Nu as fi crezut ca Liz...
Raspunsuri - Pagina 2
kariguld spune:
exact acolo am si eu fire albe si ma gandesc acum sa nu ma mai vopsesc o perioada.
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_C Asta nu-i nimic... Apropo de par, eu asa ceva n-as fi crezut c-o sa vad vreodata- MoNique, castigatoarea unui Oscar anul acesta, la Golden Globes: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1244457/Precious-actress-MoNique-shows-hairy-legs-Golden-Globe-awards.html |
eu cred ca a facut-o intentionat , e o tipa originala si non-conformista
monique are propriul ei show de televiziune (deci se ocupa cineva de imaginea ei - coafura, machiaj, imbracaminte, etc.), castiga destui bani si refuz sa cred ca PR-ul ei ar fi lasat-o sa se duca asa la ceremonie
monique a fost invitata in emisiunea lui oprah si a povestit, printre altele, ca in acest film a fost "nevoita" sa nu se fardeze, epileze, penseze, etc.
asa ca mai degraba (cred) s-a dus neepilata la ceremonie, tocmai ca o continuare a rolului din film...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Cristina_C spune:
Asa se poarta? Pai hai si noi atunci!
Aparentele inseala, nu-i asa? Cine s-ar fi gandit ca firele acelea exact acolo trebuiau sa stea?
Intreba cineva cine e Liz Hurley - eu am auzit de ea prima data ca prietena lui Hugh Grant (presupun ca toata lumea stie cine e Hugh Grant). Dupa aceea, ca "fosta prietena a lui Hugh Grant". E actrita britanica de film, de televiziune, model si are un baietel nascut in 2002 ca si al meu. Cand eram insarcinata m-am interesat, desigur, ce vedete sunt insarcinate odata cu mine si de asta stiu. Mai erau Sarah Jessica Parker si Kate Moos Revenind la Liz, de cativa ani este casatorita cu un indian si au impreuna o afacere.
danat spune:
Liz e ok acum, s-a rafinat (fata de inceputuri, daca o mai stiti de acum vreo 10-15 anisori) ceea ce e f ok, avand in vedere statutul care ii impune un anumit stil.
Insa chestia cu "divenia" (vorba lui Mircea Badea ) eu nu o inteleg. Una doua femeile celebre sunt catalogate drept dive.
Ce e aia o diva adevarata?!?
_
Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.
pitzinuca spune:
nu stiu daca e o noua tendinta capilara sau, o noua tendinta in tot in refuzul pentru chimicale.
si eu am o vopsea cumparata de vreo luna, ma tot gandesc sa ma vopsesc, sa nu?
intr-o vreme ma vopseam cu henna roscat. cred ca o sa revin la ea.
uitasem sa specific: fire albe am la greu, din clasa a 10a
eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
Cristina_C spune:
Corina, am aflat ulterior ca M a facut-o intentionat, iata, si acum aflam ca si la Liz a fost intentie, totusi trebuie sa recunoastem ca mult mai tare socheaza picioarele paroase ale lui M decat cele cateva fire albe, aproape insesizabile, ale lui Liz. Cred, totusi, ca M a mers prea departe afisandu-se asa, filmul e film si viata-i viata. Daca si Charlize http://vafadar-delshekaste.persiangig.com/image/image2/charlize-theron.jpg si-ar fi luat in primire Oscarul aratand ca in Monster http://www.ourkitchensink.com/wp-content/uploads/2009/07/charlize-theron-monster-our-kitchen-sink.jpg ?
blackpanterro spune:
Liz arata superb, par alb sau nu.
Mo'Nique,nu se epileazape picioare, a spus-o clar si raspicat la interviul cu Barbara Walters, a facut-o o data in tinerete si a durut-o plus ca a crescut mai mult si mai tare si de atunci a jurat ca nu se mai epileaza.Spunea ca sotului ei ii plac picioarele ei paroase.
Parte din interviu aici:
http://abcnews.go.com/Entertainment/Oscars/barbara-walters-monique-oscar-special/story?id=10011657
Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
Cristina_C spune:
Deci asa e ea de obicei... ok, dar de ce trebuie sa ne arate si noua?
Pe mine m-a indus in eroare pasajul asta, de-am crezut c-a facut-o ostentativ:
During a 2006 appearance on U.S. talk show The View, she told host Barbara Walters:
'I must show America what a real leg looks like … because it's too much in the morning, every morning, to shave, to cut, you got Band-aids baby.
Lali spune:
Eu zic ca e OK sa mai ia din cand in cand si divele o infatisare umana, ca zau ca unele sunt prea artificial tinere si perfecte. Liz e frumoasa si asa si mai ales pentru asta este OK fotografia. Poze cu operatii estetice, tone de machiaj si photoshop la greu poate oricine, frumusete fara, mai greu !
Da asta-i parerea mea de mami care se epileaza si-si vopseste fiecare firicel alb.
Off topic: am avut o colega, Director Financiar, care crestea si ingrijea o blana bruneta pe picioare ceva de speriat. Si nu purta fuste lungi. Ea promova naturalul si spunea ca si iubitului ei ( cu vreo 20 de ani mai in varsta) ii place doar asa. Asa ca se poate...