zis ca-ti trimite o scrisoare....a inceput sa scrie deja. incepe asa: draga simpatica uka mama de pitica carinuka daca mami pe tine te place eu sa stii te chem incoace. eu am fructe, legume multe doar carina sa se-nfrupte si cu ea eu sa merg la joaca pana iesim din iernoaca si ei cainii sa-i prezint cu ei sa ne dragalim si cand o-i veni la tine pe stabilobod sa ne jucam bine. cu drag, maia h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Hihihi, ce poezioara frumoasaaaa !
E talentata rau micuta ta! [:D. Merci de poem personalizat
Cred ca nu pot sa mai stau, are o zi mai nasoala pitica mea.. plange din orice , ma duc sa o culc, vb mai incolo
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
monikus spune:
Pai eu v-am lasat de dimi la pg 3. Nu se poate asa ceva. Si asta mic nu ma lasa sa recuperez. Azi pare apatic, cam pus pe smiorcaiala. I-o fi facut rau somnul de as-noapte. Of of mai mai. Va pup.
La multi ani sarbatoritilor si in mod special la multi ani Mihnea. va pupam pe toti.
Edit: mamahhhh ce de-a preteni am...Alex, Selen i-a verificati si voi.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei