Sezatoarea canadiana (175)
Raspunsuri - Pagina 13
nelia spune:
La multi ani pentru Simi si pentru Denisam! Sa fiti sanatoase si sa aveti o viata frumoasa si de acum inainte!
Mimitete, am vazut si eu pozele, au crescut atit de mult copiii! Nu cred ca ii mai recunosteam daca ii vedeam si nu stiam ai cui sint. Anne e o domnisoara stilata, iar David un scump. Amindoi par mai mari decit virsta! Sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Noua ne-a facut prietena care e agent turistic si de la care luam bilete de fiecare data, seful ei are voie sa le legalizeze, ea a facut mi-a dat scrisorile, eu am completat datele si i le-am trimis inapoi, el a pus stampila si parafa... si ne-a costat 10 parca una... sau amindoua, nu mai stiu, dar vom vedea anul asta. Le am in format word pe undeva, daca le vrea cineva, le caut si i le trimit. Cred ca pot fi legalizate apoi in mai multe locuri, nu numai la Consulat. Noua ni le-a cerut la venire, la dus nu...
Ana, din pacate, astazi am vorbit cu directoarea adjuncta de la scoala, nu sint locuri, au multi copii de 5 ani care s-au inscris si care locuiesc acolo, se vor mai muta si la 1 iulie (sper ca se duc si intreaba intii la scoala cei care vor sa se mute), au cerut suplimentare de la comisia scolara, daca nu o primeste, ia pina unde incap si restul vor fi repartizati la alte scoli. Bine ca nu ne-am mutat acolo acum trei ani, ca nu ne-am permis, ca m-as fi zgiriat pe ochi sa stau in Westmount, sa dau caruta de bani pe chirie si sa nu aiba copila loc la scoala! Ma gindesc ca acum sint parinti in situatia asta... care s-au mutat special pentru scoala acolo...
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
columbiana spune:
La Multi Ani fetelor sarbatorite, Simi si Denisa !
Nelia, imi pare rau!
Mihaela, frumoase pozele, sa va fie de bine vacanta!
Dana, nu mai ai vreun ambalaj cumva sa-mi spui ce scrie pe griul acela?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
cge spune:
Ana, ai cautat arpacas / grau de coliva la Transilvania ?
Suna-i maine, cred ca fac si ei coliva, sigur am vazut un anunt ca faceau coliva intr-un magazin romanesc.
Multumesc de raspunsuri legate de procuri.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe La Multi Ani fetelor sarbatorite, Simi si Denisa ! Nelia, imi pare rau! Mihaela, frumoase pozele, sa va fie de bine vacanta! Dana, nu mai ai vreun ambalaj cumva sa-mi spui ce scrie pe griul acela? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
N-am Ana,ultima oara am facut coliva in noiembrie. Dar la mag romanesti nu ajungi? Acolo au cu siguranta griu.
Denisa, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta.
Simi iti mai zic si tie odata, La multi ani sa ramii mereu asa tinara si frumoasa.Mihaela, sa-ti traiasca si tie domnisoara.
Simi, tu aveai Wii si ti-a luat doar Fit?? Eu caut sa-mi cumpar Wii de la ziua mea de-o luna. Au intrat in pamint, nu mai au niciunde. (jocul in sine)Si eu am niste carti cadou ptr asa ceva, daca ma enervez imi iau pantofi de ei.
pitilache spune:
Denisa si simi la multi ani!!! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre!
Mihaela foarte frumoase pozele, de protagonisti nu mai zic!!! Parca ati fi frati toti trei...
maru spune:
La multi ani Simi!
La multi ani Denisam!
Sa traiti fericite pana la adanci, abisale batraneti! Sa fiti sanatoase, sa fiti iubite si sa va vedeti si cresteti stra-nepotii!
khristin spune:
Denisa, La Multi Ani sa fii fericita pana la adanci batraneti si sa-ti fie de bine mini-vacanta. O sa vii cu forte proaspete inapoi.
Simi, La Multi Ani fericiti si tie alaturi de familia ta! Cred ca am pierdut mesajul tau cu epilarea laser. Imi dai si mie detalii pe MP? Asa am inteles si eu cu retusurile...
Azi am ajuns si noi in sfarsit la Alice in Wonderland Imax, a fost fiimea tare incantata . Totusi nu e recomandabil copilasilor sub 7 ani zic eu. Maine ne indreptam la cabana lupilor, si uite-asa se incheie March break-ul...fuse fuse si se duse, scurt tare, offfff offff. Acuma astept vacanta de vara ...
Un weekend minunat va doresc tuturor
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
Pucku spune:
scurt ca-mi pica oki in gura
Denisa LA MULTI ANI fericiti
Mihaela pt bila Florabil si mai e unul, uitai cum se numeste, e langa cica ceva cu Articol.....over the counter la farmacie
ce mai stiti de Olga? ce-o face boieroaica?
Nelia imi pare rau...deci nu sunt sanse nici pt la anul?
Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Ione81 spune:
aceeasi problema cu imigraintii in Europa, ia uite ce previziuni pt forta de munca:
http://www.newsweek.com/id/233842
abia ce am gatat chiftele de peste in sos de rosii, 2 ore si ceva, mai ca imi pierdusem pofta; va invit, virtual :)
CriPOD spune:
La multi ani fericiti, Simi! Secretoaso!
La multi ani, Denisam!
La multi ani si sa cresti mare, copila frumoasa de mimitete!
Am mai uitat pe cineva?
pepit