Fulgusori de nov-dec 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
Lumi_Richard spune:
Floricik,felicitari pt botez,sa va traiasca micuta crestina!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
La multi ani, Mihamora!!!
Iti doresc multa sanatate,fericire si numai bucurii alaturi de flacaii tai frumosi si tati!
DianaR spune:
Miany, voi sunteti maricei, mi se pare normal sa vrea sa se ridice.
Despre schema de vaccinare asta cum doresti tu. Daca te-ai hotarat sa-i faci vaccinul si sa faci acest efort financiar deloc mic ai avea 2 optiuni: sa incepi acum si sa-i faci 3+1 doze sau sa mai astepti pana la 7 luni si sa-i faci 2+1. Am vazut ca peste un an se fac doar 2 doze dar nu erau prea siguri aia in prospect ca ar fi suficiente. plus ca pana atunci ati fi descoperiti. Oricum susceptibilitatea asta a voastra se mentine si mai incolo in viata, se spune ca e f importanta pentru apararea locala viitoare antiinfectioasa a plamanului ca bebe sa stea cat mai mult la mami in burtica. (ceva cu surfactantul si maturarea pulmonara).
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
DianaR spune:
Strumfy,
Floricik sa va traiasca micuta crestina si sa se cuminteasca asa cum se spune acum dupa botez.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
Lumi_Richard spune:
RamoC,ce dulce esti tu cu umorul tau....chiar si cand esti necajita,tot mai ai puterea sa glumesti . Vazut pozici cu oute,super! Si Domi e atat de maricel si frumusel,pupam baietelul,sa-i treaca repede!
Miany,am uitat...vorbisem cu dr de fam despre vaccinuri optionale si ea m-a sfatuit sa mai astept,daca vreau sa-i fac,o pot face pe la 2 ani,cand e doza unica,oricum Annabelle nu merge in colectivitate pana atunci,deci nu este expusa.
coquelicot spune:
helou,
Isofix avem noi, in afara de faptul ca costa cam mult, ii vad avantaje clar. Sistemul ramane permanent in masina si tu extragi numai scoica, printr-un declic. Adica nu stai mereu sa il prinzi in centuri.Dar, daca altii ai casei, cum e masina bunicilor, spre exemplu, nu are sistem isofix, tot in centuri il prinzi.Asadar, din toate masinile familiei, la noi numai la a nostra se preteaza.Si inca ceva, noi am vrut isofix pretabil si pentru scoica si pt scaunul auto.Ei bine, nu 'se egsista'. Trebuie sa dai separat, pentru fiecare tip de scaun cate 5 milioane, Asa ca mai bine ai gasi un scaun d-asta 0-20 de kg ca sa nu faci ca noi . La 9 kg tre'sa schimbam si scoica si isofixu'.
Cu apa in ureche, io inteleg frica, ca va mai povesteam eu la odisee,, eu am facut la 8 ani o pareza faciala de la o otita care a degenerat in mastoedita. Dar, otita nu a fost facuta de la apa ci de la statul in curent, la scoala, intr-o vara extrem de calduroasa. Muult timp mi-am pus vata cu ulei in ureche cand ma spalam pe par si nici macar acu'nu bag capul in apa la mare , etc. Cred ca m-a traumatizat rau spitalizarea. Aaa, si a si recidivat boala dupa 2 ani....
Mooooama Floricika cum sa doarma 16 ore legat? Mai, dar ce pun astia mai nou in vinul de impartasanie? cred ca scapa vreo horinca d-aia de 40 de grade.
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
Lumi_Richard spune:
Fata mea iarasi are obrajii rosii....Diana,tu nu ai idee ce ar putea fi? E a treia zi de cand se intampla...si in fiecare zi i-a aparut roseata pe la 4-5 dupa amiaza si tine pana seara.Arata cum aratam noi,cand eram copii,dupa o zi intreaga prin zapada,la sanius!
Nu stiu daca e cazul sa sun pediatra,dar cum Annabelle e si cu suflu sistolic,eu ma panichez din orice,chiar daca pare sa se simta foarte bine.
laviniablaga spune:
Salutare si de la noi!
Am uitat de dimi sa ii urez si Mihamorei un LMA! Sa traiesti si sa fii iubita si sanatoasa!
Floricik, sa iti traiasca micuta crestina.
Cu privire la pozitia spatarului de la carut, eu il tin pe Rares la treapta a doua de inclinare...e cam la 30 de grade de la orizontala.
Stam bine in scoica auto, desi piciorusele ne cam ies afara.Am incercat sa il pun si in scaun, insa nu prea sta bine, cu toate ca il prind si cu centurile, am impresia ca sta cam prea in fundulet, asa ca o sa mai folosim scoica, desi ne cam atarna piciorusele!
Pupici speciali pentru toata lumea!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
(Lev Nicolaevici Tolstoi)
floricik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Strumfy, Floricik sa va traiasca micuta crestina si sa se cuminteasca asa cum se spune acum dupa botez. Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) Filmulete |
Mie imi spunea mama ca va dormi mai bine dupa botez dar am zis ca nu cred in minuni. Se pare ca este adevarat in cazul nostru. De duminica Ema doarme de la 12-1 noaptea pana la 10-11 ziua.( sigur cu pauzele de papa
Multumim pt felicitari.
many_bani spune:
Padi, nu stiu ce sa zic despre problema ta cu carutul, eu inca folosesc landoul, dar probabil ca in scurt timp voi renunta, ptr. ca deja nu mai incape cum trebuie, atunci numai cand doarme o sa folosesc spatrul lasat de tot, in rest ridicat la prima treapta, in jur de 30grade.
Shtephy pe unde esti?
Am comandat ascaunul auto maine imi vine. Despre sistemul de prindere, scaunul este cu isofix dar masina mea nu are, numai a sotului, motiv bun sa facem schimb.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze