Nu as fi crezut ca Liz...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Off topic: am avut o colega, Director Financiar, care crestea si ingrijea o blana bruneta pe picioare ceva de speriat. Si nu purta fuste lungi. Ea promova naturalul si spunea ca si iubitului ei ( cu vreo 20 de ani mai in varsta) ii place doar asa. Asa ca se poate...

mai degraba iubitul ala cu 20 ani mai batrin o voia cu blana pe picioare ca sa fie sigur ca nu se uita altul mai tinar la ea...

dar la subratz se epila?? sau acolo nu mai voia sa fie naturala...
ce-mi place mie cind se pitesc unele femei dupa "voalul naturaletii" pentru a-si ascunde lenea, zgircenia sau lipsa bunelor maniere.

asa si transpiratia e naturala! hai sa nu ne mai spalam/ dam cu deodorant ca sa stam naturale si sa fim ca sconcsii in padure!
mi-e teama ca dupa-aia chiar trebuie sa ne mutam cu totii in padure!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

De ce atata scarba fata de parul de pe corp? Nici mie nu imi place sa il am si ma epilez mereu dar nu pot sa spun ca imi e scarba de alte persoane care il au.
Nemtoaicele nu se epileaza, am vazut o gramada de mamici la parc cu par pe picioare, sub brat...treaba lor, bine ca sunt curate si nu miros, aia e important si nu parul care vrem, nu vrem e natural.

Asta cu a fi lenes ca nu te epilezi chiar ma dezgusta, mama nu se epileaza si e o femeie ff curata, chiar e dezgustator sa consideri omul care nu se epileaza jegos, lenes, fara maniere. O sa ii spun mamei sa se mute in padure sa nu sufere Allure-ele pamantului

Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Allure, da chiar ca esti intoleranta rau de tot.
Uite, eu te admir imens pentru cum arati, pentru cum ai grija de tine si pentru cum te prezinti in societate.
dar dubleaza asta cu mai multa larghete, nu toata lumea are aceeasi viziune ca tine.

Uite, sotul meu ar prefera sa nu ma epilez deloc inghinal. I se pare ca arat 10 ani, ori el vrea o femeie:)

Eu fac fireste cum imi doresc, dar iata ca exista explicatii si de genul asta, nu doar prejudecati cum ai emis despre doamna cu iubitul ei.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Hai mai Sabina, Allure e renumita pe DC pt dezgustul pe care-l are fata de semeni. Daca n-ai abdomen extra-plat si nu esti ocupat exclusiv si obsesiv de aspectul fizic ai pus-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mie-mi plac fotografiile in care superstarurili` apar ca nejte oameni reali cu momente reale de kko Ma fac sa ma simt bine in pielea mea - aia mereu nearanjata - sa vad ca si altora li se intampla

Liz e frumoasa oricum

Mo'Nique e nonconformista si asta-mi place la nebunie. I se rupe de ce cred altii despre perfectiune. Ea are viata ei pe care o traieste cum vrea ea

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

eu cred ca voi nu stiti ce e aia intoleranta.
intoleranta nu se opreste la nivelul ratiunii...este un act fizic, o manifestare care aduce prejudicii cuiva. eu am dreptul sa gindesc ce vreau...cita vreme actiunile mele sint corecte si umane in societate, n-am treaba.

conform dictionarului, eu cred ca sint chiar toleranta: In a general meaning, tolerance is the ability to accept something while disapproving it.

am intilnit anul trecut intr-o imprejurare unde eram un grup mixt de 30 persoane, o fatuca de aprox 22 ani, frumusica de altfel, cu tendinte din astea naturiste. Fiind chiar la plaja cu totii, am vazut reactia bine ascunsa pe fetele tuturor cind fata a ramas in costum de baie prima oara: bruneta, cu un par des si lung pe picoare iar la axila niste tufisuri de te asteptai din clipa in clipa sa sara vreun iepure de acolo :)
toata lumea a fost socata dar n-a zis nimeni nimic din respect pentru fata care de altfel era de gasca. pur si simplu am ignorat. asta pot sa fac. dar asa cum ele au dreptul sa-si expuna mararul in public, mi se pare ca si eu am dreptul sa gindesc ce poftesc.

Blackpanterro, ma refeream la femei tinere...si mama are par pe picioare dar are 70 de ani :)
Credeam ca pretentiile unei femei sint diferite la 30 comparativ cu 70.

Sibylle, las-o mai moale cu atacul la persoana din senin. Nu cred ca ma cunosti suficient ca sa emiti judecati de valoare la adresa persoanei mele. ok?
Nu te obliga nimeni sa-mi citesti emanatiile daca te simti ofensata de viziunile mele.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

dar dubleaza asta cu mai multa larghete, nu toata lumea are aceeasi viziune ca tine.

te asigur ca fata in fata cu persoana, nici macar n-ash clipi
dar lasa-ma si pe mine macar la subiectul asta de barfe si mondenitati sa spun ca nu-mi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Pai mama are 49 de ani, nu 70, varsta conteaza? Un om nu poate fi curat daca nu e epilat? E asa de nasol sa stai in prezenta unui om cu par pe el?
Pe mine mirosul de transpiratie m-ar deranja dar daca omul e curat poate sa aiba par si pe limba ca nu ma intereseaza dar in nici un caz nu ii name names pe cei care aleg sa ramana cu par pe ei.

Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Allure, ca sa vezi adevarata fata a unui om nu trebuie sa-l asculti despre cum vorbeste de el insusi, ci cum vorbeste despre altii. Ori tu pe forumul asta ai emis pareri despre ceilalti care ma fac sa deduc ceea ce am scris mai sus. Asa cum tu judeci oamenii exclusiv dupa aspectul exterior si altceva nimic nu te intereseaza, asa si eu judec oamenii dupa ceea ce scot pe gura. Daca iau cartonas pt asta, asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Uups, daca stiam ca iese cearta, nu mai puneam poza aceea cu M.

Blackpanterro, ai dreptate, in Germania am vazut destule mame neepilate in parc dar am vazut la fel de multe, poate chiar si mai multe epilate, asa ca nu se poate generaliza spunand ca nemtoaicele sunt paroase.
Nici eu n-am oroare de cineva cu par sub brat sau pe picioare, din contra, stiu ca omul conteaza, nu aspectul fizic, dar chiar nu ma asteptam sa vad o actrita de Oscar, din zilele noastre, cu par pe picioare, oricat de nonconformista ar fi ea. Parerea mea.

edit - Eu am inteles ca Allure ii trimitea in padure doar pe cei nespalati

Mergi la inceput