1 Mai 2010
Ce faceti anul acesta de 1 Mai? Tinand cont ca se potriveste sa cada sambata nu vom avea mai multe ziele libere deci nu puteam pleca tocmai departe...
Eu ma gandeam sa fac o iesiere la Sibiu, via Rasinari la mormantul lui Cioran. Voi ce idei aveti? In tara, pe aproape sau va aventurati afara chiar si numai pentru un weekend?
www.celina-bianca.blogspot.com
Raspunsuri
Natasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui celi-bia Ce faceti anul acesta de 1 Mai? Tinand cont ca se potriveste sa cada sambata nu vom avea mai multe ziele libere deci nu puteam pleca tocmai departe... Eu ma gandeam sa fac o iesiere la Sibiu, via Rasinari la mormantul lui Cioran. Voi ce idei aveti? In tara, pe aproape sau va aventurati afara chiar si numai pentru un weekend? www.celina-bianca.blogspot.com |
Eu nu stiu ce fac de 1 mai, dar i-au mutat mormintul lui Cioran? Stiu ca s-a nascut la Rasinari, dar de murit a murit la Paris si tot acolo e (era?) si inmormintat.
celi-bia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Natasa
Eu nu stiu ce fac de 1 mai, dar i-au mutat mormintul lui Cioran? Stiu ca s-a nascut la Rasinari, dar de murit a murit la Paris si tot acolo e (era?) si inmormintat. |
Da, Cioran e înmormantat în Montparnasse la Paris unde a #537;i murit, scuze, am vrut sa zic locul natal
madau spune:
Noi mergem o fuga in Delta, la http://www.hotelegreta.ro/ro/index1.html Am fost si acum 2 ani si ne-a placut foarte mult.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
ingridnen spune:
Noi stam acasa, ca in fiecare an. Iesim in parc sau la zoo, facem un gratar cu prieteni (stam la curte)....
Ne "pastram" pentru la vara
Ingrid si Cristi 7 ani
lavi02 spune:
La Rasinari din pacate nu prea ai ce vedea, casa natala a lui Cioran nu e amenejata in niciun fel, e locuinta particulara, are doar o placuta pe ea. La fel si casa lui Octavian Goga.
In schimbi la Cisnadie este o biserica saseasca frumoasa care se poate vizita (este ghid care explica foarte frumos), mai este o biserica fortificata la Cisnadioara.
Candy spune:
Cred ca Celi-Bia se referea la mormantul lui Noica, de langa Schitul din Paltinis.
Daca tot vrei sa treci prin Rasinari, de ce nu urci pana in Paltinis? E drept ca exista cateva posibilitati de cazare si imediat ce treci de Rasinari, pe langa Valea Stezii, insa de 1 mai e nebunie! (eu sunt din Sibiu si cunosc bine zona). Pe Valea Stezii ies toti sibienii la gratare si mici de 1 Mai... Conditii f. bune sunt la Cabana Curmatura Stezii, dar eu iti recomand sa urci in Paltinis. Peisajele sunt superbe, insa statiunea este departe de standardele celor care frecventeaza Valea Prahovei. Daca vrei doar aer curat, natura pura, poate fi locul ideal.
Uite aici mai multe info despre Paltinis (pro si contra) si poze:
http://www.consiliervacante.ro/index.php/component/content/article/15-romania-mea/130-pltinis-album-de-familie.html
Eu ti-as sugera sa stai inainte de intrarea in Paltinis, pe partea stanga, imediat dupa izvor este o pensiune cu restaurant cu servicii foarte bune, mancare excelenta, loc de joaca ptr copii, camere de 3 sau 4*. Se numeste Perla Paltinisului. De aici, cu masina ajungi imediat in Paltinis, insa in Paltinis mancarea e mai scumpa si nu de f. buna calitate.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
celi-bia spune:
citat din mesajul lui Candy Cred ca Celi-Bia se referea la mormantul lui Noica, de langa Schitul din Paltinis. Daca tot vrei sa treci prin Rasinari, de ce nu urci pana in Paltinis? E drept ca exista cateva posibilitati de cazare si imediat ce treci de Rasinari, pe langa Valea Stezii, insa de 1 mai e nebunie! (eu sunt din Sibiu si cunosc bine zona). Pe Valea Stezii ies toti sibienii la gratare si mici de 1 Mai... Conditii f. bune sunt la Cabana Curmatura Stezii, dar eu iti recomand sa urci in Paltinis. Peisajele sunt superbe, insa statiunea este departe de standardele celor care frecventeaza Valea Prahovei. Daca vrei doar aer curat, natura pura, poate fi locul ideal. Uite aici mai multe info despre Paltinis (pro si contra) si poze: http://www.consiliervacante.ro/index.php/component/content/article/15-romania-mea/130-pltinis-album-de-familie.html Eu ti-as sugera sa stai inainte de intrarea in Paltinis, pe partea stanga, imediat dupa izvor este o pensiune cu restaurant cu servicii foarte bune, mancare excelenta, loc de joaca ptr copii, camere de 3 sau 4*. Se numeste Perla Paltinisului. De aici, cu masina ajungi imediat in Paltinis, insa in Paltinis mancarea e mai scumpa si nu de f. buna calitate. God, if I can't have what I want, let me want what I have. |
Nu ma refeream la Noica, am scris din greaseala mormantul lui Cioran în loc de locul natal, dar am rectificat...
Mersi de pont oricum, acum sa vedem cum va fi vremea... de ea depinde pe unde vom mai merge.
Laura T spune:
citat din mesajul lui madau Noi mergem o fuga in Delta, la http://www.hotelegreta.ro/ro/index1.html Am fost si acum 2 ani si ne-a placut foarte mult. Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005) www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009 www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2 bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX |
Tot de 1 mai ati fost acum 2 ani? Cum a fost vremea? Cum este drumul pana acolo (inteleg ca se ajunge cu masina)?
M-ar interesa si pe mine, or mai fi locuri?
lulu77 spune:
La munte, la Moeciu.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
celi-bia spune:
citat din mesajul lui celi-bia Ce faceti anul acesta de 1 Mai? Tinand cont ca se potriveste sa cada sambata nu vom avea mai multe ziele libere deci nu puteam pleca tocmai departe... Eu ma gandeam sa fac o iesiere la Sibiu, via Rasinari la mormantul lui Cioran. Voi ce idei aveti? In tara, pe aproape sau va aventurati afara chiar si numai pentru un weekend? www.celina-bianca.blogspot.com |
M-am tinut de cuvant si am mers la Sibiu-Rasinari-Paltinis, am avut o zi de 1 Mai superba, am scris mai multe pe blog, dar am vrut sa va zic si voua ca mi-a iesit planul. Va multumesc pentru sfaturi, mai ales pentru cele referitoare la schitul lui Noica pe care poate nu mergeam sa-l vad daca nu-mi ziceati voi de el.
Voi cum ati petrecut de 1 Mai?