MONTIGNAC (135) ... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 5
dyannna spune:
Buna seara dragi montignace!Va citesc in fiecare zi,chiar daca nu am scris...eu am tinut monty acum 3 ani si am fost foarte multumita de rezultate,in 3-4 luni am slabit 15 kg... vreo 2 ani am reusit sa ma mentin chiar daca nu am respectat cu sfintenie principiile, dar odata cu o schimbare de habitat am reusit sa pun la loc vreo 8 kg...mai exact,vara trecuta, ne-am mutat,eu si sotul,impreuna cu mama mea la casa visurilor noastre si de aici dezastru...mama,draguta de ea, cred ca si-a propus sa nu treaca o zi fara ceva dulce...ba o placintica,ba o clatituta,ba nu-s ce tort tiramisu reteta noua...si uite asa ma vad nevoita sa ma intorc in genunchi la montyIn concluzie, va rog sa ma primiti si pe mine in tabel...1,70- 78 kg...target= 70kg da'parca tare mi-ar placea un 65Las si meniul zilei de aziMD: cafea fara zahar...(stiu,stiu dar nu functionez fara)
o grefa rosiePRANZ: varza calita cu costita afumataGUSTARE: fisticCINA: ciorbita de perisoare monty
http://item.slide.com/r/1/57/i/tOVyXZce3D9ZjFJxVIXAclWmrjLt1-o2/ ...asta sunt eu la 78 de kg,poza este de acum 3 ani in plin proces de slabire...nu am poze mai recente ptr ca taman ce mi-a decedat laptopul si nu am recuperat inca hard-ul
brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alayna Brindusik multumesc mult Pe blog am cateva retete usoare ,intotdeauna fug de retetele care cer multe ingrediente si timp ,acum sper sa ma tin de treaba si sa postez cat mai mult,poate va ajut si pe voi cu idei -taratea in combinatie cu faina integrala (50 % si 50%) poate fi consumata langa grasimi ,carne,branzeturi,oua etc deoare are IG mic -produsele integrale (faina,covrigi,paine)se pot papa NUMAI cu lactate 0 % sau de soia ,legume etc |
mey cand spun fulgi integrali ma refer la aia care sunt practic cereale pisate....adik...un fel de tarate mai mare...sau poate nu inteleg io ideea de tarate
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
mey cand spun fulgi integrali ma refer la aia care sunt practic cereale pisate....adik...un fel de tarate mai mare...sau poate nu inteleg io ideea de tarate |
din cate stiu eu tarata inseamna coaja bobului maruntita, fara continut.
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
andanii spune:
fetele am o problema .... cine vrea sa se ocupe de listuta si de subiect in continuare????? nu mai am timp efectiv sa fac treaba asta , am foarte multe probleme in ultimul timp, nu mai am timp sa intru sa modific .... va rog mult ..... se ofera cineva ????????????????????
va pup pe toate , sincer imi pare tare rau , dar asta e
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
ninha spune:
Hai, ma,Andanii, ne parasesti?. Putem sa asteptam pana iti rezolvi tu problemele. Nu se poate sa fii ocupata pana la sfarsitul vietii!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
Somleac spune:
Buna slabanoagele lui Monti!
ce mai faceti stiu ca am mai reusit sa arunc cate un ochi .
Eu cu un program tare tare incarcat nu mai am timp chiar de nimic, am avut si bunica in spital pe langa ale mele muulte si acum mai merg zilnic sa o pansez.
Cu monti pe ici pe colo, nu mai tin ca nu mai pot sa rezist sa ma uit la familie cum baga paine cu unt si mai te mir ce si eu numa niste chestii care au ajuns sa-mi displaca total. In schimb mananc multe salate, ca na e si post ,asa ca am mai dat jos 1kg jumate. Dimineata ma trezesc mai devreme si fac pentru tot familionul suc de legume si fructe proaspat. Baut pe stomacul gol imi face tare bine.
va pup mult de tot si va doresc sa lasati in urma toate kg nedorite.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
sanse spune:
fetele am o problema .... cine vrea sa se ocupe de listuta si de subiect in continuare????? nu mai am timp efectiv sa fac treaba asta , am foarte multe probleme in ultimul timp, nu mai am timp sa intru sa modific .... va rog mult ..... se ofera cineva ???????????????????? va pup pe toate , sincer imi pare tare rau , dar asta e |
Ce-i cu tine?!
Intri doar cand ai timp.....INTRI..schmbi subiectul si gata!!!
Eu fara tine si anumite fete nu mai trec pe aici.....
Cand se apropie subiectul de pagina 20 te anunt eu....
Hai rezolva-ti problemele linistita....
Si eu am probleme... dar cand am timp stiu ca va gasesc aici
Intrati fetelor sa o incurajam pe Andanitza!!!
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
Monnvas spune:
Dyannnna, n-aratai rau nici la 78.
Fetelor, io declar incheiata recuperarea in urma petrecerii piticului. Am (re)ajuns la 51,5.
Cerealele integrale is de mai multe feluri. Cica si aia de la Nestle au asa ceva, dar la ce bun ca folosesc faina inegrala daca sunt cereale superprocesate si unele mai au si zahar? Cred ca alea de le cautati sunt, cum zice Brandusik (parca ea), un soi de "felii" de boabe, sau boabe aplatizate, nu m-am prins. Ideea e ca sunt formate din bucati intregi si, in afara de cei de ovaz, se si inmoaie greu in iaurt tocmai fiindca nu-s procesate, aerate etc. Ex. sunt fulgii de la sanovita, spre deosebire, de pilda, de fulgii de porumb, care se sfarama usor si se vede ca-s facuti din faina (deci cereala macinata fin) si nush mai ce, din care s-a ajuns la o pasta care apoi a fost procesata termic. Nu mai zic de cereralele expandate.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
brindusik spune:
monn nu era discutia ce fel de cereale integrale folosim..facusem eu un coment la clatitele alinei ca spunea acolo ca e permis tarate cu ulei si nu intelegeam de ce...nici acu nu m-am lamurit dar pofta de clatite e mai mare...adik..mno la mine pofta de asa ceva nu se duce ever is fana clatite
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
dyannna spune:
Multumesc de compliment,Monnvas...si acum tot la 77- 78 sunt...eu vreau minim 70,la conformatia mea atata m-ar multumi momentanAzi am mancat monty dar nu prea am respectat orele de masa ...stiu ca nu e bine dar nu am avut timp nici sa respir pana la ora 17.O seara buna tuturor si spor la slabit!