Sezatoarea canadiana (175)
Raspunsuri - Pagina 12
cge spune:
Mihaela/Mimitete, multumim pentru poze. Se vede ca ati avut o vacanta frumoasa. Tu cu Anne parca sunteti surori, iar David parca e frate cu Victor al nostru.
Au si aceleasi pulovere
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
mamaana spune:
simi la multi ani!!
eu am pus florile in living room; muscatele s-au uscat de tot, mai am unele de se catara, vad ca sunt bine deocamdata, iar garofitele nu stiu ce sa zic, astept sa le scot afara sa vad daca-si revin
raportez si eu lalele de vreo 4-5 cm
am vazut poze de mimitete
o zi buna!!
ritah spune:
Mikiion incearca Rowachol pentru crizele de bila. Ultima oara se vindea la amazon, poate ca exista undeva si aici. E un amestec de uleiuri, poate la magazinele naturiste.
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamaana simi la multi ani!! eu am pus florile in living room; muscatele s-au uscat de tot, mai am unele de se catara, vad ca sunt bine deocamdata, iar garofitele nu stiu ce sa zic, astept sa le scot afara sa vad daca-si revin raportez si eu lalele de vreo 4-5 cm am vazut poze de mimitete o zi buna!! |
Scuze daca nu am retinut, unde ziceai ca stai tu? 4-5 cm, la mine de abia au 1-2 cm
Ana, eu iau griu ptr coliva de la mag polonez. Habar nu am cum ii zice, acolo oricum e in polonezadar cumpar de vreo 20 de ani si stiu cum arata.Nu il pun la inmuiat, il fierb direct.
simi spune:
Multumesc de urari, mamaana!
Si eu arunc toamna florile, iar primavara, cind m-apuca avintul gradinaresc, cumpar altele! Dar am primit de ziua mea niste zambile in ghiveci, miros de te omoara, ma gindesc, oare pot sa le plantez in gradina?
Mi-am dorit mult un catelus de ziua mea, dar sotul meu, care e mai cu capul pe umeri ca mine a zis ca nu are rost sa chinuim animalul, asa ca mi-a luat un Wii Fit. Eu ce sa cred acum, e un mesaj subliminal, oare sint grasa si nu indrazneste sa-mi spuna?pai atit ii trebuie, sa indrazneasca...
Mimitete, ai doi copii superbi, baiatul tau a vrajit-o pe fata mea, numai de David vorbeste de simbata incoa' Iar Anne m-a vrajit pe mine!
Denisam spune:
SIMI-LA MULTI ANI!
Vad ca esti cu 1 zi dupa mine
Salutari la toata lumea de la ski-Kilington,Vermont-pt amatori de ski e una din cele mai superbe statiuni si super dotate ca partii- 7mile -1 partie, poate va spune ceva
Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani
Denisam spune:
SIMI-LA MULTI ANI!
Vad ca esti cu 1 zi dupa mine
Salutari la toata lumea de la ski-Kilington,Vermont-pt amatori de ski e una din cele mai superbe statiuni si super dotate ca partii- 7mile -1 partie, poate va spune ceva
Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani
simi spune:
La multi ani, Denisa!!!
Pai sa-ti spun drept, anul asta ,de ziua ta a fost frumos, soare, cald, iar de ziua mea vijelia vijeliilor! Duminica a fost cea mai nasoala zi din ultimele 3 saptamini... Te pup si-ti doresc numai bine alaturi de familia ta frumoasa!
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cge Multumesc de raspunsuri. Cu florile, ma scutiti de mustrari de constiinta in cazul in care nu isi mai revin. Cu imputernicirea, noi nu suntem inca cetateni canadieni si probabil ne trebuie ceva in genul celor scrise de CrisFlo. Si probabil cel mai ieftin e la consulat, insa programul de lucru nu ne avantajeaza. O zi buna, Cristina, mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005 |
Cristina, la consulat e 50$ (atit am platit eu acum vreo 2-3 ani); am mai fost odata in Romania cu imputernicire de la ville, aia a costat 5$ acelasi gen ca si asermentatia pe care o faci cind inviti pe cineva, intre timp cei de la consulat au sustinut ca nu-i valabila, decit cea de la ei (deh, nu e 5$ ca e 50$ )
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759