Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (378)
Raspunsuri - Pagina 9
Yaia spune:
Sanatate multa tuturor copiilor bolnavi...ca multi mai sunt. clar vine caldura la voi si incep lighioanele sa se trezeasca si sa va dea de furca. E cald si la noi...-1.![]()
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
Pfiii, ce chefuiala mare! De la mic la mare:
La multi ani Alehiam (Madalina), bikmaria, Adriana30, danuta!
Sa aveti zile multe si minunate de acum inainte!
PS Mariuco, astept sacosa si lista de bucate deasupra!![]()
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Rox, scuze, dadeam o consultatie si nu puteam vorbi. Deci astazi numai daca ajungi tu la mine. Am drumuri de facut acum si la 15 intru pe plantatie. Si apoi, care si de unde canci, ca mai stau doua saptamani. Pleci tu pi undeva? Ce zici, ne bagam pe la 13? Suna-ma cand poti tu. Pupi! Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |
Am ratat ocazia, abia acum am deschis forumul. Oricum am o zi oribila la munca. Dar daca mai avem 2 saptamani la dispozitie, o sa bagam sucul in alta zi.
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Acum dau o sampanie si niste tortulete p-aici, ca aniversez casatoareala !!! |
La multi ani fericiti!

Gabriela77 spune:
Azi bem sampanie si papam tort bun pt mamicile dragi:
La multi ani, Alehiam!!!!
La multi ani, Danuta36!!!
La multi ani, Bikmaria!!!
La multi ani, Adriana30!!!
Yaia, ma refeream la control cu urarea mea
, sa fie totul in regula cu bb si sa stea cat trebuie la caldurica, dar la cum ma exprim zilele astea, nu-i de mirare ca nu m-ai inteles
Sanatate copilasilor bolnaviori! Offfffffffff!!!
Sabina, felicitari Sofiei, asa m-a binedispus poezioara ei
Mandarinuta, supervesti
Si noi mucim la greu, ce pot scoate din nasurile lor, Sofia mananca mai prost, dar e de inteles.
Avem bona noua, o tanara de 25 de ani, f ff draguta si finuta, iubeste copiii si are experienta multa cu ei, Sara a indragit-o din prima, s-au jucat continuu, nici nu a venit sa ma caute! Semne bune, sunt optimista!
Va pup, o zi frumoasa!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Yaia spune:
Sa traiti fericiti multi ani, papanasho! Gura mea de sampanie o bea la anul, bineeee?
Gabitza, cred ca defectiune e si la mine. Nu ma stiu ce si cui am scris, uit de la mana pan-la gura, cum zicea mama!
Celia spune:

La multi ani, Alehiam
La multi ani, Danuta36
La multi ani, Bikmaria
La multi ani, Adriana30
Sa fiti sanatoase , fericite si implinite!
alinkav spune:
Papanash, la multi ani!Si multi ani inainte fericiti!!!

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Celia spune:
Sanatate multa bolnaviorilor mici si mari! Sa va refaceti repede!
Piciulika,
.
Frumoase finaluri au povestioarele tale...doi ursuleti minunati cu doi parinti deosebiti. Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!
Erina, drum bun spre PN . O intalnire placuta intre Daria si David.