Pepenasi iulie-august 2008 (177)
Raspunsuri - Pagina 9
katalyna spune:
flo multa sanatate lui David! daca zici ac e tuse de laringita e bine sa mergeti la medic, la baieti e mai periculoasa laringita decat la fete si poate evolua urat si Doamne fereste se poate lasa cu insuficienta respiratorie. la laringita sunt foarte buni aerosolii.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
katalyna spune:
MONA real-ul din vitan are 2 intrari (la suprafata
) una inspre targul de masini din vitan si una inspre intersectia cu mihai bravu. daca intra pe la intrarea dinspre targ este imediat pe partea stanga, scrie mare DM. daca intra pe intratea cealalta este in capat de tot adica merge pe langa toate casele, unde se termina casele face stanga si il vede pe partea dreapta, n-are cum sa-l rateze.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
katalyna spune:
asta e pagina mea?![]()
flofoarte frumos davidelu', il papi tot. si ioana incearca sa prinda jetul de apa, dar e foarte sperioasa in cada. cred ca am sa ii iau si eu un covor antiderapant. noi avem scaunel pentru in apa, dinala cu ventuze. este foarte bun, dar o mai las si fara. si ea mai bazaie cand o clatesc pe cap, dar nu face crize.
bujo spune:
Flo unde iti apare mucegaiul? La colturi? Ca daca da, atunci face punte termica din cauza ca e izolat doar apartamentul vostru. In locul unde se termina izolatia betonul e rece si in contact cu aburii calzi din casa mucegaieste. Geamurile pline de apa ori nu sunt facute cum trebuie (tamplaria ar trebui sa aiba niste gaurele de scurgere a apei in exces), ori e prea mare umezeala la voi, si atunci ar trebui un aparat dezumidificator. Spor la rezolvat problema.
Eu i-am dat lui Filip alune de vreo 2 ori, dar ii e lene sa mestece, asa face cu toate alimentele care trebuie mestecate mai mult, si le-a inghitit intregi. Odata i-a fost rau si nu i-am mai dat. Eu ii mai dau si dulciuri din cand in cand. Biscuiti mai des, ciocolata ocazional. Incerc sa mentin un echilibru, sa nu interzic prea multe si sa nu-i dau chiar orice. Mezeluri de exemplu nu i-as da sub nici-o forma, doar daca sunt de casa.
bujo mami de Filip
anaco spune:
seara buna...
vorbiti de baite...pai mara mea e innebunita dupa baie! nici asa nu e bine, ca dureaza o multime baia, e distractie maxima pe ea, inclusiv la spalat pe cap, dar cand sa o scot din apa mi se face rau! urla ca din gura de sarpe, se zbate...uneori greu o mai pacalesc ca ii arat ceva la tv etc. Ca sa nu mai spun ca toata ziua cred ca are gandul numai la baia de seara ca tot se uita in cada si zice Bu'buc (bulbuc)... de aici si preferata ei e reclama cu Dero Ozon plus![]()
Flo e tare simpatic Davidut in cada!
Boti am murit de ras cu gargarita si borcanul de sare intre degete!
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina
12.08.08
merg spre cei doi anisori...
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
La noi ninge cu fulgi maaari si desi!!
Gata, oficial nu mai suport iarna!!
Boti he he, si noi tot rulada de paine am papat azi! A fost buna, da' Miruna nu a servit decat coaja din jurul umpluturii...Dulce foc Nancy cu sarea in picioare! 
Mina nici mie nu mi-a intrat indemnizatia, nici a o prietena care tot pe 10 trebuia sa primeasca. Nu stiu ce fac astia, da' ne-au lefterit bine luna asta...Sper sa-i treaca la Deea problema la ochisori! 
Flo ce "ratusca" simpatica ai tu acolo! 
Baita ca si la anaco, si la noi e totul bine pana la iesire, urlaaaa. Cu spalatul pe cap nu avem probleme, ca a invatat smechera ca poate sa soarba apa care-i curge pe fata, asa ca ea se distreaza.
In alta ordine de idei, de cateva zile Miruna e in greva foamei...mananca foarte putin, iar mancarica de amiaz cu legume si carne, deloc. Nici nu deschide gura. Nici la desene, nici in camera jucandu-ne de-a hranit papusile...Abia rontaie ceva peste zi. Febra nu are, alte simptome nu, doar ca are nasul cam infundat, da' nu-i curge, are doar muci mai "solizi" (sorry de detaliii
), in rest vesela si jucausa. O sa vad cum evolueaza si poate facem o vizita la dr. luni, ca n-am mai fost de 8 luni...deh, daca a fost ok pana acum...
A invatat shmoo mic sa sara din pat pe jos, mama ce se mai distreaza, si tot azi am dat-o hinta cu un cos impletit in care isi tine jucariile. Am bagat-o in cos si am invartit-o si leganat-o de numa...nu e stralucita ideea ca m-a indoit de spate...
Fug si eu la papa, o noapte buna si linistita va doresc! 
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
gallyb spune:
FLO foarte simpatic David la baita.
BOTI foarte tare Nancy.
PRIN TACEREA ASTA SA INTELEG CA DUMINICA STAM ACASA???
MissJJ spune:
It is official ![]()

De pe 19 mai la ora 19 I'm going back to school.

Fac cinste pt wknd asta

,
luni dim am sa fiu cu hangover 
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
diarux spune:
CAPRI,MADA, DIDI,TECKY, DIA,SYBILLE,DANA, FLO

SURSU 

am polemizat cu sor'mia, care esti tu la teve. asa ca fa-ne un bine si baga-ne o poza sa te avem amintire sa stim si noi unde sa ne uitam, adik la cine si pe cine sa aplaudam la final.
IRLANDEZIOOOO nasol, fata. acum e mai bine???da sonia a avut?
MONALAC complicata rau povestea...nu ma bag cu sfaturi ca io-s mai dintr-o bucata la treburi din astea...dar iti urez sincer succes in alegerea celei mai bune solutii.
cu baita a fost perfect multa vreme, dar de cateva luni nu stiu de ce nu i imai place. am icnercat toate metodele, m-a spalat el pe cap da degeaba. nici in fund nu mai vrea sa stea. astept vara poate e altfel intr-o piscinuta. adica vrea baie in fiecare seara, dar se spala cu dusul el singur. ridica un piciorus, apoi pe celalalt, da pe spate, dar evident ca apa curge tot in spatele lui. e simpatic foc. pe cap e tragedie desi nu a fost asa.
si noi tot NENEDENT.
ANGLITERAAAA succesuri!!!
da de ATEBEUL ce mai stiti???
somn lin.
pupiu ol
atb spune:
Salutare si de la noi!
Inca suntem tot 2 in 1 sau "la oferta" cum zice sotu'.
Azi am crezut ca nasc de cat am mai ras de Nicholas care face haz de burta mea si ma imita. Poze aici cu burtoacele noastre.
Sa-l vedeti cum merge prin casa cu mainile pe "burta" sau pe sale, ca o gravida, ofteaza...
Mada, felicitari!!!
Dar despre ce scoala e vorba? Ca eu sunt cam pe dinafara...![]()
Adriana
38+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)