LMA! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**177**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Tricicleta: nush de ce vreti musai cu centuri si cu scaun ca de carucior. Al meu e incantat de una banala, ceva in genul asta:
http://www.strollers.ro/Triciclete/Tricicleta-Ursulet-Douceur-Albastru_codeDOU-2330A.aspx
(ma rog, seamana, dar nu rasare)
Adica are in loc de centuri bara aia de plastic care sa-l inconjoare, are pedale, dar si tavita pt picioare.
A, si cantaaaaaa

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

tricicleta din asta am avut si noi. lui andrei ii placea ca apasa pe butoane si canta.
am incercat de cateva ori sa merg cu el pe afara cu tricicleta, dar m-am lasat repede pagubasa. mi s-a parut greu de condus din maner. la urcat de borduri trebuia sa ridic tricicleta, plus ca atunci cand imi era lumea mai draga andrei se ridica in picioare sa sara din tricicleta. asa ca am revenit la carucior.
cand l-a pasionat mersul "calare" mi-a dat o prietena bicicleta cu roti de sprijin si cu maner. si cu asta a invata sa pedaleze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Monnvas, dar ce frumos scrii tu pe blog. De fiecare data cand citesc ma dau capul de masa si realizez cat sunt de idioata uneori cand ma enervez aiurea pe un pitic mic si seara il pun cand daorme si mi se pare extraordinar ca e al meu.

Of, idiot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Monnvas, dar ce frumos scrii tu pe blog. De fiecare data cand citesc ma dau capul de masa si realizez cat sunt de idioata uneori cand ma enervez aiurea pe un pitic mic si seara il pun cand daorme si mi se pare extraordinar ca e al meu.

Of, idiot!

Si eu cand ma citesc ma dau cu capul de masa. Si ieri am tipat un pic la el si bineinteles ca-mi pare rau.
De-aia si scriu, ca sa am punctul de reper, sa-mi amintesc cand mi se ingreuneaza mintea de atata oboseala, nervi, frustrari marunte.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

multumesc!!
o sa ne inspiram cand o sa facem si noi mobila la bb in camera; din pacate la Buc. nu au reprezentanta...

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze

Cu placere!
Poti sa comanzi numai manerele, costa 10 ron/bucata si au foarte multe modele. De fapt manerele fac totul, mobila ti-o poate face oricine la comanda. Suna la ei si intreaba, poate ti le trimit prin curierat.

Bebelusa Mara 23 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neamtunico spune:

Buna cred ca sunt noua pe aicea :D
Sa stii ca am si eu o tricicleta ca aceasta http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-1198/tricicleta-be-confort/ .Tot de la ei am si cumparato
si sunt foarte multumita de ea o folosesc de 1 luna cat de cat depinde si de vremea de afara.
Intradevar e putin scumpa dar pentru copilul meu a meritat
toate cele bune ma duc ca ma strica sotu :))

Mergi la inceput

Eu am alta dilema acum: mi se pare ca Mara doarme prea mult.

Doarme 10 ore continuu noaptea, iar ziua de trei ori cate o ora. Mai bine zis, se trezeste, papa, se joaca vreo 2 ore 1/2 si iar doarme! Toata lumea se mira ca :"inca mai doarme de trei ori pe zi?" O fi de la anemia ei, am citit ca asta da somnolenta. Dar nu e bleaga, e super vioaie in rest...

Bebeii vostri cat dorm ziua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui dannnah

Doarme 10 ore continuu noaptea, iar ziua de trei ori cate o ora. Mai bine zis, se trezeste, papa, se joaca vreo 2 ore 1/2 si iar doarme! Toata lumea se mira ca :"inca mai doarme de trei ori pe zi?" O fi de la anemia ei, am citit ca asta da somnolenta. Dar nu e bleaga, e super vioaie in rest...

Al meu doarme ziua tot 3-4 ore, dar le grupeaza in 2 reprize. Sa nu zic nimic, ca azi am impresia ca va fi una singura...

Nu cred ca-i bai, insumat da tot atata.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui dannnah

Nu pot sa ma pronunt daca anemia e cauza, poate asa e felul ei. Maia mea nu doarme decat cate 2 reprize pe zi, una de 40 de min si alta de 1 ora jumate asta daca stau eu langa ea, iar noapte se culca pe la 22.30 si se trezeste cam pe la 10 dar mai are cam 2 treziri pt. apa sau lapte.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

A, gata, m-am listit atunci! Cantitatea de somn pare cam la fel, numai ca e distribuita diferit.

Mama, ce la curent sunteti voi cu jucariile de pe piata!! Eu nu prea mi-am pus problema, mukte le-am primit si in rest se joaca cu toate prostiile numai cu jucarii nu: cutii, pachete de servetele, lingurita de plastic...De ziua ei ma gandeam sa-i iau ceva care sa-i ramana amintire, niste cercei de ex. Nu prea am gasit frumosi, in schimb exista un site, dar mi-e cam frica sa comand bijuterii de aur de pe net..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Of, idiot!

Si eu cand ma citesc ma dau cu capul de masa. Si ieri am tipat un pic la el si bineinteles ca-mi pare rau.
De-aia si scriu, ca sa am punctul de reper, sa-mi amintesc cand mi se ingreuneaza mintea de atata oboseala, nervi, frustrari marunte.

(7.03.2009)

tocmai ce bagai si io un oki, mi-a placut ce-am citit ... si cu okazia asta dadui iar si de blogul pisiciigri, pe care il stiam cap-coada, asa ca citii si ultimele postari.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput