Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Mda....am avut o dimineata de Vlad a varsat laptele cu cereale in toata bucataria, a aruncat ceva in WC si a tb sa scot cu mana, a spart o vaza cu flori.
Am iesit afara, era sa ne loveasca o masina, m-am certat infiorator cu o vanzatoare de librarie (Vlad si prietena lui au apucat o carte si i-au rupt coperta, secunda in care mama fetitei i-a spus ca platim cartea, iar ea ne-a luat la rost ca ce cautam cu copiii in librarie....chiar n-am inteles comentariul ei impertinent din moment ce am spus imediat ca platim cartea. MA rog, i-am explicat ca in strainatate sunt locuri de joaca pt copii in librarrie, copilasii sunt atrasi in astfel de locuri...si m-a luat ca de ce nu plec din Romania, faza la care m-am isterizat rau de tot) asa si ca sa fie totul "ok", Vlad si-a dat in parc cu un leagan in gura si si-a spart iar buza, deci peripetii!

Dar noroc ca la intoarcere am deschis forumul si am zambit automat vazand ce mi-a propus Cleo, sa intreb de pachetul "lipoabsorbtzie la cezariana", as mai baga eu cateva chestii la pachetul asta de s-ar putea

Laurita, pai te plangi cu 12kg luate??????????? Eu am 10 luate deja, iubita mea, si mi-a zis dr clar ca ajung la cel putin 20 pana la nastere. Pai si acum sunt cu o cafea decofe si 2 batoane ce ciocolata "Latte macchiato" ( mor de placere mancand-o), deci sunt verde de invidie.

Aelita, excelente sfaturi ne-ai dat referitor la relatia dintre frati, asa ma gandisem si eu sa-l implic pe Vlad cat mai mult, sa se considere important si util pt fratiorul lui, fara a-l constrange si fara a-l pune sa faca lucruri grele, bineinteles merci!

Mihaser, bine ca ati scapat de internare! Hai, ca in cateva zile va puneti pe picioare. Noi insa am ramas cu o tuse de la bronsiolita...tuse care dureaza de vreo 4 luni.

ALI, mami de Vlady si 26+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CrinaAndreea

cleo78 acolo va merge si Bogdan. Nu stiu inca in ce grupa va fi, dar voi afla saptamana viitoare cand ma duc sa semnez contractul si sa platesc o diferenta la taxa lunara.
Mara s-a adaptat bine? S-a obisnuit repede la gradi?

Poate vor fi in aceeasi grupa...

hihi, ar fi super. Vorbim de http://www.gradinitacasafericirii.ro/ ? de la metrou Brancoveanu?
Da, s-au adaptat bine. Va fi la Doamna Cornelia, si el

Simonacip, iaka nu stiu sa ti le zic- dar ma voi 'hinteresa'. La unguentele cu cortizon le mai stiam... pe prospectul de Flixotide inhalator - zice clar ca e pt astm, si functie de grade si efectele secundare sunt muult dezbatute. Banui ca acelasi eleemnt activ e si la fiola. Dexa se da si la alergii orl - iar pe prospect mai putine - -o farmacista mi-a zis ca nici nu sunt efecte secundare dar sa nu il folsesc mai mult decat pe reteta.

Alysh, sa iti inseninez ziua.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Da, cleo78 vorbim de aceeasi gradinita. Bogdan va incepe in data de 7 aprilie, pentru ca vom fi plecati de Paste. Am inteles ca sunt 6-7 copilasi in grupa, deci e imposibil sa nu ne vedem (cunoastem).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CrinaAndreea

Da, cleo78 vorbim de aceeasi gradinita. Bogdan va incepe in data de 7 aprilie, pentru ca vom fi plecati de Paste. Am inteles ca sunt 6-7 copilasi in grupa, deci e imposibil sa nu ne vedem (cunoastem).

hihihi, cred ca va fi in aceesi grupa. Sunt inscrisi maxim 12, doar de cateva ori am vazut cate 10 copii..in rest sunt 5-6 si 2 educatoare. Colegi de gradinitza, a?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salut!

In primul rand, cu mii de scuze pentri intarziere, LA MULTI ANI, Monik16! Sanatate si impliniri pe toate planurile!

Nu mi-a mers net-ul vreo doua zile, deci azi am avut ce citi din urma...si am "auzit" si strigarea Mi_bebelinei...dar bineinteles ca am uitat aproape tot ce-m citit...

Am retinut urmatoarele:

Andree27 a pierdut sarcina...nu stiu ce sa-ti spun iubita, ca n-am trecut prin asta, decat ca imi pare rau si-ti doresc sa treci cu bine prin incercarea asta care cred ca e cumplita pentru orice mama. Funtea sus! o sa fie bine! trebuie!

Eli, Mirci, Vlady, Mati sunt bolnaviori...sanatate multa! daca am uitat pe cineva, iertare

Pitic de Bellane e anemica...pofta mare la "carnica"!...eu nu i-am dat niciodata lui Cris carne de vaca, pentru ca eu nu mananc...ea mananca numai pui si peste si ficatel si din cand in cand pasare de tara...analize nu i-am facut pana acum, habar n-am daca are cumva anemie, dar nici probleme n-am avut...cred tre' sa-i fac si eu in primavara asta totusi.

Crinaandrea, bafta cu gradi! Ce frumos sa fie in grupa cu Mara!

Vazut poze din Madrid...superbe! frumos oras! Julia o scumpa...Lilly, cum ai dat draga mea jos kilogramele?! 20 si ceva am luat si eu in sarcina si inca mai am din ele

Laura, dolofanica Ilincuta!

Alysh, azi e miercuri nu e marti...

Belleane, Micaela, felicitari pentru "casutze"...sa le stapaniti sanatoase!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Sunt pe acasa. Ma enerveaza bona asta a mea ca inainte de fiecare sarbatoare o apuca sa-si ia liber si eu in ritmul asta nu voi mai avea concediu la vara deloc sa plecam CU TOTII undeva. Ma apuc sa caut deja gradinita pentru fata. Astazi am aflat ca o fosta educatoare foarte draguta de-a fetei cele mari s-a mutat la gradinita de langa noi. Primesc si copii pana in 3 ani daca sunt dezghetati si fara pampers. Din pacate noi nu facem progrese cu olita deloc. De fapt eu nici nu stiu ce sa fac mai intai cand ajung acasa. Mancare, curat, joaca. De pampers cam uit dar cand o intreb daca vrea la olita spune ca nu. Zilele trecute nici n-am putut sa-i recoltez pipi pentru analize. Ma bucur ca nu are nici in gat nici in nas nimic. Si nici paraziti. Deci cu analizele facute am cam fi gata pentru gradi. O astept pe Ylari sa spuna cum e la Lexicon ca nu prea multe de ales. Sunt vreo 2-3 pe aici pentru bebei. Gata cu bonele!!! M-am saturat!!!! Si cu bona si fara bona tot cu nasul in batista a fost. Si eu sclava la bona... Mancare, curatenie, strans, n-am intarziat, a avut libere platite destule, cadouri, flori, atentii. Cand am avut nevoie in weekend am chemat-o pe soacra-mea sau maica-mea. Proasta mai sunt. Ma gandeam ca pana in Paste gasesc arhitect si dam drumul la treaba dar de acasa nu pot nici la telefon sa vorbesc.

Aelita: Ce frumos povestesti! Te admir, ai mare dreptate!!

Cleo, Andrada: eu din cate am citit despre cortizoni este ca nu fac foarte rau daca sunt administrati pe o per scurta de 2-3 zile. Dar pot produce niste modificari ale hipofizei parca. Ceva legat de intarzierea cresterii si dezvoltarii. La fel si la ventolin. Dar daca vreodata copilul asa mic va avea de ex laringita intr-o forma grava este mult mai riscant sa nu-i administrezi prednison decat daca il ia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Luminel kg-le alea au zburat fara sa-mi dau seama.Cred ca si din cauza de pietre la fiere si de frica unei crize, mancam mult mai dietetic.Cred ca ma ajuta si organismul ca altfel nu-mi explic.

laura am uitat ca m-ai intrebat.Julia statea in marsupiu pt ca-i place enorm sa stea in brate si mai ales atunci cand era somnoroasa accepta fara discutii si adormea in marsupiu si noi ne plimbam mai departe

belleane bafta in cautarea unei gradinite
Cu olita, nici noi nu progresam.O intreb daca vrea si normal ca spune nu, asa ca o las in pace La vara, ii dau jos scutecul si cand se va simti uda, nu va mai avea ce sa faca

Pt mamicile deja la lucru: dupa ce ma intorc la lucru si se va imbolnavi Julia (sper sa fie f rar sau deloc), pot sa-mi iau concediu medical pt boala ei?

Am fugit la Julia.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Andree imi pare nespus de rau. Multa putere si incredere!

Monik La Multi Ani fericiti si frumosi alaturi de cei dragi ai tai!

Deci in afar de faptul ca ma fac unii varza cu site-ul lor (mama lor azi de idioti) sunt tare bine dispusa.

Cred ca din cauza ca aici se vede primavara...sau asa speram. Ieri am stat cu fata afara pana la aproape 8 seara. Ne-am alergat prin iarba, ne-am tavalit pana ne-au inghetat mainile si nasurile, dar a fost senzational. Apoi copilul a bagat niste mamaliga cu papricas de pui si o cana sanatoasa de lapte, o baie cu spuma si somnic. Tare frumos a fost.

Micul dejun al acestei saptamani, ca tot mi-am amintit ca am promis ca il pun:

luni: croissant de casa + zmeura + lapte;
marti: paine cu ou + ceai de tei + para;
miercuri: iaurt + cereale + afine;
joi: clatitute cu mere + dulceata de mure + lapte;
vineri: placinta cu morcovi + banana + lapte;

Cinele acestei saptamani:

luni: legume innabusite cu branza;
marti: mamaliga cu papricas de pui;
miercuri: cartofi frantuzesti;
joi: spanac cu piept de pui;
vineri: steak de vaca cu cartofi la cuptor (din ale argentinianului de Delft) cu sos de smantana cu usturoi;

Inca nu am multe idei despre ce voi face in uikend de mancare. Altfel sambata mergem la piscina, intre stropii de ploaie sapam ce ami avem de sapat, punem semintele de rosii in rasadnita si mai vedem noi. Duminica vrem sa mai ajungem o tura la piscina si intre timp sa mai facem una alta pe langa casa.

Oare unde o fi Alina - Vianne ce o mai fi facand Stefana???

o zi buna,

esme

Mergi la inceput

Cleo, colegi de gradinita. E un inceput, nu?

Sa speram ca rezista Bogdan acolo, sau mai bine spus... ca rezista gradinita cu Bogdan acolo, desi din cate am auzit copii sunt mult mai cuminti si mai linistiti cand sunt in compania altor persoane, decat cea a parintilor . Ma astept la crize mari, la plansete sper sa nu inceapa sa se si tavaleasca pe jos, desi in cele doua vizite pe care le-am facut acolo parea foarte incantat si la sfarsit chiar nu mai vroia sa mearga cu mine acasa. Ramane de vazut. Oricum eu in momentul de fata sunt foarte incantata de gradinita si multumita cu alegerea pe care am facut-o. Sa speram ca voi ramane la fel si pe viitor.
Pe de o parte abia astept sa inceapa, iar pe de alta parte mor de emotii si parca imi este greu sa cred ca a crescut atat de repede si va merge la gradinita.

Luminel bafta sa fie! Referitor la kg acumulate in sarcina.. eu am luat 19 kg in total. La ceva timp dupa nastere aveam vreo 4 kg in plus. Acum... de vreo 2 sapt am reusit sa mai adaug vreo 2 kg. Cred ca am luat-o razna. Si chiar nu stiu cum as putea sa scap de ele, mai ales ca orice gram in plus se depune pe burtica!

Mergi la inceput

4 kg in plus fata de cat aveam cand am ramas insarcinata!

Mergi la inceput