Fulgusori de nov-dec 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Mi-am amintit tot haladuind in cap precedent de apa in urechi la baie. Am intrebat pediatrul cum e cu apa care intra inevitabil in urechile copilului de cand ii fac baie in cada mare si mi-a spus ca nu e absolut nici o problema (cum imi si imaginesem deja, ca doar tuturor ne intra apa in urechi, dar na, sa verific si eu). Nu trebuie sa intre apa in urechi dupa otite, cand urechea / timpanul sunt sau au fost afectate. FYI

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

noroc cu tine ... mi-ai raspuns la o intrebare pe care o aveam in cap demult...aveam si eu un "stres" legat de faza asta ..gata ..s-a dus..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui padi

Revin si eu cu intrebarea pe care am pus-o capitolul trecut: la 3 luni este prea devreme sa ridic spatarul caruciorului la prima treapta?

Adriana de Laura (08.12.2009)

Inca nu avem 3 luni... da nu l-as ridica pt mai mult de 10 min... poate dupa 4 luni l-as tine 30 min. Nu m-am uitat in cartea caruciorului sa vad cum recomandat in caz ca scrie revin cu un raspuns

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Ramo C esti mortaaala!!! ma bucur ca mai ai putere sa faci haz de necaz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

monis sotu meu ii obsedat ca nu-i voie sa ii intre apa in urechi la copil ca face otita, face nu stiu ce...si nu ma lasa nicicum sa-i las capu in apa cand facem baita......nu cred ca-l va multumi nici spusele doctorului tau ....io incerc totusi...
padi astept si eu raspunsul pe care-l vei primi la intrebarea ta.......si david are 3 luni jumate si is curioasa daca se poate deja...desi daca pe la 6-7 luni il pui deja in carucior in fund, la 3 oare nu s-ar putea pune usor inclinat?, al meu are 4 pozitii, cele 2 din ,,mijloc'' cand se folosesc?

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

cristina_boc, ma bag si eu in seama ....si david a avut cojite in cap, l-amm facut cu uleiul cu care il fac pe corp inainte de baita-, l-am masat putin si in 2-3 zile nu a mai avut deloc si nici de atunci nu i s-au mai facut......

Am incercat dar degeaba. Acum parca nu mai sunt cojite ca la inceput, ci arata ca si matreata.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean

Mergi la inceput

aaa..mi-am amintit..David de vreo saptamana-doua are tendinta sa se ridice in fundic ..nu numai cand e sustinut de manute ,ci si cand sta in bouncer...uneori se si enerveaza ca nu poate sta mai mult ridicat...e prea devreme?...

cand e sustinut ,spatele e drept (acu o saptamana avea momente cand ii era curbat) si isi misca,capsorul stanga-dreapta...cand il las pe spate incearca sa-si tina cat mai mult capul (se innroseste tot ) si nu vrea sa se lase...toata treaba asta dureaza cateva secunde..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Diana am tras o privire la poze...ai niste copii superbi si cred ca esti o mama implinita. Te invidiez... dar in sensul bun al cuvantului.
Va pupik. pe toti de la mic la mare

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.

Noi am avut sambata botezul. A fost tare fain, invitatii s-au distrat, au dansat. Eu am facut ture sa o hranesc pe Ema. Am facut botezul la un hotel unde am luat si noi o camera. Ema a fost de comitet. A dormit de la ora 15 pana la 7 dimineata. Socant pt mine , obisnuita sa adoarma copilul numai pe la 6 dimineata.
Cat de curand o sa pun si poze.

Am observat ca se discuta despre scaune auto. Eu nici nu ma gandesc sa nu-i iau. Cred ca o sa optez pt unul de la Chicco. Rosu Acum cand mergem cu masina o tin numai in scoica. Abia astept prima noastra iesire din Bucuresti sa vad cum se comporta in scoica la un drum mai lung.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

aaa..mi-am amintit..David de vreo saptamana-doua are tendinta sa se ridice in fundic ..nu numai cand e sustinut de manute ,ci si cand sta in bouncer...uneori se si enerveaza ca nu poate sta mai mult ridicat...e prea devreme?...

cand e sustinut ,spatele e drept (acu o saptamana avea momente cand ii era curbat) si isi misca,capsorul stanga-dreapta...cand il las pe spate incearca sa-si tina cat mai mult capul (se innroseste tot ) si nu vrea sa se lase...toata treaba asta dureaza cateva secunde..

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

miany, scuze daca sunt prea insistenta: cand ai inceput sa-l sustii de manute ca sa se ridice? Eu daca ii dau degetele, ea vrea sa se ridice in fundic, nu o impulsionez eu... Off, ca nu vreau sa o ingradesc, dar nici sa ne grabim...

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Monis,imi pare rau de Iuli,sper sa fie doar de la vaccin si sa treaca repede.
Te inteleg perfect,e foarte greu...a mea s-a comportat asa o luna,din cauza refluxului...acum cand,dupa vaccin a inceput iara, numai eu stiu ce-a fost in sufletul meu....La noi a trecut...i-a ramas `guguloi` la picior...

Miany,nu ne-a fost recomandat alt vaccin...si nici noi nu prea ne gandim la altele,suplimentare,mai ales dupa al doilea,cu trei zile de suferinta,nici nu mai stiu ce sa zic...

Si Annabelle se ridica,dar de vreo luna!!! Zici ca face abdomene...si se mai prinde si de jucariile de la salteluta sau de hainele mele si incearca sa se ridice. In scoica sau leagan,nu mai spun,sta efectiv in fundulet si se uita in jur...daca incerc sa ii imping capusorul sa stea cum trebuie,incepe sa urle.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput