LMA! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**177**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

LA MULTI ANI GIULIA ALEXANDRA, TUDOR, TEODOR-IOAN!!!

multu' tufete pentru aprecieri.

Bianca eu musai tre' sa iau de pe net pentru ca in Bistrita gasesti numai lucruri ingrozitoare; si mai tin neaparat sa fie de la 10 luni in sus ca sa o poata folosi acum, cit inca nu ajunge la pedale; oricum, eu locuiesc in parc si bunicii de abia asteapta sa-l impinga cea de la Dechatlon se modifica o data cu birsta bebelusului; eu am mai gasit www.nichiduta.ro/detalii-produs-1198/tricicleta-be-confort/" target="_blank">asta dar e la fel de scumpa.

E tare greu ca tre' sa mergi pe NV, nu poti vedea, pipai, proba etc.

Aveti ceva sugestii de cadou?

As bea cafea cu voi da' Monti nu-mi da voie numai fara cofeina, asa ca merg sa-mi fac.

PS. Pisicogri pt raspuns; Carrfourul din Iasi (ambele) le-a verificat deja nasa lui Ian ca ea a facut facultatea in frumosul vostru oras. Nu zici nimic de intilnirea din Nord?

Gina lu' Ian (23 martie 2009)

89 de poze noi cu Ian

Despre tricicleta asta nu prea pot sa-ti spun nimic pt. ca nu o stiu, oricum pare ca are scunul ceva mai drept decat cealalta care mie chiar nu mi-a placut pozitia in care sta copilul. Ce nu vad eu e daca are un suport ceva sa-si tina picioarele, pt. ca la pedale nu cred ca ajunge inca asa ca eu cred ca ar trebui ceva unde sa si le sprijune. Si eu sunt in aceiasi dilema ca si tine, nu stiu ce cadou sa ii iau, cat despre tricicleta inca mai caut ca nu am gasit nimic sa-mi placa.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

am vazut zilele trecute papuceii recomandati de bianca si... bine-nteles ca nu m-am putut opri sa nu comand si eu (nu de pe site-ul acela ci direct la babyfox)
am cumparat balerini si sandale
pot sa spun ca sunt nemaipomeniti
sunt din piele, au talonet si tot ce trebuie
pentru masura m-am ghidat dupa indicatiile de pe site si am nimerit totul
acum prin casa mergem muuult mai bine incaltate cu balerinii care-i sunt numai buni

iar de hip-hop winnie ce sa va spun; este tare incantata ca noua ne place mult sa sarim. Aici am avut noroc ca-i micsunica balerina cu picioare lungi ca altfel nu ajungea sa stea calare pe ursulet si cu talpile pe platforma. Deci daca bebele are mai putin de 80 cm nu cred ca se prea poate bucura de jucarie - asta pentru mamicile interesate

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

LA MULTI ANI GIULIA ALEXANDRA, TUDOR, TEODOR-IOAN!!!

multu' tufete pentru aprecieri.

Bianca eu musai tre' sa iau de pe net pentru ca in Bistrita gasesti numai lucruri ingrozitoare; si mai tin neaparat sa fie de la 10 luni in sus ca sa o poata folosi acum, cit inca nu ajunge la pedale; oricum, eu locuiesc in parc si bunicii de abia asteapta sa-l impinga cea de la Dechatlon se modifica o data cu birsta bebelusului; eu am mai gasit www.nichiduta.ro/detalii-produs-1198/tricicleta-be-confort/" target="_blank">asta dar e la fel de scumpa.

E tare greu ca tre' sa mergi pe NV, nu poti vedea, pipai, proba etc.

Aveti ceva sugestii de cadou?

As bea cafea cu voi da' Monti nu-mi da voie numai fara cofeina, asa ca merg sa-mi fac.

PS. Pisicogri pt raspuns; Carrfourul din Iasi (ambele) le-a verificat deja nasa lui Ian ca ea a facut facultatea in frumosul vostru oras. Nu zici nimic de intilnirea din Nord?

Gina lu' Ian (23 martie 2009)

89 de poze noi cu Ian

www.decathlon.co.uk/EN/childs-first-bike-17601962/" target="_blank">astea sunt de la decathlon. Nu stiu cum si cat se modifica.
Stiu ca primul model, cel ieftin, merge de la 1 an, are centuri la scaun si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Tricicleta: nush de ce vreti musai cu centuri si cu scaun ca de carucior. Al meu e incantat de una banala, ceva in genul asta:
http://www.strollers.ro/Triciclete/Tricicleta-Ursulet-Douceur-Albastru_codeDOU-2330A.aspx
(ma rog, seamana, dar nu rasare)
Adica are in loc de centuri bara aia de plastic care sa-l inconjoare, are pedale, dar si tavita pt picioare.
A, si cantaaaaaa

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Tricicleta: nush de ce vreti musai cu centuri si cu scaun ca de carucior. Al meu e incantat de una banala, ceva in genul asta:
http://www.strollers.ro/Triciclete/Tricicleta-Ursulet-Douceur-Albastru_codeDOU-2330A.aspx
Adica are in loc de centuri bara aia de plastic care sa-l inconjoare, are pedale, dar si tavita pt picioare.
A, si cantaaaaaa

(7.03.2009)

si eu cred ca tot asa ceva o sa-i iau ca nu vreau centuri sa o tina lipita de scaun si musai sa aiba tavita pentru picioruse
daca mai si canta....

am inteles de la alti parinti (am citit pe forumuri)ca nu-s cine stie ce rezistente (indiderent cat costa, fie ca-s scumpe sau ieftine)si in fiecare an ar cam trebui cumparata alta, asa ca...

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui dannnah

Neatza tuturor!
Doranna - mobila pentru camera Marei am facut-o la comanda o firma care se ocupa doar cu asa ceva: cauta pe google "Texas Company Timisoara" sau "patutbebe". Au si magazin de prezentare, dar iti poti alege culorile si modelul.

Bebelusa Mara 23 martie 2009

multumesc!!
o sa ne inspiram cand o sa facem si noi mobila la bb in camera; din pacate la Buc. nu au reprezentanta...

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze

Mergi la inceput

Gianina, si mie mi se pare destul de fragila, dar ma gandesc ca dupa 2 ani daca e sa ii iau alta o sa ii iau una... altfel Oricum, eu o sa o folosesc acum, cat nu il pot convinge sa mearga in ce directie vreau eu, de manuta, e un inlocuitor pt carucior; dupa 2 ani nu cred sa mai avem problema asta si... mai negociem atunci

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
legat de intalniri in Romanica, noi venim orinde merge gasca si suntem dornici sa descoperim noi zone

Si noi!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Bai, daca al meu a fost cuminte la motz, ce ziceti de Luca? La el a si stat panglica, da?
http://lucamic.blogspot.com/ - Simplyana, nu te supara ca postez eu, da'i dulce foc.

Toata lumea se agita in jurul lui si el... casca...

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

A, si cantaaaaaa

(7.03.2009)

Da asa ceva vrem si noi. Eu ma gandeam la ceva gen http://www.mytoys.ro/jucarie/tricicleta-baby-funky/930 mai ales ca nu o sa mai fiu nevoita sa car caruciorul in care oricum nu prea sta si mai e si greu, asa in tricicleta daca nu sta macar e mai usoara, din cauza asta cau si cu suport pt. picioare ca la pedale inca nu poate ea sa dea .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput