Tide pentru supermame - concurs cu premii super

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Irlandeza / pentru ca asa doreste sponsorul / iti multumesc pentru intelegere.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

eu am primit de la baietelul meu de 6,5 ani cu ocazia zilei de 8 martie si pt ca implineam o varsta: o inimioara facuta din plastilina si colorata cu o carioca rosie, o broscuta (o jumatate de nuca lipita pe o hartiuta in forma de broasca testoasa) si o 'felicitare' unde sunt lipite floricele din hartie si margelute siiii cea mai frumoasa declaratie de dragoste: mami te iubesc cel mai mult! (daca il iau la bani marunti nu mai sunt pe primul loc ci sora lui si ma iubeste pentru ca ii fac mancare)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Irlandeza / pentru ca asa doreste sponsorul / iti multumesc pentru intelegere.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Nici o problema, intrebam doar.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

Sa o ajutam pe MIHAELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Am primit de 8 Martie in dar de la fetita mea primul "MAMI" si zice asa frumos De obicei imi spune "mama" atunci a fost prima data cand mi-a zis asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

De 8 martie fetita mea de un an jumate a venit acasa cu un buchetel de zambilute(ce-i drept i-l cumparase tatidar gestul conteaza ,nuuuu?),pe care mi le-a intins tare mandra, m-a luat de gat si m-a pupat, si mi-a zis "besc mami",ceea ce pe limba ei inseamna "te iubesc mami".A fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata,m-a emotionat pana la lacrimi!

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete

Particip la Roblogfest 2010!Daca ti-a placut blogul meu intra aici sa ma votezi!Iti multumesc!

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

buna.eu am primit un pupic de la baietelul meu de 3 anisori ,iar de la cel de 10 luni zambete si "ma-ma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen76 spune:

De 8 Martie am primit de la cei doi copilasi minunati cate un pupic si o floare, alaturi de o invitatie la film, pe care l-am vizionat cu tati. mititeii mei au stat acasa cu buni, au fost cumintei si ascultatori. Pentru mine, ca de altfel pentru toate mamicile, fiecare zambet al micutilor mei reprezinta o realizare, un cadou minunat pe care il primesc in fiecare clipa. Baietelul are 6 ani si mi-a daruit si o felicitare confectionata cu manutele lui la gradi si pe care a scris cat de mult ma iubeste.Iar surioara lui mai mica are 1 an si 8 lunici si sta codita dupa el tot timpul si il imita in tot de face si zice. Este o desfatare, o binecuvantare sa-i privesti si multumesc in fiecare clipa ca am fost atat de norocoasa sa-i primesc in dar. pentru ca ei sunt cadoul mult asteptat si foarte apreciat.
La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Baietelul meu, Stefan, de cinci ani nu a mers la gradinita avand varsat de vant, asa ca anul asta nu am participat la serbare. In schimb mi-a scris pe o hartie "mama, te iubesc", m-a pupat si mi-a soptit la ureche ca sunt cea mai buna mama, ca fac mancare buna si ca-mi ureaza multa sanatate. Mi-au dat lacrimile cand am vazut hartia si, mai ales, cand i-am auzit "urarea". Am pastrat hartiuta aceea cu sfintenie si cred ca am sa o pastrez toata viata pentru ca e prima declaratie scrisa cu manuta lui.
Am sa pozez hartiuta cand ajung acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Fetita mea Sofia, care are 1 an si jumatate a inceput sa lege deja cuvintele. Acum cateva zile mi-a spus pentru prima oara " ai ghija, mami" (ai grija, mami). Nu va spun cum m-am topit instant Nici nu-mi imaginam ca fetita mea, asa mica cum e, ca o papusica, ar putea sa-mi poarte mie de grija. O iubesc enorm.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput