Hai Niki!Bravo Anca, Sensibila, Ami,Niki!Iepu(115)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Banuiam ca de-asta vrei intr-o zi de luni , ca sa fie dr acolo, dar nu m-am gandit ca ti-a zis clar ca nu vine. Hm!
Si deci daca ne razgandim si ne apuca noaptea, sau in weekend, tu nasti cu medicul de garda?

da,la ultimul control l-am intrebat si am primit raspunsul la care ma asteptam

acum asta e inca un factor de stres,ca nu se stie niciodata cine se nimereste sa fie de garda

dianami - si al meu e intelegator,ca n-are incotro
de cand am facut cerclajul la inceputul lui noiembrie nici n-a mai adus vorba de
i-a fost frica si lui cum mi-a fost si mie,dar sunt sigura ca ma asteapta la cotitura
si mie ce rau imi pare

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Rebiana, ti-am admirat printesa, e o scumpa iar tu arati f. bine!

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui camilecu

Ioanact cand Larissa avea 1,8 an avea 14 kg si timp de 8 luni nu mi-a mai luat de loc in greutate eram disperata analiza peste analize , vitamine si altele. Si pediatru mi-a zis sa incerc cu Peritol , si am incercat desi eram tare sceptica , auzisem si eu ca si tine despre el numai rele , dar am incercat la disperare , ca nu manca nimic nimic , si vreu saa-ti zic ca mi-a luat in greutte atunci 1,5kg. in 2 luni , cerea de mancare parca venea de pe front si nu mi mancase niciodata . Si-a revenit spectaculos , cei drept dormea la pranz cu 1 -1 1/2 h mai mult, iar dimineata nu se mai trezea la 7,30 ci la 9 , dar in rest era vioaie .

34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Am inteles!
A dormit si Ioana cu 1 1/2 h in plus, adica 3 h, chiar ma gandeam nu se m trezeste..dar la 15 s-a trezit, acum sa vedem la 19 daca doarme.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 34+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara - multumesc , le-am gasit.
Eu ma uitasem ca albumul era din 2009, credeam ca apare cand a fost ultima data editat.

Rebiana - ai o frumusete de fetita, sa-ti traiasca!

Diana - geeeez, asta da record!!
Sincer, nu cred ca as putea...

Jasmine - da' cu cine nasti, poti sa ne spui?
Cred si eu ca e un factor de stres... Cerclajul cand ti-l scoate? Nu la 37 sapt?
Pana la urma nasti normal sau cezariana? Sau ramane sa decida medicul de garda?

35+

Mergi la inceput

unde-s bre pozele Rebianei,ca eu sunt ?

36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira

Jasmine - da' cu cine nasti, poti sa ne spui?
Cred si eu ca e un factor de stres... Cerclajul cand ti-l scoate? Nu la 37 sapt?
Pana la urma nasti normal sau cezariana? Sau ramane sa decida medicul de garda?

35+

dr Anca
habar n-am daca va fi natural sau cezariana,dar cel mai probabil va fi totusi ceza
sigur o sa vrea sa ma interneze,sa-mi scoata firul si sa ma tina acolo

dar daca nu ma apuca pana fac 37 de saptamani eu nu m a duc mai devreme,ca nu vreau sa stau internata in spital aiurea,sa ma deprim

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Jasmine, intra in albumele picasa (sclipiciosi2010) si acolo vei gasi albumul Rebianei.
Nu mai vine la nasteri dr. Anca? Vrei sa incerc sa-ti pun o pila daca te apuca in afara programului?

Andira, n-am avut de ales...sangerari de la inceputul sarcinii, apoi placenta praevia, hemoragii, internari, numai de asta nu ne-a ars. Sper sa imi revin, momentan chiar nu simt nevoia si asta e grav.

Copiii mei sunt la zapada, cu saniuta. Alex doarme, a supt mai adineauri si s-a retras in culcus. Iar eu bantui pe net.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
Am scris la titlu si am adaugat si la listuta: aseara a venit pe lume bebe Deyan, al Ancai_iary; cezariana; 3350 g

Bun venit pe lume, Deyan! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, anca_iary! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
S-a nascut steluta Sensibilei, Gia Darria!

2900g, 51 cm si apgar 9. S-a nascut aseara la 22:45 prin cezariana.

Bun venit pe lume, Gia Darria! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, sensibila! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Fetelor, voi cu ce spalati hainutele bebeilor? Eu am cumparat Persil Sensitive, este ok?

Unde gasesc si eu lista cu numerele de telefon?

Eu am batut recordul fetelor!!! Am avut interdictie primele 4 luni...din cauza unor hematoame, iar apoi mi-a fost frica ... sincer nici nu stiu cum as putea acum ca eu abia imi gasesc locul si pozitia cand stau (ma dor toate cele ), ce sa mai zic de ...asa ca mai bine astept si asta e... am un sot...

33+ Radu Alexandru
poze ghiulica

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput