Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 20
Andre_lina spune:
PROBLEME A LA PATRIOT
Mai degraba a la mama de patriot... fetelor, iese kk din pampers... pt ca noaptea nu face, abia pe la 6 dim, si parca are loc explozie dupa o ora de scremete...de parca NASTEEE....
Si colac peste pupaza... azi noapte nu facuse kk insa era ud tot, IESISE PIPI... folosim Pampers nr 3.
Ma documentez de vreo 3 zile incoace... ca am zis, ori dau bani si nu am probleme cu patat hainute.. ori ma intorc pe vremea bunicii si fierb scutece glumesc... si documentandu-ma am aflat ca huggies ar RETINE PROBLEMA INAUNTRU, chiar si in cazul exploziilor de acest gen.
Cum nu am timp sa rascolesc bucurestiul, va rog, spuneti-mi unde ati vazut HUGGIES, ca vreau sa merg punct ochit punct lovit!
DECI
HUGGIES?!
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza decenula cred ca te-am luat la capitolu vorbit de una singura! Sa stii despre jiji ca si eu sunt de parere ca mai bine astepti, si Yannis regurgiteaza dupa masa lapte proaspat si inainte de masa lapte branzit (digerat). Uneori cantitatile sunt semnificative. Totusi nu m-am gandit vreodata ca e vro problema, din maternitate face asa si mi-au zis fetele de acolo ca e perfect normal so... haircut sa fie bine! de Yannis |
pai asta am si hot..nu eram nebuna sa intep copilul doar ca dr trebuia sa spuna ca are ceva si nu stia ce....si oricum analizele le faceam la victor babes la clinica nu la spital...dar lasa..
sa nu zic tare dar de aseara n-a vomat nik...poate nu manaca el la fel de bine( imi simt tt mai pline ca de obicei)...dar e ok...acu asteptam kk..daca nu, ii bag juma de supozitor pana reuseste el...daca se chinuie prea tare
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Pai LP i-am dat ca ma acuza tati ca-s mama criminala ca nu vad ca plange copilu ca sa ii dau lapte ca ii tin copilu nemancat ca de unde stiu eu cat mananca, ce daca papa san sa dau si lapte praf , daca e satul nu o sa ia nu? si cum am vazut ca doarme mai mult si mai bine cu LP am ramas la LP sa nu fiu ucigasa in serie care-si tine copilu nemancat....Nun vrei sa stii prin ce ceruri am trecut...ca am io o ambitie personala cu alaptatu (ca ma vazuse toata sarcina ca ma rugam la Dumnezeu sa am lapte si inainte de cezariana cu 4 zile am inceput sa beau ceai de lactatie si apoi toata ziua eram cu lichide ceaiuri pompa dupa mine...dupa atata stres ca sa am lapte, dupa ce ca oricum ma intrebam si eu la randul meu daca am , mai vine si bb plans si tatal acuzandu-ma...sincer LP a venit ca o usurare. Ma bucur acum ptr cei 300 de ml pe zi pe care ii papa bebe...ok restu de inca 500 sau uneori 600 sunt LP dar tot papa si san. de Yannis |
pana la un punct...subscriu...si al meu are un fix cu laptele meu....pt orice kk....nu-i bun laptele...k am io un fix...etc..ca ce...cum cresc atatia cu LP...etc...io am destul...insa jiji are stilul lui...putin si des...
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
decenuela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris.dogarel
eu pap cu ema mufata la stg, ca si ea are ceas d-asta Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
idem
poze
decenuela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ana_g
paai...am citit si eu pe net ca ala penta nu e si pentru hepatita b. oricum a facut in maternitate pt hepatita b...si atunci de ce l-ar mai face?..dar cine sa stie mai bine decat medicul pediatru?...da' eu cu cine votez?!.... tot vad ca se da LP la cei care nu sug suficient la san...dar cum va dati seama?...al meu, uneori, suge cred ca 5 minute anemic si adoarme....apoi peste o ora iar vrea...sa inteleg ca asta ar fi caz de dat suplimentar cu biberonul? ca de acolo ii vine si de voie de nevoie mananca?...aoleu, da' nu vreau sa incep cu muls, cu sterilizat biberoane...oricum, are 5 kg la 2 luni fara o saptamana. a avut 3.200 la nastere si 2.850 la iesirea din maternitate. deci peste 2 kg in 2 luni. nu e bine?! mama lui stefan, ursuletul nascut pe 19.01.2010 AMR 5kg |
stai femeie linistita....jiji mananca la fel ca stefan...pai iti dai seama daca nu ia in greutate..daca urla de nebun dupa tt...poa sa zica oricine orice daca am lapte si creste bine...ii dau cat pot...sunt ingrozota de sterilizare etc..plus ca laptele de mama e CEL MAI BUN...
poze
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Pisica mea a inceput de ieri sa vomite cam mult. Cand o pun la scos aerul, dupa ce il scoate trage si un jet de vomitat (ori lapte branzit ori lapte proaspat). In rest pare sa se simta bine, papa normal, face kk ca si pana acum. E normal sa vomite asa? Mirela fericita de Mara Ioana |
mda prb n-ai citit din urma..asa si io cu jiji...stai linistita...daca faa kk..nu are temperatura..pune-i sa stea la dormit mai in sus...daca nu scade in greutate si manaca la fel...nu-ti fa griji doar daca varsa prea multe zile,...cica au reflux...jiji e de luni...asa...azi n-a mai vomat
poze
Nik0le spune:
Ma apuc de capitol nou. Rabdare, va rog, caci Irina suge in dreapta, deci n-am decat stanga libera.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
Nik0le spune:
Fetelor, va anunt oficial pe aceasta cale ca se poate face capitol nou si cu mana stanga. Asta in conditiile in care eu sunt dreptace. Il gasiti aici.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!