Pepenasi iulie-august 2008 (177)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Am o secunda de respirat adanc...

Nici eu nu conduc pe zapada. Nici cauciucuri n-am, dar mi-e si frica de altii care pot intra in mine. Pe zapada iau metroul sau stau acasa, iau taxiul sau gasesc alta solutie, dar nu conduc.
Poate in CA, daca o sa am o masina puternica, automata, cu cauciucuri de iarna, drumuri ca lumea, servicii de dezapezire si soferi decenti. Aici nu.
Si sunt sofer de zi de zi, nu sunt sofer de nunti si botezuri cum sunt multe femei, si tot nu as conduce pe zapada fara masina grea si stabila, cu cauciucuri ca lumea. Ma rog, in ultima vreme nu mai sunt chiar sofer de zi de zi, dar nu ma prea pot raporta la perioada asta de pauza, na, ma raportez mai degraba la faptul ca am masina mea, ca am condus mii de km in mizeria asta de Bucuresti, folosesc masina cu copil in ea, fara copil, pe caldura sau pe ploaie, de dimineata pana seara, SI TOT NU CONDUC PE ZAPADA in Bucuresti!

Sunt super obosita. Acum au plecat ai mei. Incep sa ma limpezesc, am rezolvat o parte destul de mare din treburi. Mai am de mers cu Eliza la tomografia aia la ochi, marti, si mai am de mers la reumatolog cu rezultatele de la analizele mele si de la tomografie, plus inca una-alta...
Azi am plecat la 8 dimi de acasa, am venit acum juma de ora. Am rezolvat insa ce aveam pe lista. Printre altele am fost la IKEA sa cumparam pt mama niste smecherii pt bucatarie. Am luat doua cosuri de gunoi super mistoace cu capace transparente, dreptunghiulare, cu manere, niste bijuterii zau! Si o strecuratoare de-aia cu manere de pus pe chiuveta, un taburet cu treapta, de-ala ca sa te ridici la dulapurile inalte sau sa stai sa te incalti, grozav si asta, ca sa nu mai plimbe scara de colo colo, ca maica-mea n-are decat 165 cm....
Mai avem de comandat scaunele - am fost si la Elvila dar nu am rezolvat mare lucru, aveau doar albe si vrem un model anume, pe care mi-au picat mie ochii.
Ma gandeam ca o sa le fie greu fara noi, uite, i se stricase bateria de la cada, m-am dus eu ieri sa ii iau de aici. La Constanta, Elvila e in afara orasului cu mult, Romstal la fel, fara masina nu poti ajunge... Deci ei ar avea oareshce dificultati. Sigur, se mai pot comanda online diverse, dar ei nu au obiceiul asta... Fel de fel de aspecte la care ma tot gandesc. Na, unde sa se duca mama pe coclauri la magazin in afara orasului, cand nu are cu ce?
O sa incerc sa mai dau o fuga la Cta miercuri seara sau joi, mai am sa ii duc cateva bagaje din ce nu luam noi, si poate reusesc sa ii comand si scaunele alea, depozitul firmei e in zona industriala, daca nu mergi cu masina, te mananca toti cainii... Hm, o sa vad cum fac.

In alta ordine de idei, maine dimi la ora 11 mi s-au anuntat niste musafiri, dar dupa amiaza, daca e soare ca acum, o sa incerc sa iesim in parc. Nu am mai scos fetele de o vesnicie, daca am alergat de dimineata pana seara... Deci daca ramane in picioare intalneala, dar la o ora de-asta cu soare, un 3 jumate un 4, ne bagam si noi. Mai tarziu se face rece, mai devreme avem musafiri....

Weekendul celalalt plecam la soacra-mea, iar in ultimul iar o sa avem niste musafiri, plus ultimele pregatiri. Dupa care o sa repir adanc si sa imi spun "cu Dumnezeu inainte"...

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Noi maine mergem la socrii deci nu putem ajunge la intalnire daca se mai organizeaza....
Azi am scos-o pe Ralu de 2 ori afara.I-a placut mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!Distractie mare la noi:febra, tuse productiva, ceva mucisori, si de dimineata si ceva diaree bonus
Si ca sa fie distractia mai in toi nu vrea sa ia siropurile astea doamne fereste.Cu greu am reusit sa-i dam cu forta, si jumatate l-a si vomitat.Sa va mai povestesc ce circ am avut la doctor si ca au fost nevoie ca trei persoane sa o imobilizeze sa se poata uita doctorita in gatul ei? Per ansamblu ma bucur ca nu e nimic grav, n-a fost nevoie de antibiotic si deja parca s esimte ceva mai bine.

Cu dulciurile eu am avut un soc la cresa cand am vazut ca au zilnic desert,mai exact o napolitana cu crema de ciocolata, o prajiturica magura,chestii care in nici un caz eu nu i le-as fi data.Norocul meu e ca alexandra doar degusta putin si atat.Nu se omoara dupa dulce.Nu sunt impotriva dulciurilor dar prefer sa-i dau mai rar si cu masura.Si am mereu discutii cu sotul care mananca dulciuri de sparge si tot zice:lasa domle ca e copil, sa simta si e abucuriile copilariei,si-i mai scapa cate un sugus.Si ma apuca nervii ca i se lipeste bomboana aia de dinti si eu am un mare off cu dantura
Cu baia,pana pe la 6 luni cand venea ora de baie era un adevarat cosmar.nu stiu ce s-a intamplat la un moment dat ca acum ar face baie de 20 ori pe zi.La final o dusuiesc bine din cap pana-n picioare, se stramba putin la mine dar nu comenteaza.
Pasta de dinti, eu folosesc Nenedent,doar ca nu mai folosesc periuta aia de silicon ci o periuta obisnuita.
Meniu,hai sa zicem ca il are cat de cat variat, dar cantitativ nu mananca foarte mult(desi am avut o perioada cand manca ca o sparta)Spre exemplu intr-o zi mananca asa:dimineata cereale
(destul de putine),o canila d elapte batut pranz-inainte de nani un castronel de ciorbita, dupa nani ceva felul doi,depinde ce avem.Seara iaurt sau cereale.Intre mese mananca fructe, in mod special mere, si mai putin ,dar mananca banane, portocale, kiwi.Ii mai dau compot facut de mine in casa.Plus ca mai roade un covrig, un biscuite etc.Ce ma nemultumeste pe mine :nu mananca carne,branza, oua.Hai ouale o mai pacalesc, mai fac zdrente la ciorba, mai o omleta in care bag si branza si ardei gras,dar carnea....
Cu invatatul...eu raman uimita cand vad ca pepenasii vostri stiu sa numere,sa recunoasca litere, culori.Si eu care eram mandra ca fiica-mea a descoperit care este diferenta dintre unu si doiCulorile la ea toate sunt "abe".Dar nici nu m-am stresat foarte tare sa o invat, mie totusi mi se pare cam devreme pentru asa ceva.Poate gresesc.
MADA, felicitari
BOTI, cum ti-a iesit rulada?noua ne-a placut taaare mult!
FLO, e total david!Dar nu-ti spun ce m-a urlat fiica-mea ca vroia sa sara si ea langa el in cada
LADYMINA, la mine au intrat astazi banii
VIOLETA, cu alaptatul eu zic ca daca va simtiti bine asa tu si Miruna, puteti continua pana la doi ani.E o decizie pe care doar tu o poti lua.Eu initial am zis ca o sa alaptez pana la doi ani, dar uite ca la un an jumate am simtit eu ca e momentul sa o fac si a fost ok.Eu pur si simplu i-am spus ca tzitzi are buba si nu mai are laptic si a inteles.Ideal insa ar fi sa o intarci treptat.
MARIMAR, multumesc tare mult pentru carti
ANACO, multumesc pentru vot!Bafta luni la cresa.La noi din pacate nu este nici o cresa particulara,iar aici integrarea treptata cu mine prezenta este imposibila, deoarece conducerea nu este de acord.Cica sanepidul nu le permite.Dar au fost foarte dragute toate ,mi-au dat o multime de sfaturi.
DIA, fiica-mea insista ca toate animalele fac ham-ham.Daca indraznesc sa-i zic ca nu-i asa se pune pe plansAsadar nu ma stresez, o sa invete ea cand o sa fie pregatita.
DIARUX, sa-ti traiasca finuta,sa fie sanatoasa!
DIDI , fiindca m-ai starnit cu delicatesele de pe blogul Mayei, m-am mobilizat si am facut si eu o rulada Suuuper buna, si de mare efect!

Am recitit capitolul trecut, inca o data va multumesc pentru sfaturi si incurajari, imi cer scuze ca nu nominalizez pe fiecare in parte.

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete

Particip la Roblogfest 2010!Daca ti-a placut blogul meu intra aici sa ma votezi!Iti multumesc!

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna seara fetelor!

ladymina, exact ceva de genul a trait o colega de-a mea. soacra-sa o scorpie si niciodata nu a inghitit-o si la un mom dat barbatul ei i-a spus ca are pe altcineva si ca isi doreste sa faca un copil cu ea si a si facut-o, iar soacra s-a dat de partea ei acum, dar ce mai conteaza dupa ce i-a facut capul mare si a criticat-o la fi-su?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Am reaparut si noi prin zona asa k sa nu ne facem uitate!

Intre timp atat eu cat si Delia am mai avut parte de tristete si amintiri dureroase,am facut pomana sotului de 2 ani si... am inceput intarcarea- suntem la a doua noapte de intarcare si e tare greu.

Parca Dilara e mai atasata de tzatzi decat a fost Delia care a supt pana la 1 an jumate.

Pentru k Dilara e tare agitata si plange mai mereu dupa tzatzi ii dau KETOF sirop k sa doarma mai linistita

Am stat eu si m am gandit inainte de intarcare cum sa fac k sa vada k nu mai e sfarcul la tzatzi si mia venit ideea sa lipesc plasturi pe sfarcuri

Zis si facut acum sa vad cum o sa ii scot am lipit cate 4 de fiecare san de zici k e o floare pa tzatzi

De papat dulciuri Dilara papa k asa o pacalesc sa bea lapte.
Ii dau kinder felie de lapte/delice ori magura si baton de napolitana ..mini joe//

Mada_maxim felicitari si bafta!

Flo vazut baiatul la baitza

Atb ce burtica frumoasa ai! si nastere usoara!
E tare scump baiatul cum te imita cu burtica!

Monalac am citit si imi pare tare rau pt ceea ce se intampla cu tine!
Stiu k ai sa iei deciziile cele mai corecte!

Sursula te am vazut duminica trecuta la divertis(mam uitat expre pt tine) cum a fost reintoarcerea ? cine sta cu baiatul cand esti la filmari?

Violeta_29 fetele

Cam atat imi amintesc din ce am citit

Mergi la inceput

violeta_29 vrei sa explici mai bebeste cum e chestia cu votul pt k eu nu inteleg ce imi cere mi se deschid n pagini...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neata!Ma simt de parca m-a calcat trenul, am dormit tare prost, si colac peste pupaza ma doare si o masea.
MYKICRISS, succes cu intarcatul, s atreceti cat mai usoar si fara traume peste momentul asta.
Cu votul e mai complicat ,e nevoie de cont.Dureaza cateva secunde.Dai clic pe poza pe care scrie "apasa aici ca sa ma votezi".In pagina care se deschide scrie undeva "pentru a vota ai nevoie de cont".Dai clic pe cuvantul "cont" si iti faci contul acolo,apoi poti vota.

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete

Particip la Roblogfest 2010!Daca ti-a placut blogul meu intra aici sa ma votezi!Iti multumesc!

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Se pare ca vine primavara si la noi!
violeta sanatate multa!!!
MIKYCRIS ce bine ca ai scris.Ce super ca ai demarat intarcarea,bafta!
Noi ne pregatim sa plecam la socrii sa serbam ziua cumnatului!
O duminica placuta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Fetelor,ce frumos e afara!Pacat ca nu am mai facut intalnirea.

RUXI,DIDI-asa cum a scris ANA,am poze cu pepenasul Tudorel ,iar, daca va uitati azi de la 20.30 pe Pro ma vedeti in Chicken Paradise,cu ochelari si halat alb:) si apoi,in Vrancioaia!

FLO-ufff,sper ca e mai bine David!Ii ador mutrita!!Tudor iubeste mult melodia cu Bau-Bau!Noi urmaream o alta varianta de pe you tube,asa ca a fost f incantat sa mai vada una!

BOTI-m-am distrat cu Nancy!!!

VIO-sanatate multa micutei! Am votat blogul meu preferat!Prajitura cu clementine am facut-o de 5-6 ori,la fel si pizza fara blat si,bineinteles "prajitura puturosului'!Urmatoarea pe lista e rulada de omleta!Cu invatatul...depinde de bebe-eu am vazut ca T nu e interesat de culori si am lasat-o balta,in schimb,cu literele,totul a inceput printr-o joaca,am vazut ca-i place si am continuat!

MIKY-Am o bona 8 h de luni pana vineri.Cand am spectacole o chem dupa amiaza,iar cand am filmari vine de dim pana seara tarziu,iar apoi ii dau liber o zi sau 2,cand sunt acasa.Cu reintoarcerea...eu am inceput repetitiile la teatru cand T avea 4 luni.In meseria mea,trebuie sa fii mereu "prezent",nu imi puteam permite sa lipsesc 2 ani.Dar,partea buna e ca am un program care imi lasa zile intregi libere in care,eu si T ne rasfatam din plin!

Uraaaa!Ce zi frumoasa!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Tecky vizita placuta!
Ma bucur ca te bucuri!

Violeta_29 astept sa imi vina confirmarea pt inregistrare

Sursula ma bucur k ai o bona care se da dupa programul tau!
Apropo,cu cat o platesti? Esti multumita de cum are grija de T?
Eu ne lucrand in domeniu nu am stiut cum e treaba cu filmarile

Mergi la inceput