"mamici si burtici din brasov"(2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Noi pe acasa azi merg la control la MEDICOVER, sper sa poata sa vina si sotul responsabil de starea mea actuala sa vb cu dr. ca altfel doarme la usa...nici macar pe pres...

Eu sunt mai bine, dar vladut vad ca imi face o amigdalita urata, dupa 48 de ore de temp ok tratata cu antitermice azi noapte a facut 39 cu 5, asa ca vom trece pe ceva antibiotic, am crezut ca este ceva viral a avut doar gatul rosu acum am vazut ca are ceva puncte albe si limba ff incarcat...asa ca avem distaractie pe cinste!

Norocul meu e mama ca este la noi si ma ajuta!

Multe multe pentru mama mea!

+18s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Anca, sanatate lui Vlad! Uf, asta-ti lipsea! veste buna este ca trece ;). De ce zici ca sotul tau este responsabil de starea ta? te referi la starea de graviduta sau de cea de graviduta cu probleme?

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Burtica mi se trage de la el, asa ca el este vinovat - pt problemele burticii, mama natura.....asa a fost la prima sarcina-am fost averizata ca sunt sanse mari sa fie la fel, dar am sperat ca nu va fi...asta este mergem inainte...

Nicoleta

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

neata fetelor... ia ziceti-mi si mie..exista in brasov vre-un parc mare unde sa ma pot duce cu sotul la plimbare?? ca in afara de centru..nu ne-am plimbat..

18+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Parc mare nu cred ca mai e altul inafara da ala din centru,dar te poti duce SubTampa e frumos de plimbat. PLIMBARE PLACUTA

+5

Mergi la inceput

in brasov parc mare asa sa te plimbi nu cred ca exista1

dar de ce nu pe sub tampa!!!!!!!!!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

R_ocsy: multumesc de raspuns acum sunt foarte bucuroasa sa comunic cu burticile mele,iti multumesc frumos si sarcina usoara in continoare.

Pentru voi Mamici si Burtici

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Anca : sanatate lui Vlad. Sotul meu face perte din categoria taticilor nerabdatori sa isi vada motroasca, nu a ratato ecografie ... ar fi invers la noi, el s-ar supara daca i-as spune sa nu vina

Ar fi un parc despre care am auzit ca ar fi mai mare dar nu imi aduc aminte cum il cheama.

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

al meu este o specie aparte-e greu pana il urnesti dupa nu il mai poti oprii si pana acum nu a avut cum sa ajunga deoarece orele la care am gasit loc pt eco nu au fost cele mai ok pt el-are genul de munca la acre`stie cand se duce dar nu stie cand se termina si ce anume aduce ziua respectiva!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Buna dimineata, fetele! Mai pe la pranz, insa a tb sa adun dupa Dragos! Si mancarea, si laptele sunt imprastiate in toata casa! El sa fie sanatos!

Anca, multa sanatate lui Vladut! Ai grija si tu, caci esti sensibila si susceptibila sa culegi taote minunile acum! Suuces la control, numai vesti bune de-acolo iti doresc! Nici la mine nu a fost mereu sotul prezent, intr-un fel a fost mai bine, ma simteam mai in largul meu fara el!

R_ocsy, felicitari pt bb in parametri! Cum te mai simti? Azi mergi la munca? Ce fericita esti tu, cu program redus!

Tigruta, chiar ma intrebam pe unde ai disparut! Pe la tine cand se anunta un nou control? Sau ai fost recent?

Enik, ar mai fi parcul Ina Scheffler, cel pe drumul spre poiana, de ajungi pe dealul Warthe (pe unde-i Turnul Alb mi se pare, daca nu cumva confund iar! ).

Alina, ai trecut peste greturi deja?

Mergi la inceput