Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)- 20

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adda_lili spune:

Citat:
citat din mesajul lui adda_lili

Citat:
citat din mesajul lui giuliaelena

Selene poate afli tu daca Cosmin Mihai a primit coletul.Cred ca ar trebui sa-l primeasca. Pupici

irina constantin
Nu stiu cum sa le activez am incercat si nu am reusit
Sc am gresit citatul era pt daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Selene poate afli tu daca Cosmin Mihai a primit coletul.Cred ca ar trebui sa-l primeasca. Pupici

irina constantin

adda, trebuie sa mergi in Contul tau, vezi ca e undeva in bara de sus casuta. acolo ai optiunea 'Activeaza mesaje private' sau asa ceva. sunt niste pasi simpli, sigur o sa reusesti.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Neatza,fete!
Andreea,Raluca e la scoala acum dar dupa amiaza sper sa intre pe mess sa vorbesc cu ea si o intreb .W/E asta a fost la matusa ei care e profesoara de istorie si geografie si o pregateste pentru bac impreuna cu sotul acesteia care o pregateste la matematica .

Ancutza/Arwen , nu am postat pentru ca am asteptat sa aflu daca ai putut ridica pachetul sau nu si e totul in ordine,scumpa!Am primit mesajul tau dar eram in "deplasare" .

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Am primit pachetelul de la Selene.Multumim foarte mult!Giulia s-a imbracat cu o rochita si nu vrea s-o mai dea jos

irina constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:

Am primit pachetelul de la Selene.Multumim foarte mult!Giulia s-a imbracat cu o rochita si nu vrea s-o mai dea jos

irina constantin

Super!

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Citat:

Citat:

Citat:

irina constantin
nU STIU DE CE DAR PUR SI SIMPLU NU-MI DA VOIE SA INTRU IN PROFIL CUM POT SA AFLU PAROLA CA IMI SCRIE MEREU CA NU E VALIDA POATE OI FI SCIMBATO DIN GRESEALA

adda, trebuie sa mergi in Contul tau, vezi ca e undeva in bara de sus casuta. acolo ai optiunea 'Activeaza mesaje private' sau asa ceva. sunt niste pasi simpli, sigur o sa reusesti.

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

daniela, am pus in seara asta colet catre tine, ptr copiii de la orfelinat. contine: 20biberoane (mici, mari, din sticla, de plastic, anticolici, +0 - exceptie 1 biberon cu tetina nuk2, 6+), 2 canute cu cioc de silicon si 2 costume cosmonaut 1 an.

am pus colet si pentru Rares: 4 pantaloni, 2 tricouri, 2 camasute, 4 bluze cu maneca lunga, 2 caciulite. subtire, dar e tot ce ne-a ramas. deocamdata.

fetelor, va rog mult sa-mi spuneti cand ajung.

anca, stii daca gemenele au primit coletul meu?

de asemenea, laura, am trimis in februarie colet catre gemenii avuti in grija de Gabriela I. stii ceva de el? stiu ca esti prinsa, dar poate imi poti spune daca a ajuns cu bine. sar'na mult!

adda, cum nu-ti stii parola? pai atunci cum poti posta? ca sa postezi, trebuie sa fii logata si pentru asta ai nevoie de parola, e aceeasi cu care intri in profil. nu stiu cum sa te ajut altfel.
vezi ca daniela are activat PM, incearca sa-i trimiti tu ei un PM, ea sa-ti raspunda si poate cumva se activeaza automat. zic si eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Luminita,nu stiu daca le-a primit dar o sun maine.

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

daniela, am pus in seara asta colet catre tine, ptr copiii de la orfelinat. contine: 20biberoane (mici, mari, din sticla, de plastic, anticolici, +0 - exceptie 1 biberon cu tetina nuk2, 6+), 2 canute cu cioc de silicon si 2 costume cosmonaut 1 an.

am pus colet si pentru Rares: 4 pantaloni, 2 tricouri, 2 camasute, 4 bluze cu maneca lunga, 2 caciulite. subtire, dar e tot ce ne-a ramas. deocamdata.

fetelor, va rog mult sa-mi spuneti cand ajung.

anca, stii daca gemenele au primit coletul meu?

de asemenea, laura, am trimis in februarie colet catre gemenii avuti in grija de Gabriela I. stii ceva de el? stiu ca esti prinsa, dar poate imi poti spune daca a ajuns cu bine. sar'na mult!

adda, cum nu-ti stii parola? pai atunci cum poti posta? ca sa postezi, trebuie sa fii logata si pentru asta ai nevoie de parola, e aceeasi cu care intri in profil. nu stiu cum sa te ajut altfel.
vezi ca daniela are activat PM, incearca sa-i trimiti tu ei un PM, ea sa-ti raspunda si poate cumva se activeaza automat. zic si eu....

dACA INTRI DE PE ACELAS CALCULATOR MEREU ITI INTRA FARA SA BAGI PAROLA DAR NU TOT TIMPUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

fetele,am ridicat azi un pachetel de la daniela(cu pampersi nr3)si inca un pachetel de la...scuze,dar am uitat numele(cred ca selene)avea inauntru hainute,un carusel,2prosopele si o salteuta de infasat/schimbat(rog cine cunoaste sa-mi spuna)
va multumim din suflet

apropos:miroseau asa minunatsi azi la baita am folosit prosopelul blue si un body,dar sincer nu mai stiu din care pachetel era body...maine sper sa am timp sa fac pozici si cu puiul sa va postez...

si o seara linistita!

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

Mergi la inceput