Tide pentru supermame - concurs cu premii super
Raspunsuri - Pagina 8
gaby_mimi18 spune:
Copiii si nepotii mi-au umplut apartamentul de flori. Exact ca la 1 Martie. Si asa se va intampla si la Florii. Pentru mine florile inseamna frumosul, pacea in suflet, gingasia, IUBIREA. Celelalte daruri (pentru ca n-am primit numai flori), sunt secundare, florile ramanand mereu pe primul loc in inima mea.
irinaolt spune:
Desi are numai 3 anisori, baietelul meu mi-a daruit un buchet de zambile albastre( cumparat de tati )si cel mai dulce pupic. A daruit si celorlalte doamne si domnisoare pe care le cunoaste flori si s-a simtit cu adevarat cavaler. Sunt mandra de el si astept sa creasca ca sa imi poata desena o felicitare, caci orice lucru facut de manutele lui e inestimabil.
rosanita spune:
Ce cadou poate fi mai frumos pentru o mama decat o fotografie a copilasului, insotita de cateva versuri induiosatoare si o floare desenata de mana micutului? Si, daca se adauga un zambet si un pupic, acesta este cadoul perfect!
Asa a reusit Andrei (4 ani si 8 luni)sa ma impresioneze anul acesta...
aanila spune:
Baietelul meu Andrei s-a trezit de dimineata si impreuna cu tati lui s-au dus, mi-au cumparat cornuri calde si un trendafir si mi-au servit micul dejun la pat.
Claudia94 spune:
Buna tuturor mamicilor! Fata mea cea mare(15 ani) , care este foarte atenta cu mine , anul acesta de 8 martie mi-a dat : o cana pe care scrie "te iubesc mama" , o diploma "Pentru cea mai buna mama!" si un buchetel de zambile . cel mic e prea mic sa stie , dar imi face cate o surpriza zilnic :))
danimitz spune:
Buna! Baietelul meu, Matei, e nascut anul trecut, pe 24 aprilie, asa ca acum, de 8 martie, l/a rugat pe tati sa scrie in numele lui o felicitare, in care spune:
draga mama,
Multumesc f.f.f. mult pentru ca te/ai dovedit cea mai extraordinara mamica din lume. nu puteam gasi o mama mai buna! te iubesc f.f. mult si sunt foarte fericit cu tine. Matei
crina07 spune:
fetita mea are 7 luni si am primit de 8 martie cel mai frumos cadou din lume:o floare si toata ziua a spus'mama'.ce poate fi mai frumos?
gabbis spune:
Gabriel, desi e micut, are doar un 1 an si 4 luni, din umila lui alocatie, impreuna au "complotat" cu tati si mi-au cumaprat un inel si o carte de bucate...Iar Gabriel mi-a aratat cu degetelul rasfoind paginile cu poze, cam ce i-ar placea sa ii gatesc, el fiind in crestere, are nevoie de papica diversa si buna, buna...cum numai mami stie sa faca!
mihaelamicu2001 spune:
fetita mea mi-a tot facut surprize toata luna martie pana acum...A inceput sa mearga, spune mama si tata....iar mie mi se pare absolut fabulos cat de repede se dezvolta...intr-o perioada atat de scurta
karra80 spune:
Sa va scriu si eu care este cadoul meu cel mai de pret pe care viatza, Dumnezeu si fiica mea mi l-au facut....acum 3 ani, intr-o frumosa zi de 8 Martie minunea mea s-a hotarat sa vina pe lume...facandu-ma cea mai fericita mama si cea mai implinita femeie din lume.
Asta e comoara si cadoul meu de 8 Martie din fiecare an.
Va pup