Bravo, ate! Hai babyangel, vladi! Iepu 2010(116)
Raspunsuri - Pagina 11
Jasmine spune:
dayanara - super promotie ai prins la carucior!mai rar asa ceva!!!
bravo,acum ai exact ce ti-ai dorit
fetele,mai ziceti-mi despre kitul ala de epidurala,ca mi-a intrat ideea asta in cap si nu mai am liniste
andiraaaa - tu pe unde umbli?
sper ca n-o faci lata azi ![]()
36+ 
bordeancavio spune:
dayanara, :)) si eu tot cu prezervativ am ramas gravi. si nu s-a rupt! a alunecat, nus cum sa explic, cred ca a curs pe langa. oricum clar asa am ramas. noi am incercat 3 luni fara nimic si nu am ramas, apoi urmatoarele 2 luni nu vroiam eu, si am folosit prezervativ, dar in a doua luna din cele 2 de pauza... supriza!!! m-am uitat de 100 de ori la test, intrebandu-ma cum naiba??? deci se poate!!!![]()
![]()
vorba ta, cu 2 sau 3 de acum!!!!
vio asteptand pe bebe
33+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
bordeancavio spune:
dayanara, wow, felicitari pt carucior!!! si ce reducere la pret! sa-l stapanaiti sanatosi!
eu azi mi-am luat salteluta de infasat. bumbita, eu am dat 65 pe ea in carrefour, e de la primii pasi, ma rog, e draguta, si e galbena,
f vesela. sa o folositi sanatoase!!!
vio asteptand pe bebe
33+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
briza_marii spune:
Dayanara vb lu Vladi zici ca-i "masina straina"..f misto arata. SA il stapaniti sanatosi
Azi am luat si noi din Cora, salteluta de cocos pt patut. E galbena si cu oite
. Era si cu ursuleti dar sotu a zis ca vrea oite sa stie lumea ca fisu e Stelist de mic (pt cine nu stie, patronul echipei de fotbal Steaua, Jiji, creste oi in Pipera).
Si noi am primit cadourile pt bebe din partea Cora. Sincer, credeam ca sunt niste mostre si atat, dar vad ca e destul de consistent pachetul: 5 paturici absorbante Bella, 4 paduri de sani Avent, un biberon avent + 2 recipiente pt laptic, o crema de fundulet de la niveea, vre-o 4 feluri de pachete de servetele umede, mostre de papa pt bebe, o caciulita, un semn cu bebe on bord, o bavetica, 6 sticlute de sampon niveea....Cum ziceam, ditamai cadoul
.
Si mi-am gasit si bustiere, ca eu nu prea ma impac cu statul in casa cu sutien
35+
Eric Mihai
CoriMami spune:
Ioanaa28, parca am citit despre mine, cand scriai de epiziotomie si hemoroizi.
Si eu sunt in acelasi stadiu...cel putin hemoroizii m-au facut sa plang de durere, dar i-am ametit acum cu unguent Hemorzon, ieri am pus si un supoz Hemorzon, dar incerc sa nu abuzez de intrarectale ca se absorb si mai trece ceva si in laptic.
Eu mai am si gleznele super umflate, am facut o retentie de apa. E greu sa nu poti sta in fund, mai ales ca nu gasesti usor o pozitie de alaptat...dar cu rabdare vad ca se rezolva totul.
sa ne vindecam toate mamicile cat mai repede de bube si dureri!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
Rebiana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmine
si a avut tot ce trebuie? citisem mai demult ca exista unele kituri la care lipseste nu-stiu-ce substanta care se cumpara separat tu ai luat-o de la Sensiblu si a fost ''ready to use'',nu i-a mai trebuit nimic? 36+ ![]() |
Am cumparat kit-ul pt epidurala. A adaugat anestezista substanta (Naropin). Daca vrei o poti cumpara insa cred ca au toate spitalele.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
oanaiacovita spune:
Eu nu mai POTTTTTTTTTT...
Azi a plans toata ziua, nu stiu ce sa ii mai fac.
Acum vad ca e un pic caldut si i-am pus termometru in fundic si are 37.4. Inseamna ca are febra??????
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
oana poate de la plans s.a incalzit si de aici gradele, nu cred ca e vreo problema, dar urmareste sa nu.i creasca
briza sa stii ca e consistent cadoul, cam asa se dau si aici
sa stapaniti sanatosi salteluta
vio si voi sa va bucurati de salteluta !
roxana
37+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andira spune:
Salut!
Jasmine - 
N-am intrat de dimineata dintr-un sg motiv (o sa spuneti probabil ca am innebunit): m-am apucat sa fac prima pereche de sosete din viata mea
. Si trebuie sa fie gata maine, pentru ca sunt pentru prietena mea, si maine dupa masa mergem pana la ei.
Initial am zis ca le fac pe masura mea, 36,5, si se intind ele, apoi am ajuns la 39, masura ei, acum cred ca-i vin si sotului ei, la vreo 42.
Cum ziceam, prima pereche
.
Am terminat o soseta mai devreme, acum ma lupt cu a doua.
Jasmine - nu esti Scorpion, nu?
Am auzit intamplator dimineata la zodii cum ziceau ca cica la Scorpioni in familie se anunta nasterea unui copil. I-am trimis undeva
.
Dayanara - sa stapaniti sanatosi carutul si sa-l foloseasca Silvana cu placere. Asteptam poze cu el in toata splendoarea
.
Briza - incepe sa ma intereseze si pe mine cadoul ala de la Cora. Ce trebuie sa cumperi ca sa il primesti? Ca si sotul meu are de cumparat o gramada diseara, poate mergem acolo, desi de obicei noi mergem la Auchan.
Ma intorc nitel la soseta mea si revin
.
35+
andira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Eu nu mai POTTTTTTTTTT... Azi a plans toata ziua, nu stiu ce sa ii mai fac. ![]() Acum vad ca e un pic caldut si i-am pus termometru in fundic si are 37.4. Inseamna ca are febra?????? |
Nu, n-are febra. Monitorizeaza-l si te ingrijorezi de la 38,5 in sus.
Stai linistita.
35+