*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (386)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gudinde, pana cand trebuie completat?
Cat despre fata aia, inteleg ca ar avea miocardita; adica o boala cu evolutie greu predictibila cu tot tratamentul, conteaza mult "materialul" iar ea cica era intr-o stare de supra-surmenare. Aviz oricarei mame-puterile noastre par nesfarsite, dar nu sunt; iar copiii sunt primii care au nevoie de noi, nimeni altcineva.

Cred ca am comis-o...n-am felicitat frumusica Iris!!

Sa traiesti, sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri curand de...mica ta surioara!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

PANA LA 1 APRILIE

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

AS VREA SA INCERC sA-I DAU LUI ANDRU LAPTE DE VACA,DE TARA..CREDETI CA AR FI BINE SA-L DILUEZ CU APA,SA NU FIE PREA GRAS?andru bea lapte de vaca din comert...dar am niste lapte de la tara si as vrea sa incerc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

Citat:
citat din mesajul lui natynic

PANA LA 1 APRILIE

La toate bancile la care aveti conturi.
De asemenea, cine are leasing, BNR-ul a solicitat si IFN-urilor sa-si actualizeze bazele de date.

Si tot legat de acest subiect:

"Atentie la noua smecherie a bancilor, care vizeaza modificarea dobanzilor si comisioanelor!

Financiarul

Regulamentul Bancii Nationale privind actualizarea datelor clientilor bancari nu are nici o legatura cu alte documente pe care banca va sugereaza sa le semnati si pe care aveti dreptul de a le refuza. Singurul act care poate fi impus spre completare este formularul cu datele personale ale clientului, care ocupa fix o coala A4.

Mai multe banci din romania incearca sa profite de un regulament BNR care vizeaza combaterea spalarii banilor si a finantarii actiunilor teroriste pentru a-si pune la punct si relatiile contractuale cu propriii clienti.

Din informatiile obtinute de Romania libera, bancile respective adauga la formularul standard care trebuie completat cu datele clientului si un document de tipul 'conditii generale de utilizare a contului curent'.

'Regulamentul numarul 9/2008 al BNR face referire stricta doar la datele personale minimale care trebuie completate de client. Este adevarat ca bancile au dreptul, in functie de propriile norme, sa ceara si alte date, insa in nici un caz nu pot lega cerintele BNR de alte documente care tin strict de relatia contractuala intre client si banca, asa cum este si cazul unui document care contine conditii generale de utilizare', explica Mugur Stet, purtatorul de cuvant al BNR.

Unele banci pun in bratele clientului, spre semnare, documente care au cateva zeci de pagini si contin clauze esentiale privind drepturile si obligatiile clientului si ale bancii, inclusiv date privind dobanzile si comisioanele. In majoritatea cazurilor, clientul nu are posibilitatea de a parcurge, cu atat mai putin de a intelege, toate aceste prevederi in cele cateva minute petrecute la ghiseu. Or, angajatii bancii anunta, de multe ori, ca documentele respective trebuie semnate la pachet cu formularul pentru date personale, 'pentru ca asa impune regulamentul BNR'. Lucru absolut fals."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, IRIS! SA FII FERICITA!

zoze tare ma bucur ca samburel e bine si "zvarlug"

naty, tare m-a impresionat povestea lui carmen, mai ales ca era si membra DC ...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Ariel,

Ceea ce pe noi, la servici ne-a revoltata este declaratia ca ITM-ul nu face ancheta decat daca moare cineva. Altfel ancheta se face de catre o comisie din interiorul companiei. Fara comentarii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Zoze felicitari!
ai un luptator !

Nico sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Blanka, multumesc! Sper sa scapam repede si usor. Maine si poimaine vreau sa il tin in casa, ca bate vantul aici, e si frig... Sa vad cum negociez cu ei.

Gata, toata lumea nani??

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Nu tocmai ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

fetelor va las pe maiine:

nu stiu daca apuc sa intru maiine ca ii
tinem ziua lui Eric la ai mei ca stau la casa
si au spatiu mai mare desi o sa fim numai familia
va pup si

Mergi la inceput