"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *108*"
Raspunsuri - Pagina 9
NelaM spune:
Sa m-apuc sa cer si eu prietenii, oare?! Macar asa, ca vede lumea zero acolo si se sperie...
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
anamaria1979 spune:
Monikus poate dau dintocii. Noi am incercat GENGIGEL la recomandarea doctorei (e un gel cu acid hialuronic) si nu am avut probleme pana acum. Deja a dat si al doilea incisiv median inferior.
crocodana spune:
alex, x_ggg, mary si monikus , thanks again. habar nu aveam cum se face dar ca de obicei raspunsul era evident, in fata ochilor mei , banuiam eu ca e un buton si-l cautam din priviri dar deh,....varsta...
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
crocodana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Sa m-apuc sa cer si eu prietenii, oare?! Macar asa, ca vede lumea zero acolo si se sperie... Nela si Ana nazdravana (19.09.09) Don't take yourself so seriously, no one else does... |
pai eu te-am cerut, fetele m-au adaugat dar tot salbatica apar! zau de mai pricep ceva!
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crocodana
pai eu te-am cerut, fetele m-au adaugat dar tot salbatica apar! zau de mai pricep ceva! , de Amilici Crocodilibici Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Tu trebuie sa ne ceri pe noi!
Si vad ca vin ceva MP-uri pentru confirmare!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
monikus spune:
Nela, . Ziua al meu nu doarme decat in brate vreo 2 reprize de jum de ora in cel mai bun caz. Problema mea e noaptea. In felul asta eu nu ma pot odihni nici ziua nici noaptea. Eu zic sa o pui pe cea mica putin mai ridicat in carucior.
Croco, la noi e sarbatoare cand se trezeste la 2 ore noaptea. De inchinat il inchin si eu dar nu pare sa fie asta solutia.
Anamaria, nu e de la dintisori. Am cercetat si eu si am intrebat si dr. Nu imi dau sema ce ar putea fi dar la noi e asa de cand am venit cu el acasa. Sper totusi sa se redreseze.
Cristina multumesc. Sper sa fie sanatoasa ca ma mai ajuta din cand in cand cu o manacare ceva.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
mkunigunda spune:
Nela . Multumesc, dar nu sunt avocat Imi place sa ajut oamenii la nevoie, stiu ca un lucru oferit la timpul lui conteaza foarte mult, as face orice ca cei dragi mie sa fie fericiti si optimisti.
Ref. la somn, Monikus ai incercat sa-l pui sa doarma pe burta? Asa nu se sperie de manute si nici nu poate da din cap. Si daca are gaze le elimina mai usor. Noi asa dormim noaptea si e mult mai bine.
Cine vrea sa fie prieten cu mine?
liliac1 spune:
Eu sunt tot rapusa de raceala, Radu mi-a dormit asta-noapte in reprize pentru ca este infundat si nu poate sa respire, la 2 am bagat aspiratorul de l-am curatat de muci, la 3 mi-a facut kk de mi-a umplut 2 scutece, la 4 maraia de mama focului de foame dar nu putea sa traga mititelul...am adormit pe la 5. La 8 trezirea. Acum e rapus de somn cu toate ca nu e ora lui.
Am vazut ca sunt discutii despre lapte de vaca de la vaca vs lapte de vaca de la market. Nu pot sa nu ma raportez la experienta mea anterioara asa ca iar o sa spun despre Andra
Deci, laptele de vaca de la vaca este bun si pentru copii mici. Se fierbe si se raceste brusc, apoi se da la frigider si se tine in sticla de sticla. Ceea ce nu contine...este fierul asa ca se imbogateste alimentatia copilului cu fier.
N-are sens sa mai spun povestea descoperirii acestui lucru, cert este ca mi-au confirma inclusiv un medic homeopat ca asa trebuie sa procedam. De 2 ani de zile am un nenic care vine la usa si-mi aduce lapte. Are certificate si tot ce trebuie... Asa ca noi vom face iaurt si branzica din lapte natural. Nu stiu sa zic despre enzime si alte nebunii...dar v-am spus ca Andra are fond alergic...si nu stiam la vremea respectiva de lapte fara lactoza...asa ca mi-a facut de la laptele praf o frumoasa "intoxicatie". Asa am aflat de faptul ca e mai bun laptele de la vaca taranului.
Nu zic ca este excelent, doar v-am spus povestea noastra...
Ralukule sa stii ca si eu ma simt vinovata ca nu-s in stare sa raspund punctual la toata lumea. Imi vine cateodata sa iau lista si sa scriu fiecareia macar 2-3 cuvintele, dar cand sa ma pun pe treaba...se iveste ceva. Asa ca de multe ori asez capul pe perna si "scriu" cateceva pentru fiecare...dar in gand Stiu, poate par ticaloasa, dar nu am descoperit inca modalitatea prin care sa lucrez cu mine la capitolul "ordine" in idei. Te si ramai speciala.
Ah, l-am vazut pe jmecheria de Alex in jumper...ce incantare pe capul lui , ce stres pe capul lui tati sa-i faca sa zornaie toate celea pe-acolo, ce relaxare pe mamis!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
crocodana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alex25
Tu trebuie sa ne ceri pe noi! Si vad ca vin ceva MP-uri pentru confirmare! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
alex cand va cer im explica ca sunteti deja in lista....dar e clar cred ca nu stie sa numere ca si la monikus apare unul si daca dai enter pe lista sunt mai multi..acu ma simt ca in faza cu sistemul de pe blogul nelei ..stupid user