Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)- 20

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Daca miroseau bine erau de la Sorana
Luminita eu nu prea am cum sa iau legatura cu parinti gemenelor decat cand ajunge prietena mea pe la ei ca nu au telefon ,dar cu siguranta a ajuns ca pana acum au ajuns toate.
Mersi mult

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

fetele,am ridicat azi un pachetel de la daniela(cu pampersi nr3)si inca un pachetel de la...scuze,dar am uitat numele(cred ca selene)avea inauntru hainute,un carusel,2prosopele si o salteuta de infasat/schimbat(rog cine cunoaste sa-mi spuna)
va multumim din suflet

Arwen, de la mine ai primit doar pampersi??? era umblat in colet, cumva?
_
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149702

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:

fetele,am ridicat azi un pachetel de la daniela(cu pampersi nr3)si inca un pachetel de la...scuze,dar am uitat numele(cred ca selene)avea inauntru hainute,un carusel,2prosopele si o salteuta de infasat/schimbat(rog cine cunoaste sa-mi spuna)
va multumim din suflet

apropos:miroseau asa minunatsi azi la baita am folosit prosopelul blue si un body,dar sincer nu mai stiu din care pachetel era body...maine sper sa am timp sa fac pozici si cu puiul sa va postez...

si o seara linistita!

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

Plasa mare cu hainute, prosopelele, salteluta si caruselul + 3 zornaitori de la mine erau, arwen. Sa le folositi sanatosi! Sunt toate spalate, jucariile mai spala-le tu o data, te rog, eu le-am spalat si le-am pus in dulap, pana sa le trimit, dar Daria mai face "ordine" cand fac eu pachete si mi le scoate...

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Nu am apucat sa citesc din urma.
Dodo vroiam sa iti sun ca nu am uitat dar nu am gasit o cutie sa incapa toate . Mai caut sau iti trimit mai multe cutii mai mici .

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielac

Citat:

va multumim din suflet

_
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149702

nu daniela!am spus ca erau si hainute

am intrat pe fuga...o sa merg sa platesc ratele,si cand o sa ma intorc o sa va zic exact ce si cum era in pachetele.dar le-am amestecat ca le-am pus in dulapior...asa ca o sa va zic per total ce erau in ambele

selene-se simteau ca sunt spalate si de aceea am folosit ieri fara sa le mai spal si eu inca o data.

multumim mult!

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Daniela trimite-mi te rog adresa ta ca e gata coletul pentru orfelinat.Am pus cate ceva de la giulia ,cate ceva de la Vladut si cateva jucarii.Sper sa pun maine la posta!

irina constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danielac

Citat:

fetele,am ridicat azi un pachetel de la daniela(cu pampersi nr3)si inca un pachetel de la...

nu daniela!am spus ca erau si hainute
am intrat pe fuga...o sa merg sa platesc ratele,si cand o sa ma intorc o sa va zic exact ce si cum era in pachetele.dar le-am amestecat ca le-am pus in dulapior...asa ca o sa va zic per total ce erau in ambele
multumim mult!

din mesajul anterior se intelegea ca ai primit doar pampersi(40 buc)... in plus eu stiam ca ti-am trimis hainute 0-3 l (din cele de la fata din Elvetia) si o jucarie de plus.
e ok atunci, ma bucur ca le-ai primit! sa le folositi sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

arwen, da, de cateva zile erau spalate, doar.

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Selene, multumim pentru pachetul cu hainute.L-am primit ieri. Este super ca sunt mai marisoare. Ca din astea micute mai aveam, dar mai maricele nu aveam deloc.Cizmulitele sunt superbe. caprita de Iza mai ca incepu sa planga ca nu ii sunt ei bune.

Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna ziua!

Am castigat licitatiile de la bazar despre care va spuneam si vor ajunge cateva hainute pentru fetita cea mica a Antoniei_05. Am adresa ei si am dat-o celor c evor expedia produsele. Presupun ca nu s-a schimbat.

O sa anunt cand voi avea confirmarea ca s-au trimis coletele si voi scrie si ce contin.

In alta ordine de idei, mai sunt valabile produsele de donat de pe prima pagina, doar ca deocamdata sunt imposibilitatea sa imi fac timp pentru a trimite colete. Va urmaresc din umbra si va anunt cand voi fi mai libera.

Mergi la inceput