"mamici si burtici din brasov"(2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Blackgirl : ma mai chiunuie nasul ca nu prea pot respira, in rest ma indrept cu pasi mici spre vindecare ? Nu prea am chef astazi de mers la scarbici ... cred ca voi sta si azi acasa .
I-a trecut alergia fiului tau?
Parcul de care pomeneai e chiar cum urci pe drumul spre poiana pe partea stanga, aproape la baza ... numele dealului habar nu am care este

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

ehe..sotul meu ii nelipsit de la ecograf..de regula il punem sambata sau seara tarziu sa poata participa si el..cum sa nu-si vada putica?

18+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

fete..la ce trebuie sa ma uit cand iau o vanita??
ca am vazut mii de modele si marimi..

18+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

R_ocsy, da! Acela-i parcul la care ma gandeam eu! Plin de leagane, mergem deseori cu nepotii acolo! Mi-e un pic peste mana acum, insa este un loc super fain de mers cu copiii: ferit de masini, verdeata. Da, Dragos a scapat de alergie in mai putin de-o zi. Se pare ca ma mosteneste in chestia asta, nici eu nu suport prea multe: alimente, materiale, bijuterii.

Enik, eu nu stiu dupa ce tb sa te uiti la o vanita! Zau! Eu am luat una mica, pe albastru, cat sa-mi fie usor sa aduc apa in ea, sa nu coste o avere. Si sa fie usor de curatat. Oricum dupa o vreme bb ajunge sa faca baie in cada mare de-a dreptul. Si bb sta pe un fel de suport de plastic, sa nu alunece. Nu stiu sa ma explic, insa sigur gasesti. Asta ca sa nu pun vesnica panza alba pe care am tot vazut-o in stanga si in dreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

M-a anuntat ca azi la 3 jumatate ma asteapta la cabinet....

+18s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

blackgirl : stiu parcul pentru ca un prieten de-al sotului care lucreaza la Ina a depus munca de voluntariat acolo cand s-a construit ... dar sincer il stiu doar din masina ca nu am avut cu cine sa ma plimb pe acolo ... insa se va schimba situatia in curand .

enik : nici eu nu am idee cum sa fie vanita ; o voi alege pe loc , cred ca voi stii daca imi place sau nu cand le voi vedea

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Anca : te asteptam cu vesti bune de la eco !

Ma apuc sa fac capitol nou !

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

cadita de baie-trebuie sa fie practica si usoara in functe de locul unde vrei sa ii faci baita lui bb!

la vlad am avut o cadita mai mare si ii faceam baie in camera, era noram apt ca era nascut in nov si a fost o iarna grea si rece si am preferat varianta aceasta.

fiind ceva mai mare mi-a fost buna cam pan ape la un an jumatate!

+18s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicibrasov spune:

Capitol 3

Mesajul va aparea dupa moderare , din acel moment sunteti invitate pentru povesti la noul capitol !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Nu mai reusesc sa tin pasul cu voi..am facut putina curatenie si acum ma odihnesc si am reusit sa termin de citit..
Vreau sa le urez bun venit noilor mamici si burtici, ma scuzati ca nu am retinut numele
Blaky marti avem intalnire cu bebe..pana acum tati n-a lipsit la nici un eco..si eu am incercat sa il pun in asa fel incat sa corespunda si cu programul lui..
inca n-am reusit sa ma uit la poze si nici sa pun si eu cateva..pana termin eu de scris parca vad ca rocsy a terminat capitolul nou..

Elena 26+ Luca

Mergi la inceput