Ce inseamna sa fii sexi?

Ce inseamna sa fii sexi? | Autor: elyda

Link direct la acest mesaj

Auzim mereu ca o femeie sau un barbat sunt sexi.Dar ce inseamna sa fii sexi, ce calitati, comportamente sau atitudini ne fac sa fim (sau nu) sexi in ochii celorlalti. Am intrebat cativa cunoscuti femei si barbati atunci cand mi-au spus ca o persoana li se pare sexi, ce anume le-a atras atentia la persoana respectiva.raspunsurile au fost diferite:imbracamintea(lungimea fustei sau decolteul), privirea, modul cum merge...etc.Ce atuuri are persoana care este considerata sexi, fie ea femeie sau barbat?

Dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

O persoana sexy este una atragatoare (dpdv erotic). E simplu.
Mai complicat este ce gaseste fiecare atragator (cum spuneai: aspectul, privirea, imbracamintea). Daca arata ca naiba, dar iti place privirea, spui ca are o privire sexi. Daca-i vine fusta bine, spui ca se imbraca sexi. Daca arata bine, are o privire tulburatoare si-i mai si vin hainele bine, spui doar atat: e sexi.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

sexy de obicei inseamna ceva frumos, care atrage priviri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Sa aiba acel ceva.
E mai simpla definitia asta , ca ceva-ul mrge de la imbracaminte pana la IQ
Eu salivez dupa un fost asistent care are vreo 41-42 de ani , nu arata bine (adica daca il vezi pe strada nu intorci capul dupa el ), e flegmatic , da' are ceva ce ma innebuneste. Si prietenul meu stie si se distreaza pe tema asta(in caz ca urmau intrebari)

***Fur is for petting**

[url=http:/www.4animals.ro/ajuta.html/]Ajutati animalutele[/url]

[url=http:/http://www.adoptiicaini.ro]Adoptii catei[/url]
[url=http:/http://www.adoptiipisici.ro]adoptii pisici[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Cred ca "a fi sexi" se traduce romaneste "a avea pe vino-ncoa" sau mai elevat... "a avea sex appeal".

Cred ca poate fi sexi si o persoana care nu este neaparat frumoasa, dar are un stil propriu care denota o sexualitate pe care o scoate in relief. De ex: un barbat poarta haine care ii evidentiaza musculatura, iar o femeie poarta haine care ii evidentiaza sanii, picioarele...

Pana la urma, cred ca aprecierea se reduce la stilul de a se imbraca.

Fi-mea (clasa I) zice ca este sexi despre o cantareata care poarta fusta scurta sau se unduie lasciv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Sa-l aiba pe vino'ncoa (fie ca e barbat sau femeie).

In general, o persoana sexy e o persoana sigura pe ea, care-si cunoaste atuurile si le foloseste fara ostentatie sau exagerari. Cum spunea si Rufus, cred ca toti aveam cate ceva care poate fi sexy; important e sa stii care e acel ceva care-ti "vine bine" si sa-l exploatezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Mie-mi place de uritul ala din CSI Miami( David Caruso), imi place vocea lui si stilul, e sexy rau, mor de el. Cu toate ca sotul zice ca e bun pentru mama, ca varsta , ma refer.
A fi sexy , atrage mult mai mult pe un barbat decit frumusetea. Am intilnit multe femei nashparlii dar avind ceva sexy in ele, comportament/voce/privire/relief etc. Mureau barbatii dupa ele sau privindu-le.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Mie-mi place de uritul ala din CSI Miami( David Caruso), imi place vocea lui si stilul, e sexy rau, mor de el. Cu toate ca sotul zice ca e bun pentru mama, ca varsta , ma refer.
A fi sexy , atrage mult mai mult pe un barbat decit frumusetea. Am intilnit multe femei nashparlii dar avind ceva sexy in ele, comportament/voce/privire/relief etc. Mureau barbatii dupa ele sau privindu-le.

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

Corect, am cunoscut si eu una dupa care picau toti tipii si nu reuseam sa pricep de ce. Scunda, slaba ca gardul, fara trasaturi deosebite, injura ca un birjar, bea si fuma cot la cot cu toti barbatii... dar avea acel ceva care o facea atragatoare in ochii lor. Si sunt convinsa ca si acum are admiratori suficienti, desi nu mai e chiar asa tinerica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

asa e nu tre sa fi neaparat zana din povesti sau print,si eu am intilnit barbati care nu erau frumosi dar aveau "ceva" care te atragea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

L-am intrebat pe sot in seara asta, daca eram sexy cind m-a cunoscut el.Imi zice asa:-"Pai, nu stiu de unde sa incep ca erai buna toata, dar mai ales ochii si fundul, mic si bombat ca de brazilianca."
Zic eu:- Ei, si acum , dupa 10 ani de casatorie si doi copii?"
Zice el: "- Acum esti pasul si bashina, baba mea!"
edit; Pentru asta, iar il bag in cada cu apa fiarta cind are temperatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

sa fii sexi inseamna sa emani sexualitate prin ceva: nas, urechi(parca Murakami avea o nuvela in care era obsedat de urechile unei fete: cand isi lasa parul peste urechi era o fata normala, cand isi descoperea urechile era cu totul alta femeie), gura, sani dar si prin imbracaminte, atitudine, un anumit gest, etc.

eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput