"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *108*"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

hepilica, eu dau la pui branzica facuta in casa din lapte napolact 1.5%. m-a invatat doctorita cum sa fac. le dau 2 zile din aceeasi branzica, ca are termen de valabilitate 24h.

monique, Dorna e ok, am avut o colega care a prestat la ei, si eu mai cumpar ca am incredere

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Hepi sa sti ca si eu sunt de acord sa facem un efort sa cumparam cat de cat bio. Eu la supermarket ce pot cumpar bio, am gasit si legume congelate bio si orez bio si ulei de masline etc. Mie mie ciuda ca sunt departe de ai mei (Tg Mures), mama mea e inginer horticol si are o gradina cu de toate, inclusiv sparanghel, rosi cherii adica tot felul si eco, adica numai cu ingrasaminte naturale. Ea are si o lada imensa frigorifica in care isi pune pt iarna plus pivnita mare. Dar fiind departe si eu neavand unde sa depozitez nu prea pot sa beneficiez. Chiar daca ai surplus sa sti ca ma inscriu si eu la cumparat.

Mergi la inceput

Techila vezi ca cei de la Dorna au si laptele ecologic in ambalaj verde pe care il gasesti la Carrefour la sectiunea de lactate eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

monikus Poate ca Rares se sperie de...spatiu. Adica atunci cand se trezeste, da din maini si din picioare si nu simte nimic in jur...si de-aici un fel de nesiguranta. Ai incercat sa-l baricadezi cu paturici sau cu pernute?? El se incalzeste asa si nu-i permite sa aiba loc de manevre. Poate este o solutie...
Te cu mare drag si sper sa ajungeti si voi in cele din urma sa vii cu povesti despre voi

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

M-am lungit cu mesajele, acum tb ca plec ca am o gramada de treaba, si ce vreme e afara

Mergi la inceput

Hepi eu stiu ca lapticul de capra este f asemanator ca proprietati cu laptele de mama. De preferat, in locul celui de vaca este cel de capra. Daca ai de unde sa "procuri" atunci ar fi ideal.

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!
Lactate?? Bunutz...eu am crescut cu lapte de fabrica pt ca nu aveam rude la tzara si acu nu imi place laptele de vaca adevarat..beau numai din asta 1.5%.. lui Rares o sa incerc sa ii dau de vaca adevarata, ca are sotz bunicii la tzara...
Fructe si legume?? Pana acu doar de la market, cand vor rodi pomii(dc nu vine iarna iar) o sa caut mai de la oameni...
Monikus stiu ca poate o sa ma crezi sadica...dar asa sunt unii copii (eu am fost la fel)...certati cu somnul pana spre 2 ani.. mama mea nu a dormit mai mult de 4 ore legate daca nu ma ducea la bunici cate o zi...acolo nu dormea bunica...mi-am revenit spre 2 ani..
Si Rares al meu are un somn f agitat, noaptea cred ca ii bag tzitzi in gura din ora in ora, dar macar nu se trezeste, se zbate, se frasuie dar nu ma ridic din pat...il mai iau la mine pe piept care 1 ora si asa trece noaptea...ziua aveam cam 4 reprize de somn de 45 min-1 h max... Eu de cand am nascut nu am dormit 3 ore legate..doar cate una-doua max...
Capul sus! Cand o sa trebuiasca dus la gradi nu o sa se mai dea sculat!

Va pup.

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Fetele cu 2 copii aveti idee, la bebe merg si ceva picaturi de pus in nas, ca vad ca nu fac treaba serul si apa de mare si deja nu mai pot, mi-e mila de ea.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Da, Ophtamesone care este un antiinflamator, sau Ophtamesone N care are si-un ceva cu antibiotic

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Kinga al meu nu adoarme nici pe spate dar sa-l mai pun si pe burta, lucru care nu ii place, cred ca ar fi scandal rau.
Liliac tare imi pare rau ca sunteti raciti. Sper sa treaca repede. O sa incerc asa cu paturici pe langa el poate merge.
Croco e pertinenta explicatia cu premergatorul. Acum sa vedem.

Despre lapte, habar n-am. N-am studiat problema, dar cred ca e ok laptele de vaca, numai sa fie vaca de tara.

Cat despre prieteni, eu zic sa mai asteptam putin poate tre sa fie vre-un administrator de acord.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Nela si-al meu inchide ochii la soare si chiar miorlaie. Dar, acum mi-e dor sa imi bata in cap. Sa ma mai desalbaticesc si eu ca nu mai pot de-atata iarna.
Mai, sa stii ca am trecut la tratament ca e jale ce fel horcai Ar trebui antibiotice dar deocamdata am dat-o pe paracetamoale cu septilin si homeovox. Daca pana maine dimineata e treaba tot asa de naspa, ma duc la medic sa ne vada si sa ne faca ceva. Ieri doar am sunat-o pe dr si mi-a dat tratamentul asta.

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput