Bravo, ate! Hai babyangel, vladi! Iepu 2010(116)
Raspunsuri - Pagina 12
andira spune:
Daca tot am aparut, sa ma mai bag nitel in seama
.
Rebiana - astia de la Municipal te pun sa ti le aduci singur. Eu n-am stiut, am crezut ca imi dau ei, si pana s-au sucit sa caute, am ajuns la dilatatie 8. Si la revedere epidurala
.
Gata, plange soseta
.
35+
Rebiana27 spune:
Offf Oana! Poate din cauza colicilor plange.. se screme sau se strange de burtica? Temperatura rectala nu e mare, cred, insa trebuie urmarita sa nu creasca! Tine-l pe burtica ta si bate-l usurel cu palma la fundulet (elimina din gaze..) E ingrozitor cand plang si par a nu avea alinare! :(
sa-i treaca micutului Eric.
Mihaelagrosan eu in ziua in care am plans "din senin, din iarba verde" mi s-au fisurat membranele. Depresia asta prenatala cred ca poate trece cu brio ca simptom al nasterii.
sa vina Angelina cand vrea ea.
Roxi f fain carutul. Asa mi s-a facut chef de plimbare si nu e chip ca-i zapada afara si bebelina e mica, inca.
Oanka o frumusete e Mariuca ta. Ma tin de ieri sa-ti scriu si uit intruna!
Rani la sani incep si eu sa fac si minunea mea abia-abia trage. Ma dau cu Garmastan si fac bai de aer dar trec greu ca o pun f des la san (in speranta ca se invata sa traga si mareste cantitatea de lapte). Despre kk.. eu zic ca e ok pana la 8-10 scaune pe zi daca au o consistenta buna si contin urme de mucus. Mara a facut ieri de doar doua ori si astazi o sg data pana acum. Asadar la mine e invers.. ma intreb de ce nu face mai des; dar ma bucur ca face si asa ca am citit despre copilutzi care fac doar stimulati.
Vladi bafta multa maine!
Sa-ti fie nasterea usoara si recuperarea pe masura iar puiutzul tau sa-ti bucure zilele, alaturi de Vladimir.
Vio sa stapaniti salteluta sanatosi! Asemenea Bumbitza, Jasmine si Briza!
Andira ce mai mesteresti puiutz? Tu sigur nu stai locului! 
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
annya9 spune:
OANA, imi pare rau ca sunteti suparici, dar nu cred ca febra e ingrijoratoare. Vezi sa nu mai creasca...
Astazi am fost cu un prieten pana in mol sa iau un cadou pentru viitoarea nostra nasica de bebe, pentru ca este ziua ei. Cand sa ma urc in masina...problema...era din aia cu 2 usi, careia i se rabate scaunul din fata ca sa intri in spate. N-am vrut sa stau in fata pentru ca prietenul care conducea era cam racit..asa ca am ales spatele... Foaaarte complicat!!!
Am crezut ca lesin de ras. Nu puteam nici cum sa ma cracanez ca sa intru in spate. Ramaneam blocata cu un picor afara si unul inauntru si ma terminam de ras...ma rog, rasu'-plansu', pentru ca de fapt era de vina durerea dintre picioare. Pana la urma am fortat putin nota si am reusit!!!![]()
VLADI, bafta multa maine, o sa ma gandesc la tine!!!
Pe la ce ora e programata ceza?
JASMINE, musai ia-ti kitul de epidurala! N-o sa-ti ridice nimeni statuie daca suferi!!!
Din cate am auzit se gaseste pe undeva la o farmacie pe str. Academiei sau la Sensiblue ori Helpnet. 
33+
Radu Alexandru
poze ghiulica
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
freedelia spune:
Am reusit cu greu sa citesc tot -- acum tre sa fug in 2 minute la culcare, ca a adormit fata si vreau sa profit sa dorm si eu.
in primul rand:

Hai Vladi!!! 

Sa fie totul bine maine!!!
Felicitari fetelor care au nascut, nu am timp sa nominalizez, va rog sa ma iertati!!!
Oana -- nu are febra, 37.4 e o temperatura normala, mai ales daca a plans. De ce plange? Ti-ai dat seama? Incearca sa il porti in brate/wrap cat mai mult, este o metoda aproape garantata de a calma copiii fussy.
Va pup, s-a trezit, mancase doar un san, cred ca il vrea si pe celalalt.
Maine e petrecerea lui John -- duminica sper sa nu ies din casa, ca m-am saturat cat am alergat zilele astea.
Va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
briza_marii spune:
Vio acum am vazut ca si ai cump salteluta, dar de infasat. Sa o utilizati sanatosi.
Oana of..nici nu vreau sa imi imaginez cum iti este dupa o zi in care Eric a plans intruna
Din pacate eu nu stiu ce sa te sfatuiesc
Andira ce tare esti cu sosetele tale. Pai dc nu te opresti, cred ca prietena o sa le folosesca de Craciun, puse in brad
. Nu trebuie sa cumperi nimic, cadoul e pt gravidute si mamici. Mergi la standul unde este Cardul de fidelitate cora, si acolo "prezinti burtoiu", buletinul si cardul de fidelitate Cora (dc e pe numele sotului, trebuie buletinul lui). Daca bebe e nascut, poate merge tatal cu buletinul lui si certificatul de nastere a lu bebe (verifica numele de familie al bebeului, ca sa nu te duci cu certificatul de nastere al vecinului
) si cardul de fidelitate
35+
Eric Mihai
bobita2010 spune:
scot si eu 

pt. fetele care sunt pregatite si 
pt mamici si 

Eu am avut ieri o stare de somnolenta (nu mi s-a mai intamplat pana acum) iar ieri dupa amiaza mi s-a parut ca Bobita noastra nu mai face valuri cum facea de obicei, s-a miscat un pic, dar nu suficient 
M-am culcat azi noapte pe la 12.30, m-am trezit la 4.30 si tot nu-l simteam miscandu-se 

, asa ca cele mai negre ganduri m-au trecut si am inceput sa retraiesc cosmarul de acum 1 an si jumatate (decolarea de placenta si hemoragia din sapt 35) asa ca pun-te si 

s-a trezit si sotul, m-a pus sa ma imbrac si dimineatza la 5 am plecat la Giulesti, la intrare am vazut masina dr Ion, dar de la camera de garda nici nu stiau ca e in spital (venise la o nastere)
Doctorita care era de garda s-a trezit din somn si a gasit BCF-ul Bobitului nostru, a verificat si placenta si ca sa linisteasca nebuna (
) am facut si un test nonstres, apoi l-am asteptat si pe dr Ion care-mi intelege paranoia pe deplin si mi-a facut si el eco - placenta la locul ei, IR functioneaza, lichidul in cantitate normala, iar Bobitul 

- eu umflata de plans si el nimic, s-a trezit acum cand am ajuns acasa 

, nu a avut nicio treaba cu eco sau cu testul de nonstres
Of, asta am facut azi - si tot azi am implinit 37 saptamani 
Ma
in fiecare zi sa fim sanatoase si sa vina bebei sanatosi
Gata , m-am descarcat - nu va mai spun ca dimineatza am plecat cu bagaj cu tot la spital ![]()
pe toata lumea
37+ cu 
dpn 02.04.2010
nafi spune:

Am tot incercat sa gasesc pe net modelul exact al caruciorului cumparat dar fara succes! 

Oricum ceva tot am gasit, doar formele geometrice difera:
http://www.epinions.com/prices/Peg_Perego_Pliko_P3_Classico_Gala_Stroller
Este un Pliko P3 Gala , adica am ales ceva mai sobru!
Este o combinatie de negru cu zone pepit negru-gri deschis. Mie imi place f mult si am gasit si o oferta destul de buna (239 euro) avand in vedere ca e din colectia 2009. fata de cele din 2010 diferenta e doar la combinatiile de culori folosite.
Nu am cumparat tot setul ( cu scaunel de masina si londou) deoarece pe acestea le-am "mostenit" deja de la verisoara lui Riccardo care are acum 10 luni si nu le mai putea folosi. Singura problema ar fi acestea sunt in combinatie de rosu gri
si sigur toata lumea pe strada va crede ca am fetitza nu baiat! dar il voi chinui asa doar pana la 6 luni , nu era cazul sa mai dau 300 euro in plus doar ca sa am 6 luni londou si scaun de masina in culori de baietei! Caruciorul era mai important avand in vedere ca il vom folosi pana la 3 ani!
Dayanara - f frumos caruciorul si super oferta!
vad ca si tu ai optat ptr o culoare mai sobra.
Acum ma duc sa pun la uscat hainele lui bebe. deja au inceput sa se adune! nu mai spun de lenjeriile ptr londou, care sunt asa micute si adorabile
Cu ceva timp in urma cand imi spuneau prietenele cu bebei , ca atunci cand merg la cumparaturi se uita numai la haine de copii si aproape ca nu mai cumpara nimic ptr ele, eu ma gandeam..."cam greu sa mi se intample mie asa ceva!!"
Dar iata ca am ajuns sa merg in oras, sotul trage de mine sa intru in magazine sa-mi cumpar ceva dragutz si eu nu si nu...hai in cele de copii ca ptr mine am eu timp!!!

O dupa amiaza placuta dragelor! 
36 +
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
Delia13 spune:
Buna fetele! Bebe a inceput sa-si faca program doarme ziua intre 2 si 4 ore , iar noaptea se trezeste o data, max de 2 ori. E cumintel si cred ca necolicios ca f rar se chinuie, plange si se inroseste tot la basinute.In rest e partait si face cacuta aproape la fiecare part hihihih.
Multumuesc pt aprecieri fetelor care au vazut pozicile. acum a facut falcute si e si mai dragalas

, l-as pupa intr-una nu mai pot de dragul lui![]()
.
Operatia inca ma doare. Am patul f jos si o solicit mult cand ma ridic,dar in rest sunt bine nu mai sunt asa de obosita, mama s-a mutat la mine si ma ajuta
.
Multumesc si de raspunsul la intrebarea culapticul muls. Eu n-am stiut si i-am dat lapticul dupa 48 ore,credeam ca e ok., dar vad ca nu s-a intamplat nik. Buna treaba cu pompa Avent, m-am muls si am plecat linistita sa-mi scot atele si mama si-a dat biberonu
.
Ce de iepurai vin, emotii peste emotii.Felicitari la toate mamicutele: sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi.
.
P.s: Am vazut ca pe prima pagina sunt trecuta cu cezariana la 39s, dk poate cineva sa rectifice, aveam 38s si 2 zile, nu 39, doar ca bebe era mai dezvoltat cu cateva zile![]()
Delia13 mamica fericita -DavidAndrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik
http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#
http://family.webshots.com/photo/2885373460105762323wILfdR- poze Cu DAVIDUTU Adreiutu
http://family.webshots.com/photo/2885373460105762323wILfdR
babyangel spune:
Salutare fetele!Noi santem tit 2 in 1, pt ca in urma controlului la spital, dr a constatat ca nu e cazul sa fortam nota!Bebe se simte excelent in garsoniera lui si nu vrea inca sa dea semne!I-a ascultat inimioara, i-a monitorizat miscarile, si totul pare sa fie ok. Faza comica e ca mi-a zis ca din punct de vedere medical el ma mai poate lasa pana sambata viitoare, fara nici un riskDar apoi mi-a spus ca nu ma mai tine atata , dar cateva zile bune va mai dura!
Asa ca multumesc tuturor pt gandurile bune, dar se pare ca bebe Codrin vrea sa fie vedeta si sa ii mai fluturati o data majoretele..dar atunci cand va dori el!
Ma duc sa citesc din urma si revin!
Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian
AMR 24 de ore!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Anca
In asteptarea
-ului Codrin Fabian
AMR 24 de ore!!! 

si mami de
Lucas-Sebastian