*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (386)
Raspunsuri - Pagina 19
Simo27 spune:
Zoze,Bravo.Sa creasca mare-mare samburelul

Stai cumintica la pat
.Mihai ce mai face?????
Luny,distractie placuta
Naty,si eu am luat Gynipral la greu in ultimele 2 sarcini,dar mie nu mi-a fost chiar asa rau...tin minte ca in spital,cand imi puneau in perfuzie aveam cateodata senzatia ca ma ia cineva de cap si mi-l invarte
-naspa!
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
bubu05 spune:

Am facut nani cu baietii, acus tre sa pregatesc si masa asa ca zic repede
, sa nu mai spun ca se anunta si soacra
pt. indicatiuni ![]()
Zoze, bravo, samburel bravo! sa stai cumintica acolo!
Ioana, tin pumnii! la Vlad am luat vit. E in primele luni, la Stef nu mi-a mai dat...
Luny, perecere frumoasa!
...nu mai stiu...
Nicoleta spune:
Salutare.
Zoze
!
Noi am venit de la medic, Stefan nu are probleme cu plamanii. Ne-a dat sirop de plante, picaturi nas-urechi si pastilute de supt cu actiune locala (antibiotic). Sper sa fie ca nou luni, sa poata merge la scoala.
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
natynic spune:
Nico, sanatate Stefanului!
, spor!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
sovietica spune:
Tonicuscra, sasa mai nou are grija doar sa directioneze bine scatoalcele catre sor'sa 
ce fain ca ai timp sa cetesti odiseea!
da unde m-ai vz roscata??
Kya, multam fain pentru explicatia cu "urechea" 
iar n-apuc sa citesc. am dat putin inainte, cat sa vaz ca e zoze ok 

pup!
azi ma declar cocosata de copii. da rau!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Olgutzika spune:
Zoze,uraaaaa!!!! Ce ma bucur! Stiam noi, nu-i asa?
Simo, Ralu, eu va pot trimite obectele aflate in portbagajul masinii mele prin Fancourier, care vi le aduce la usa, sau prin Posta, unde trebuie sa va duceti in persoana ca sa le ridicati. Avantajul postei este ca e mai ieftin ( nu stiu acum cu cat ). Preferinte?
zozela spune:
Oh,superbi puii razaciosi-Sanziana intricicletata,Mufful ranjit,Sasha si Ana
,Thea-mortala la faza cu tortul si lumanarica,familia mare si frumoasa a Oanei,Teodora incoditzata

Ioana si eu iau vit.E acum.Inainte de sarcina nu am luat,dar nu-ti poate face decat bine,nu?!Spor!![]()
Nicoleta,sanatate multa lui Stefanutz!
Alina
abia asteptam sa spui!
O sa fie bine!
Va
pe toate si va multumesc pentru cuvintele frumoase,transmise..prin toate mijloacele de comunicare!

Edit: Olgutz,am trimis mesajele in acelasi timp.Daaa mai,stiam!
E rezistent samburelu'! Seamana cu ma-sa!![]()

Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
Nicoleta spune:
Multumim de urarile de sanatate. Daca nu are nimic la plamani, e de bine si m-am linstit si eu afland... Pana la urma nu a mai venit nimeni in vizita. Asta e! (il aud tusind pe Jr si rupe tusea!! Doamne-ajuta, ca are treaba, nu poate boli!
Sper sa nu inceapa si Jr mic.)
Spre seara a fulguit si pe la noi, ce vreme incapatanata!!
Tre sa culc baietii, revin.
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
gudinde spune:

La multi ani Iris!

Zozelici tin pumnii si Doamne ajuta sa fie bine si-n continuare.
Nicoleta sanatate multa lui Stefan. Sper sa se faca bine repejor.
Blankar sa sti ca si eu te-am cerut, dar ca si Ariel, am PM-ul nedeschis.
Sovi eu n-am facut pian atatia ani ca Kya. La un moment dat am renuntat pentru ca imi era foarte greu sa exersez pt ca nu aveam acasa loc de pianina.
Naty sper sincer ca, colegii tai sa o poata salva pe mamica de la Ipsos. Astazi eram cu colegii si ne uitam pe poza cu gemenii.
Fetelor, cele care aveti conturi la BCR: atentie cu actualizarea datelor cf regulamentului BNR. Eu le completasem de anul trecut si stateam foarte linistita. Ei, bine, BCR-ul a schimbat la sfarsitul anului trecut formularul si trebuie completate din nou.
mihutza11 spune:
Zozelici abia asteptam sa citesc vesti bune!
Doamne ajuta in continuare sa fie bine!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor