Mamici cu 2 pitici (14)
Raspunsuri - Pagina 3
OanaRusu spune:
WE placut!
www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Eseea spune:
mamicilor, nu va place nimic de la bazar sau nu vreti sa "vindeti" nimic ?
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
danybv spune:
Buna seara fetele
Intru sa va anunt ca am luat examenul !!!! Fac cinste 

Multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine
Am fost 4 tipe pe un singur post, luni a fost examenul. Deci sunt asistent social in cadrul primariei la directia de asistenta sociala Tulcea.
O sa incerc in cursul zilei de azi sa citesc si eu ce ati mai scris.Asa de rau imi pare ca nu mai pot tine pasul cu voi .Mi-e dor de voi
abia astept sa ma uit la pozele cu voi si cu copilasii vostri.
Momentan la birou nu am inca calculator si nici net iar seara cand ajung acasa ma ocup de cei mici si de aceea nu mai am timp de net :( .
Va doresc o seara placuta tuturor cu copii cuminti si sanatosi.
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
OanaRusu spune:
bravo Dany!! 

www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
julax spune:
Dany,ce ma bucur ca ai reusit la examen!
Claudia,am vazut filmuletul,ce simpatici sunt
,Lucia ce sora saritoare si Stefan ce fatzuca simpatica,obosit asa
.Gabi,
,am vazut pe FB poze cu tunsulici cel simpaticOana,
,merge lucrul de acasa?Zsuzsu,tia-am admirat si tie puiutii,dulci foc
Petrecere frumoasa!Noi suntem bine,am terminat cu raceala,ieri am avut figuri la masa.mai exact,aseara le-am facut orez cu lapte si Alex tot vroia sa-i dau eu si nu lua ,singur nu manca,apoi urla ca ii e foame,pana la urma m-am enervat,i-am spus ca daca vrea sa manance ia din farfurie singur,dac nu,se va culca flamand.A mancat 4 linguri intr-o ora jumate apoi l-a spalat taticul lui si s-a culcat.Azi dimineata a mancat exemplar,singur,la pranz l-am ajutat.Daca il las singur manaca doar zeama,se mai joaca cu mancarea,prefer sa ii dau ca sa manance mai bine.Totusi usor usor sper sa manace singur...
In dupa amiaza asta L si tata au montat un legan in gradina,asa ca in seara asta ne-am relaxat toti 4,placut,m-am prefacut ca n-am treaba un sfert de ora ![]()
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
N-am mai dat pe aici de ceva vreme: copiii nu sunt prea bine. Stefan are din nou lichid in urechi si aude foarte prost iar Lucia a capatat o viroza care s-a lasat cu tuse si febra. Asa ca deocamdata... dar o sa vina si vremuri mai bune.
M-am gandit sa apelez la experienta voastra de mamici cu doi pitici si sa va intreb ce stiti si ce parere aveti despre scoaterea polipilor?
Medicul ORL i-a recomadat o astfel de operatie lui Stefan si... nu prea stiu daca sa facem asta sau nu. Se face cu anestezie generala si... mi-e cam teama.
Ma duc acum cu Lucia ca e tare miorlaita. Va pup!
julax spune:
Claudia,multa sanatate piticilor!
Referitor la operatia de polipi,am citit (vorbeau mamicile care au copii de varsta lui Alex) ca pe cat pare de complicata(tot de teama anesteziei generale) pe atat e de simpla.Spuneau mamicile ca plecau la scurt timp dupa operatie si ca mai apoi,copilul nu mai racea asa des.Personal,nu am trecut prin asa ceva,dar mai citeste pe aici si vezi ce hotarasti
Noi suntem bine,Ioana a racit iar,am fost duminica sa-i impartasim pe cei mici si cred ca a luat ceva de la vreun copil...e infundata,mai si sforaie seara din cauza ca nu poate respira prea bine,dar e ok in rest.Alex se cam scutura cand nu-i convine ceva,nu-i convine cam des,rabdare mai e putina,speram sa -i treaca pasa asta si sa fie mai bine.
Va pup!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
ClaudiaH spune:
Iulia, merci de raspuns! Sanatate Ionuztei! Acum ca s-a mai incalzit se pare ca s-au mai dezmortit virusii. Legat de polipi, da, am mai citit si eu pe ici pe colo. Voiam sa stiu parerile voastre caci pe voi va cunosc oarecum si stiu ca sunteti mamici echilibrate a caror parere conteaza putin mai mult decat a unei mame oarecare. Oricum am decis sa facem operatia. Marti ma duc cu el din nou la control si o sa vedem cand il programeaza. Legat de rabdare... da, mai sunt faze la fiecare copil in care parca vrea sa vada cat poate mama rabda. Imi mai amintesc inca si de la Stefan asemenea faze. Acum insa de mai bine de juma' de an e adorabil. Insa la mine e Lucia cea care forteaza limitele: se frustreaza din orice si tipa, tranteste, intampina orice propunere cu "nu" are ideile ei tare fixe pentru care se incapataneaza pana in panzele albe, etc. Acum ca e bolnava... nu pot sa fac ABSOLUT NIMIC cu ea. Imi tot spun ca o sa treaca asa ca iti spun si tie acelasi lucru: ai rabdare, o sa treaca.
Operatiunea "olitza": merge tare prost. A facut o obsesie cu statul pe oala. Se aseaza la intervale de 5 minute si evident ca nu face de fiecare data. M-a innebunit insa din principiu o pun pe oala de cate ori vrea; ea e cea care trebuie sa hotarasca daca se aseaza sau nu, datoria mea e sa o ajut sa-si dea jos scutecul si pantalonii. Mi-e cunoscut scenariul in care mama se chinuie sa-si convinga copilul sa se aseze pe olitza insa la noi e invers: ma chinui sa o scol de pe olita. E nasol si asa.
valentina_22 spune:
Buna seara si de la noi, dupa o foarte lunga absenta.
De ceva timp am reinceput munca si sunt fff prinsa. Daca nu alerg prin oras, sunt cu cei mici in parc, daca nu suntem afara, trebaluiesc ca o furnicuta prin casa. Sunt dati cand imi lipsesc zilele de CIC.![]()
Copii sunt bine, Andrei un pic (mai mult)mucios si cu ceva tuse, dar ne tratam la domiciliu. Eu ma recuperez dupa o laringita urata.
Copii sunt din ce in ce mai nazdravani si incep sa le fac fata cu greu.Juniorul tot mutulica, dar am primit asigurari ca totul este bine. Am mers saptamana trecuta la o evaluare cu el, la un psiholog(eu obsedata la gandul ca nu-mi vorbeste). Aici parca in ciuda mea, Andrei a fost foarte cooperant, a rezolvat un puzzle si alte lucruri,pe care acasa nu vroia/dorea sa le faca. Ba am si fost luata peste picior ca am pretentii exagerate de la el. Asa ca il las in pace.
Acum sunt la mama la curte. Erau asa nerabdatori sa plece astazi, incat, Andrei mi-a inchis usa in nas.
Totusi desi sunt pusa pe fapte mari(curatenie generala
), casa pare pustie fara ei si abia astept sa vina ziua de duminica sa-i am din nou langa mine.
Si cam atat deoacamdata.
A... era sa uit, deh neuronul meu obosit...
Vreau sa urez insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor si la multi ani cu sanatate si voiosie pentru toti sarbatoritii!!!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
danybv spune:
Cu ocazia sfintei sarbatori a Floriilor, va urez tuturor celor care purtati nume de floare “La Multi Ani” si implinirea tuturor viselor. 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)