Pepenasi iulie-august 2008 (177)
Raspunsuri - Pagina 8
Tecky spune:
flo ce scump e David.
Mersi pt raspunsul legat de curatarea pielii intinse.
Eu ii mai dau Ralucai din cand in cand dulciuri...
Cica de maine vine vremea frumoasa....
ana_a spune:
flooo deci eu morrrr de invidie!!! Vai de mine, cata distractie!!!
Matei se cam sperie de vana mare, nu stiu cum sa intamplat de a alunecat odata si gata a fost....la Stefi ii este frica sa nu-i intre apa in urechi...desi cand era mic aruncam cu dusul pe el si nu avea nimic. Undeva pe la 2 ani sa terminat cu distractia noastra la imbaiere....
Facem dusuri zilnic si baie generala o data pe saptamana, si asta numai cu jucarii si cu scandal la spalat pe cap...daia mai amanam si cate 2-3 saptamani spalatul pe cap.
Asta este, eu am trecut de mult peste
nu ma mai consum, tati ma nebunit de cap sa las copilul in pace si el il spala pe cap numai atunci cand este si stefi de acord si cu asta basta....pe mine ma scot afara.
proud mummy
irinuca_81 spune:
Flo este mortal David!!! M-am distrat teribil si m-am inveselit si eu un pic
puiul mic si vesel si pe mamica lui
Cu baita - si la noi este tragedie la spalatul pe cap. Altfel ii place sa faca baie de numa'. Se spala singura cu sapun pe corp si e mortala cum enumera ea ce spala: "palam miinile, palam pitoaiele (aka picioarele)...etc". Ieri m-a innebunit din 5 in 5 min se posta in usa de la baie si o auzeam - "ta palam miinile" (aka sa spalam mainile) daca ii ziceam ca s-a spalat acum 2 min ma lua altfel - "ta palam dintii" (aka sa spalam dintii) ![]()
boticelina spune:
Flo daca vrei iti ia mandea salteluta de-aia, are la chinezu de la mine din colt cu 15 lei.
Am la cuptor rulada de pui in franzelute a lui Vio twentynine, cred ca va fi o bunatate
, Voi, ferea ca le iau pe rand ![]()
Fi'mea azi; se juca cu dozatoarele de sare si piper. Ala de piper se inchide bine, cel de sare mai putin, curge din sare daca-l zgaltai in stil gargaricesc. Ceea ce ea facea, adica il zgaltaia in stil gargaricesc
. La care io ii zic, "mama, curge sarea, n-o mai zgaltai, pune-o in picioare". La care fi'mea s-a chinuit vreo 5 minute sa-si puna borcanul de sare intre degetele de la picioare 
Mona, cartoful e cea mai simpla prajitura posibila, e un banal salam de biscuiti. Si mie imi plac de mor, as manca dimineata, la pranz si seara...
Monica si gargaritza
Nancy, 04.07.2008
blog revival
- chestii gargaricesti
video bazar
"If you are unware of your choices, then you have none"
ana_a spune:
boti cu ocazia asta m-ai lamurit si pe mine ce e prajitura aia "cartof"
apropo de ce ziceai de garga, Matei uitandu-se cu mine la filmuletul lui David, sa dat jos din brate, sa dus la jucariile de baie si a venit cu un crocodil de cauciuc pe care il tot intindea prin ecran lui D care facea baie si nu avea jucarii
proud mummy
ankalaura spune:
Fetele, am cumparat din DM scutece nr 4 max (adica alea 9-18 kile or something...), 126 de bucati cu 79.99 lei.
Reducerea e de 10%, PESTE pretul asta si se aplica la cumparaturi de peste 60 de lei, in orice zi, deci practic am luat 126 de bucati cu 72 de lei circa, deci cam 50 de bani scutecul! 
Talciocul meu
Didi81 spune:
Anka, si in Metro sunt (sau erau sapt trecuta) scutece Libero tip chilotel, 2 pachete de 42 buc (deci 84 bucati) la 48 ron, deci 126 de bucati tot 72 ron ar venii. Da, super pret ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Dianami spune:
Ne mai vedem duminica? 
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
monalac spune:
fetelor,stiu ca mi ati mai explicat,dar mai explicati o data,pe unde se intra la realul din vitan sa gasesc magazinul dm?ca sotul are unitatea chiar acolo si se poate duce,dar mereu mi a spus ca n a gasit.
mie mi a intrat azi indemnizatia.
NATI,eu n am zis nimic ca ai fi zis tu de divort,din contra,vreau sa va multumesc la toate pt ca mi ati fost alaturi si v ati rapit din timpul vostru sa mi spuneti o vorba buna,sa mi dati un sfat,va
pe toate.
cris azi a mancat capsune[el nu manca pana acum].
l am vazutpe david de flo la baita,e dulce fooc.
am vazut o si pe sofi de ooka,mama,ce papusa este,cu ochii mari si parul ondulat.are dreptate sun,avem niste pepenasi....
BOTI,crezi ca nu pun astia in cartof niciun colorant,conservant,etc?
am murit de ras cu garga,pai ea a executat ce ai spus,nu?
am treaba acum,dar mai sunt multe de spus.
katalyna spune:
buna fetele!
in relatia sot-sotie, cel mai destept cedeaza, eu pentru relatia mea as lupta si nu as dezerta una doua, poate daca ii explic pe un ton calm ma va intelege mai bine decat daca as urla la el. din afara e usor de dat sfaturi gen 'fii barbata' insa sigur toate am incerca intr-un fel sau altul sa ne salvam relatia si sigur cu urlete si certuri nu se rezolva, e logic
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg