Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Nu prea mai am timp.
Mirci e f miorlait, spune doare la orice, doare capul, doare popoul, doare piciorul, doare barbia...
Ori ii place sa ma vada disperata, ori chiar l-or durea toate?? nu stiu ce sa zic!
Ali hm, nu stiu ce sa zic. Eu mananc non stop, nu fac nici o pauza. Si ultimele 2 kg le-am pus asa, intr-o zi doua. Pai in ritmul asta recuperez repede pana la 20, Doamne fereste! Imi pare rau de ziua nasoala pe care ati avut-o. Mai sunt si d-astea.
Mihaser sanatate multa! Bine ca ati evitat spitalul!
Cleo, SIs Bogdan a intrebat-o pe colega orl-ista care i-a spus ca Flixotide e ok, e special pt aerosoli. La spital se foloseste dexa, intr-adevar, pt ca e mai ieftina.

Maine merg la dr meu, poate stabilim data la cezariana.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 34+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

nu a facut nimeni capitol nou????
nu am parol ca faceam eu,pt datile viitoare sa mi-o trimiteti si mie,si userul.

scriu aici ca nu am incotro.

MI BEBELINA-

Citat:
Aelita, ce frumos povestesti tu acolo! Imi aduc aminte cand eram eu in primul an de gradi(eu eram educatoare ) si aveam un copil in grupa cu foarte multa energie, ba mai batea si copiii, era teroare cu el....in final am reusit sa-l potolesc dandu-i mereu de lucru...sa aranjeze jucariile, sa ascuta creioanele, sa imparta fisele copiilor...si am reusit sa-l dau pe brazda. Intr-adevar, asta le trebuie copiilor prea activi.
am o poveste asemanatoare,despre o invatatoare de tara,care unui asa copil ,dupa ce a scuipat un alt copil,i-a aplicat urmatoarea pedeapsa:a pus toti copiii din clasa sa il scuipe.
cica asa l-a potolit.
la vremea cand am citit asta m-am revoltat.din pacate exista !!

fetelor,of,fac si eu atatea greseli !!! dar incerc sa ma corectez ...

nu stiu daca e cel mai corect cum fac eu cu ei,ma ghidez dupa suflet,asa cred eu in anumite momente ca e bine,dar poate ca si eu gresesc.voi luati ceea ce considerati ca e bun si ca s-ar potrivi copiilor vostri,ca luat la o analiza probabil fac multe greseli...dar asa am gandit eu la momentul respectiv.

BELLEANE daca muncea in alta parte cine ii dadea ei libere cand vrea?cand te angajezi la un copil,trebuie sa stii ca nu merge cu lispurile..

LAURA sa nu fie reun virus si chiar sa il doara toate odata...mai urmareste-l si daca e ceva ii dau un siropel de nurofen de durere,ferba,in caz ca...
sa fi incercat cu un masaj dupa o baita,daca erau dureri,ii mai treceau.

mai ai un pic! ziceai ca ai doar 12 kg in plus?pai e mult? ca de vreo 10 te eliberezi din prima dupa nastere,intre copil,sange,placenta,apa...alea sunt! ce mai ramane,sunt sanii,care se "usureaza" dupa un timp :) Deci tu esti ca o "fata mare" deja :)))

eu sunt pe invers,ma preocup ca nu am pus nici 100 de grame.eu de unde mai dau jos alea zece ????hahaaaa
azi am facut 18 saptamani...mise pare ca trec prea repede,mai hooo,mai vreau ca ma ia frica daca ma gandesc la final!

18+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am ajuns si eu de la servici si de la tuns si am gasit copil nedormit, (a dormit 15 minute) dar fericit, daddy relaxat. Deci, pe frontul asta toate bune si frumoase.

DAR am gasit mesaj pe yahoo de la varul meu din Germania, imi transmitea condoleante. L-am sunat sa-l intreb de ce si mi-a zis ca a murit bunicutza mea...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetele!

Aelita, din pacate in orice domeniu mai exista si uscaturi.Asa sunt oamenii. Am auzit si de doctori care nu sunt dedicati meseriei lor, la fel si de profesori......uite ca Alish a intalnit si o tanti la librarie care in loc sa faca generatia tanara sa iubesca lectura ii alunga.....Am mai auzit si parinti care isi sfatuiesc copiii sa dea si ei daca primesc vreo palma de la alt copil....Cred totusi ca vorba buna e ..... mai buna. Oare o fi inteles ceva acel copil daca a fost scuipat de toata clasa?Ca eu spun cu mana pe inima ca n-as fi procedat asa. In fine...

Desiree, DD s-o odihneasca in pace pe bunicuta ta!

Luminel, bine ai revenit pe la noi!

Noi nu prea suntem bine, aseara Delia a facut temperatura(nu stiu cat ca nu am avut curaj sa ii bag termometrul in fundic), i-am dat nurofen, sosetute cu spirt, otet si apa, o lingurita de sirop de catina ......nici nu stiu daca e vreo raceala sau de la maselute, ca in ultima vreme tot baga mainile prin gurita....Aseara a facut si un ditamai kk, dupa numai 2 zile.....sper sa fie un inceput asta.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata

Mi bebelina, de ce sa-ti fie teama sa-i bagi termometrul? O imobilizezi putin si asta e, daca nu sta. E mai important sa stii cat are exact. Oricum, insanatosire grabnica si felicitari pt kk!

Vai, Laurita, programare la cezariana????? Nu-mi vine sa cred....parca ieri luam flori pt o proaspata gravidutza

ALI, mami de Vlady si 26+ cu Luca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

"neata

Mi bebelina, de ce sa-ti fie teama sa-i bagi termometrul? O imobilizezi putin si asta e, daca nu sta. E mai important sa stii cat are exact. Oricum, insanatosire grabnica si felicitari pt kk!

Vai, Laurita, programare la cezariana????? Nu-mi vine sa cred....parca ieri luam flori pt o proaspata gravidutza

ALI, mami de Vlady si 26+ cu Luca

Pai din cauza ca i-am tot bagat termometrul in fundic din cauza constipatiei a ajuns saracuta sa fuga cand il vede.....pentru mine fizic nu ar fi prea greu, insa nu mi- s-a parut ca arde foarte tare, in plus era destul de vesela si n-am mai vrut s-o deranjez.....acum sa vedem cand s-o trezi. Daca trebe' trebe'.....n-am cum sa nu i-l pun.
Pup, o zi buna.....muuuuuuuuult mai buna ca cea de ieri!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Dau de baut...Eli e spre bine! Parca nimic nu mai conteaza...sunt super happy...O sa vb cu dr ce pot sa fac sa previn bronsolitele astea...Deja Cri are 2 si ea 2...si nu stiu cat o sa-si mai fac efectul Augumentinul asta.

Va multumesc din suflet ptr urari si va doresc multa sanatate si puiutilor vostri!

Aelita cred ca stiu eu parola...iti dau pm!

Mergi la inceput

Mihaser, ma bucur sa aud ca tiza e spre bine....nimic nu ne face mai fericiti decat sanatatea puilor nostri!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

cine face capitol nou?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

cine face capitol nou?

Cine se pricepe....asteptam, asteptam....Cleo, Gabitzam, Aelita ce ziceti?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput