"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *109*"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Luto esti de-a mea cu cafeaua, black and strong. Am reusit sa-l conving pe sotz sa faca cafeaua fara zahar in ibric sa pot sa beau si eu si el isi toarna in cana zaharnita dupa

Kawa sunt de acord cu tine pe tema botezului si eu simt la fel. Stii vorba aia 'e ca apa sfintita', nu face rau, dar nici nu te pune pe picioare. Si fiecare copil are ingerasului lui pazitor inca de la nastere, indiferent de religie. Dovedit stiintific

Carina cum i-a placut compotul de mere Mariei? Noi am balotat cereale de la cutie cu aroma de fructe, a fost acceptat dar nu a fost in al 7-lea cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Luto atat de rar intri in ultima vreme ca deja mi se pare un eveniment sa te prind online,si deja imi frecam manutele de bucurie:)
Dar cred(si sper de altfel,ca sa fie mai usor de urmarit topicul) ca o sa o rarim cu toatele pt ca ne vor solicita puii ff mult,mai ales cand se vor ridica in picioare.
Sa ai o zi usoara !

Monica eu spal plusurile la masina de spalat cu uscator,ies ca noi.

Carina nu mai ies petele,la ce detergenti de doi le avem in Japonia..daca ti-ai patat o haina poti s-o arunci linistit.Dar o sa-i cumpar o camasuta din aia de care am vazut la Brucu al Iulikai.

BTW Iulik,multa sanatate !

Mai,sa o spun pe-a dreapta,pe mine m-a cam intepet in inima mesajul ala al Luciei cu alaptatul.Cumva m-a intristat ca eu nu mai simt asa..am simtit in primele aprox 6-8 sapt dar va spun cu mana pe inima ca a fost groaznic dupa,mie imi tasnea arteziana din 5 locuri de ajungea la 1 metru pe parchet,Josh urla si se arcuia de mama focului etc etc..cred ca multe ati patit...si asta la fiecare masa.Si in conditiile in care eram praf de oboseala si de alte probl de sanatate de care nici nu vreau sa-mi aduc aminte.Pt mine a fost un chin,si atat de mult am visat sa alaptez asa ca-n filme,stiti voi,n-am avut parte decat de putinul ala de la inceput.Asa ca am alaptat pana la 4 luni si dupa aia am trecut pe LP.Si ce planuri marete imi mai faceam,sa alaptez pana la un an!
Asa ca o inteleg pe Cristina si pe alte fete in aceeasi situatie,desi inainte sa nasc probabil ca as fi dat dezaprobator din cap,ntz ntz ntz :)))

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

de-aia e bine sa vorbesti numai din experienta, ca asa sa ne dam cu parerea e fain si usor.....
Fiecare sa manance bors cu ceea ce i s-a intamplat ....nu cu CE CREDE ca s-ar putea intampla.
Sunt de acord cu toate fetele ...si stiu ca fiecare trece prn momente mai grele sau mai usoare.....
Sunt multe care nici macar nu povestesc cate trag dar stiu sigur ca sunt.
Ideea e sa fii masurat in vorbe si in cuvinte si sa RESPECTI deciziile fiecaruia, fara a-l judeca......dar asta e tare greu frate.....

Hai va pup ca deja am tras de timp cat am putut eu.
Eu seara tarziu sunt dar nu mai e nimeni....si mie imi place sa vorbesc in timp real....dar ce sa fac ?
Va mai pup un pic

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Flori, flori, multe flori pt mami Luto!

Si mai adaug ceva, la fel de important! Ai luat o decizie ref copilul tau, fii impacat cu ea! Ca-i legata de diversificare, jucarii etc, trebuie sa ti-o asumi!
Am zis, am zis!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

monica, eu toate retetele le fac la fel: abureala dupa aia blenduiala. asa am facut si spanacul, dar l-am facut in combinatie cu dovlecel si morcov. azi ne diversificam cu conopida.

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata la pranz si de la noi!

La Multe Lunite pentru David Cuceritoru' , Stefania vorbareata si Iri saltaretu'

Danuta si Raluku sa va fie de bine intalnirea . Pui frumosi, mamici bestiale...si bestia[la] de mine vine si da unda verde Anei, ca na, il invat pe Radulescu sa nu fie gelos, mai, trebuie sa aiba incredere in fata. Deh, mai iese si ea la o prajitura, la un suculet dar dup-aia ramane tot a noastra Are sens oare sa zic ca voiam si eu acolo??? Poate ma enervez odata cu nervii si bat consortul sa ma duca la plimbari luuuuuungi...dar sa vina vara asta odata. Avantaj voi ca stati aproape (relativ).

Elle nu mai fi supariciu ca toate au o rezolvare, mai buna sau mai putin buna, dar important este sa iti mentii doza de optimism ca sa gasesti cea mai buna solutie. Pupici sa treaca.

Ehe Luto, am trecut de faza cu parul valvoi. Acum am doar nasul ca o soseta flausata dar...nu ma las. A mai vazut cineva mort?
Cat despre botez, pai mai e putin...ce naiba. Mai important este sa fiti voi sanatosi ca taienele sfinte o sa le primiti odata si-odata. Ma uitam ca nu in toate religiile se boteaza pruncii, cat despre asta, ii vad mari-frumosi-destepti...deci n-are nicio treaba, zic io

Sabina Multa sanatate Erikai Ai...ai grija...sa aduci avionul ala, da?

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

hai ca de cand tot zic sa-i spun lui raluk ca am vazut toate pozele ei.
si toate sunt frumose. si cele de la nunata si cele din piscina si cele din CO, si cele de la botez, si cele cu Alex si cele cu Ana si Alex...toate, toate.

nu mai spun nimic de ele...toate fetele de aici s-au aratat incantate si au spus tot ce era de spus. sunteti niste frumosi toti.

DAAAAAR!!!! DAAAAAR!!!!!

mai, trebuie sa iti spun ca si pozele cu cainii tai m-au incantat !!!! sper sa nu te superi pe mine. sper sa nu fac vreo gafa ca tocmai comentez pozele cu caini si nu restul pozelor cu voi.
ciobanescul tau e senzational!!! la toate pozele cu cainii tai m-am uitat cu zambetul pe buze si mi-au placut mult, da' mult de tot. cati ani are ciobanescul tau? doaaamne si ce fata avea cand statea el pe fereastra...hi,hi,hi. el ocupa toata fereastra si undeva intr-un colt se vede si capul lui Lucky (care e si el frumos foc). si cum sta el pe pervaz cu laboaiele lui urise de ciobanesc.
deci il tunzi vara. si eu ii tund p-astia ai mei. umplu 5 saci cu blana si dureaza o zi intreaga sa-i tunda pe toti . vine un nene de la un cabinet veterinar cu scule profi.

mai, ce mai? o incantare! sa-ti traiasca! sa-i saluti din partea mea si a fratilor lor: Bush, Olga, Rita, Kim, Linda .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

La multe lunite Mihnea! Uite ca a iesit si soarele de ziua ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Duamna Hepilica, am trimis acum link pe mailul comun.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Multumim!
URAAAAA!!!SOAREEEEE!URAAAA!

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

La multe lunite Mihnea! Uite ca a iesit si soarele de ziua ta!

_
Mami de baietel scump Victor Adrian (02.10.2009)

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Neata la pranz si de la noi!

La Multe Lunite pentru David Cuceritoru' , Stefania vorbareata si Iri saltaretu'

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Io-te inca o "oaie ratacita"
Mamis,azi e numa' 12...de curand am aflat si eu

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, sunt pe picior de plecare in Cora.
Am o intrebare: stie cineva la ce raion gasesc lipii in Cora? Ca parca la paine nu am vazut si sa nu ma invart pe acolo degeaba. Vreau sa prestez o shaorma.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput